7 av de bästa filmerna med pubtema på YouTube, pubg-spelare måste titta på!

PUBG är det mest populära spelet idag. Därför gör många människor filmer med PUBG-temat. Här är 7 av de bästa PUBG-filmerna!

PUBG eller PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS är det mest populära spelet idag. Massor av människor är beroende, från barn till vuxna.

Spel med Battle Royale-genren som PUBG är verkligen populära i Indonesien. Ändå har PUBGs popularitet kunnat slå spel som tidigare var favorit bland spelare.

På grund av dess popularitet finns det så många fans av PUBG- och PUBG Mobile-spel som är intresserade av att göra fanmade filmer med PUBG-temat. Wow, som vad, va?

7 bästa PUBG-temafilmade filmer på YouTube

Visste du att PUBG och andra spel med Battle Royale-genren inspirerades av en film som heter Herre på täppan från Japan?

Även om det inte är helt efterliknande har PUBG antagit många element i filmer som röd zon, blå zon, och andra.

Tja, i den här artikeln vill ApkVenue berätta några en fanfilm inspirerad av PUBG-spelet, gäng. Kolla in följande artikel, gäng!

1. PUBG: Filmen

PUBG: Filmen är den första PUBG-temafilmade filmen som ApkVenue har tagit med i listan. Den här filmen har gått över 10 miljoner visningar på Youtube.

Denna film laddades upp av kanalen JT Gaming som har 192 tusen prenumeranter. Denna film berättar historien om en grupp bestående av fyra personer.

Kryddat med komedi, film fanmade detta kommer att underhålla dig som är för sent att arbeta eller studera. Garanterat vill du omedelbart spela PUBG efter att ha sett den här filmen.

2. BATTLEGROUNDS-filmen || PUBG

BATTLEGROUNDS-filmen || PUBG är en PUBG fan-film som laddas upp av kanalen Korridor. Denna kanal med 6,6 miljoner prenumeranter laddar upp filmer mycket ofta fanmade, gäng.

Deras PUBG-film är en film live action med en touch av komedi som kommer att underhålla dig. Den här filmen fick honom också att verkligen tänka, du vet, gäng.

Filmer som har tittats mer än 18 miljoner gånger det har ett slut som är en plot twist. Hur som helst måste du titta på en film fanmade PUBG är rolig på den här.

3. BATTLEGROUNDS Filmen! (Officiell falsk trailer)

Tja, om BATTLEGROUNDS Filmen! (Officiell falsk trailer) detta är en parodifilm gjord av parodikanalen Nigahiga.

Denna kanal med 21 miljoner prenumeranter kommer att presentera en parodi på PUBG-speltrailern, gänget. Denna PUBG-film har fått cirka 428 tusen likes.

Berättar om en PUBG-spelare som bara lär sig, han går med i sina tre vänner som redan är proffs på att spela PUBG.

Du hittar ett slut som får dig att käka. PUBG-filmer med utsikt mer än 15 miljoner den här gången är det så lustigt, gäng!

4. PUBG Logic Supercut (roliga skisser om PUBG)

PUBG Logic Supercut (roliga skisser om PUBG) är en PUBG-film fanmade som laddas upp av kanalen Viva La Dirt League.

För närvarande har kanalen fått 1,2 miljoner abonnenter, gäng. Den här filmen består av flera roliga scener med PUBG-temat som presenteras i form av live action.

Många av scenerna beskriver hur PUBG-spelare beter sig i spelet, med början från upplopp när de börjar lobby, till magin med skottsäkra stekpannor.

5. PUBG Real Version | PUBG MOBIL INDONESIA

Gör inget misstag, Indonesien visar sig också göra PUBG-filmer som inte är lika bra, gäng. Film med titeln PUBG Real Version | PUBG MOBIL INDONESIA uppladdad efter kanal Mindplace Studio.

Den här filmen har sett mer än 3 miljoner gånger och fick 77 tusen gillare, gäng. Även om det är en parodifilm, men tillverkarna tänker verkligen, vet du.

Beväpnad med provisorisk utrustning och coola redigeringar kunde de göra underhållande PUBG-filmer. Jag hälsar verkligen denna indonesiska YouTuber.

6. KYLA !!! PUBG LIVE ACTION FULL (undertexter i Thailand)

Även om den inte gjordes i Indonesien laddades den upp av en indonesisk kanal som heter CakWALIK. Film med titeln HÄFTIGT !!! PUBG LIVE ACTION FULL (undertexter i Thailand) ta PUBG Mobile-temat.

När du först tittar på den här filmen kommer du definitivt att bli förvånad över de coola bilderna. Inte bara cool, egenskaperna och effekterna av CGI som används är inte röriga.

ApkVenue kan inte föreställa sig hur mycket budget och ansträngning filmskaparen lagt ned för att skapa denna typ av kortfilm. PUBG Mobile-fans måste titta!

7. PUBG-film Sanhok Bootcamp

Slutligen finns det en film som heter PUBG-film Sanhok Bootcamp som laddas upp av kanalen 50. Denna kanal har 171 tusen prenumeranter.

Den här filmen fokuserar inte på historien, utan snarare på de coola stunderna i PUBG-spelet. Detta ögonblick tas med film så det känns som att titta på en film.

I premissen visar den här filmen spelarens ansträngningar att överleva på Bootcamp, Sanhok. PUBG-spelare vet definitivt hur svårt det är att hoppa dit.

Det här är Jakas artikel om 7 PUBG-temafilmade filmer som du kan titta på på YouTube. Vilken film är din favorit, gäng?

Skriv din åsikt i kommentarerna nedan!

Läs också artiklar om PUBG eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba