7 koreanska drama om den bästa hämnden, gör det spänt!

Trött på koreanska dramahistorier om kärlek? Här har ApkVenue flera koreanska drama-rekommendationer om den bästa hämnden som inte är mindre spännande.

Annyeong! Låt oss erkänna vem av er är ett stort fan av koreanska dramaserier?

Medverkande skådespelare och skådespelerskor som gör dina ögon svala, i kombination med typiska Drakor-berättelser som får dig att må illa, är det inte konstigt att detta spektakel från Ginseng-landet älskas av många människor.

Inte bara erbjuder romantikhistorier, vissa koreanska dramaer presenterar också hämndshistorier som får dig att känna dig upphetsad och spänd, du vet, gäng.

Tja, för de av er som vill titta på det Koreanskt drama om hämnd, ApkVenue har några av de bästa rekommendationerna. Kolla in det!

Koreansk drama om bästa hämnd

Att titta på romantiska koreanska dramaer kan ofta kännas tråkigt, va, gäng.

Så därför har vi här förberett några rekommendationer för koreanska dramaer om den bästa hämnden som du är synd för dig att missa.

1. Itaewon Class (2020)

Den första rekommendationen är drama Korea Itaewon-klass som berättar om hämnd Park Sae Ro Yi (Park Seo Joon) mot en vd som heter Jang Dae Hee (Yoo Jae Myung).

Tillsammans med Jo Yi Seo (Kim Da Mi), Sae Ro Yi samarbetar för att öppna ett matrestaurangföretag i Itaewon för att besegra Dae Hees företag.

Detta gjorde han som ett försök att hämnas för sin fars död orsakad av Dae Hees son, Jang Geun vann (Ahn Bo Hyun).

Detta koreanska drama med Park Seo Joon i huvudrollen har lyckats förvåna fans med en spännande och svår historia gå vidare, gäng.

2.Rugal (2020)

Anpassad från en populär webtoon med en liknande titel, Rugal så rekommendationen för det bästa koreanska drama om nästa hämnd, gäng.

Denna Drakor berättar om Kang Ki Beom (Choi Jin Hyuk), en elitdetektiv som förlorade sin fru och sitt barn för att han mördades av en kriminell organisation som heter Argos.

Inte bara tog bort sina två kära folks liv, Argos-organisationen skadade också Ki Beoms öga när han försökte fly.

Fram till en dag valdes Ki Beom att gå med i Rugal, en organisation under överinseende av NIS för att förstöra organisationen. Han tog också tillfället i akt att hämnas.

3. City Hunter (2011)

I kombination med action-, romantik- och thrillergenrer har detta koreanska drama Lee Min Ho också en berättelse om hämnd som inte är mindre spännande, gäng.

City Hunter berättar om Lee Jin Pyo (Kim Sang Joong), en presidentvakt som förråddes av sitt eget land så att han orsakade sin vän, Park Moo Yul (Park Sang Min).

Sedan dess var han fast besluten att höja och leverera kampsport till honom Lee Yoon Sung (Lee Min Ho), sonen till sin bästa vän för att starta en hämndhandling.

4. The Innocent Man (2012)

Rekommendationen för det bästa koreanska drama om nästa hämnd finns Den oskyldiga mannen som släpptes 2012 sedan.

Detta drama berättar historien om en man som heter Kang Ma Roo (Song Joong Ki) som är villig att dölja misstagen hos den kvinna han älskar, Han Jae Hee (Park Si Yeo) tills han äntligen satt i fängelse.

Men medan han satt i fängelse förrådde Han Jae Hee honom genom att gifta sig med en annan man som redan hade en dotter.

Höra denna hårda verklighet planerar Ma Roo att hämnas på Jae Hee efter att han släppts ur fängelset.

5. Sweet Revenge (2016)

Från titeln ensam kan du redan berätta att detta koreanska drama berättar om ett försök att hämnas.

Ljuv hämnd själv berättar om livet för en ung flicka som heter Ho Goo Hee (Kim Hyang Gi) som alltid är offer översittare av hans vänner i skolan.

Fram till en dag fick han ett meddelande från en konstig applikation på sin smartphone som gjorde det möjligt för Goo Hee att hämnas på någon vars namn han skrev ner.

Han försökte också skriva ner namnen på de människor som hittills har skadat honom.

6.Defendant (2017)

Lyckades uppnå en hög rating på 8,2 / 10 på IMDb-webbplatsen, Svarande så nästa rekommendation för de av er som vill se koreanska drama om den bästa hämnden.

Detta drama berättar historien om en åklagare som heter Park Jung Woo (Ji Sung) som kastades i fängelse för att ha anklagats för att ha mördat sin fru och sina barn.

Jung Woo, som vid den tiden upplevde minnesförlust, kunde inte göra mycket och kunde bara ge upp när han dömdes till döden.

Lyckligtvis återvände hans minnen äntligen och han försökte avslöja sanningen.

Inte bara det, han lovade också att hämnas på någon som förstörde hans liv.

7. skytt i Joseon (2014)

Slutligen finns det ett koreanskt actiondrama med titeln Skytt i Joseon som släpptes 2014 sedan, gäng.

Detta drama berättar historien om Parks hämnd Yoon Kang (Lee Jun Gi), son till den bästa svärdsmannen i Joseon-eran.

Tills en dag förändrades hans liv efter att hans yngre bror och far dödades av någon.

Inte att acceptera detta beslutade Yoon Kang äntligen att gå till Japan för att gömma sig och lära sig att använda moderna vapen för att jaga och hämnas för sina nära och kära.

Jo, det var några koreanska drama om den bästa hämnden du inte bör missa, gäng.

Vilken tycker du är bäst? Eller har du till och med andra koreanska drama-rekommendationer om hämnd? Dela med sig i kommentarfältet, ja!

Läs också artiklar om koreanskt drama eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found