hur man använder webex på de senaste mobiltelefonerna och bärbara datorerna 2020

Hur man använder Webex på mobiltelefoner och bärbara datorer är förvånansvärt enkelt. Denna applikation kallas också säkrare och har funktioner som Zoom, gäng!

Hur man använder Webex skiljer sig faktiskt inte mycket från videosamtalstillämpningar i allmänhet, till exempel Zoom, som var viral först.

Men med publiceringen av den farliga Zoom-applikationen om hackad data till fenomenet "Zoom Bombing" letar många människor efter alternativ till deras behov. online-möte.

För närvarande finns det många ersättningsapplikationer för Zoom som har liknande funktioner, varav en är en applikation Webex eller Cisco Webex-möte som många människor letar efter.

Tja, i den här artikeln kommer ApkVenue att granska hur man använder Webex på mobiltelefoner och bärbara datorer som du kan göra en guide för att använda denna applikation. Kolla in det här!

Så här använder du Webex Meeting, Application Videokonferens Gratis från Cisco

Tidigare kanske du inte känner till programmets namn online-möte den här, eller hur? Cisco Webex-möte eller Webex är ansökan videokonferens som kommer från Cisco-utvecklare, gäng.

Fotokälla: pcmag.com (Cisco Webex Meeting vs Zoom Cloud Meeting, vilken är säkrare och bekvämare, va?)

Om man jämför mellan Webex vs Zoombåda har liknande funktioner och är ganska användbara när du arbetar hemifrån eller arbeta hemifrån.

Tillgänglig från och med online multiplatform, kan användas gratis och rymmer 100 deltagare i ett möte.

Intresserad av att använda Webex som en alternativ applikation online-möte förutom Zoom? Kom igen, se hela recensionen enligt följande!

1. Hur man är Värd Webex

Först och kanske göra många människor förvirrade när de först använder den här applikationen handlar om hur man använder webex som värden.

Till skillnad från hur man laddar ner Webex på en bärbar dator vilket är väldigt enkelt, är det ganska komplicerat att registrera ett Webex-konto och inte så enkelt som Zoom. Men det är mycket säkrare eftersom du måste skapa en URL möte speciellt först.

För hur du kan följa stegen nedan. ApkVenue rekommenderar att du registrerar dig via en bärbar dator, gäng!

1. Registrera dig för att bli värd på Webex

Du måste registrera ett Webex-konto att vara värdmöte. Så här skapar du ett Webex-konto genom att besöka följande Webex-webbplats (//cart.webex.com/sign-up).

I den angivna kolumnen anger du bara e-postadressen du vill registrera och klickar på Bli Medlem.

2. Ange supportdata

Sedan anger du ursprungsregionen och även hela namnet, om du har klickat Fortsätta.

3. Kontrollera e-post från Cisco Webex Meeting

Därefter skickar Webex ett bekräftelsemail till den e-postadress som du registrerade tidigare. Kontrollera e-post från Webex och klicka på knappen Skapa lösenord.

4. Ordna Lösenord Webex-konto

Ställ sedan upp den Lösenord det Webex-konto som du vill skapa. Se till att e-postmeddelandet som anges matchar det du registrerade. Om du har klickat Fortsätta.

5. Registrera dig Värd på framgångsrik Webex-applikation

Om du har nått nästa sida betyder det att sättet att använda Webex som värd har varit framgångsrikt, gäng. Här kan du notera webbadressen som ApkVenue markerade, som fungerar som Mötesrum senare.

2. Hur man använder Webex på Android- och iPhone-telefoner

Eftersom det vanligtvis används möte medan du skriver på en bärbar dator finns det också vissa som föredrar att använda Webex-applikationen på sina mobiltelefoner.

Både Android och iPhone kan du följa hur man använder Cisco Webex på HP som i följande steg.

1. Ladda ner Webex-applikation på HP

Ladda nerWebex-applikation på HP för Android-användare kan du få det via följande länk. När det gäller iPhone kan du gå rakt ladda ner via App Store.

Ladda ner Webex för Android via Google Play Store

2. Starta Gå med i mötet Utan registrering

Att bli deltagare mötekan du också gå med utan registrering genom att trycka på menyn Gå med i mötet. Ange sedan webbadressen som delades av värden och ange ditt namn och e-postadress. I så fall måste du bara trycka på Ansluta sig.

3. Logga in Webex-konto på HP

Under tiden, för hur du använder Webex Meeting på din mobiltelefon som värd, måste du logga in med ett knapptryck Logga in på hemsidan. Ange en e-postadress och tryck på Nästa.

4. Välj Webex Site och Enter Lösenord

Nästa steg är att välja den förgenererade Webex-webbplatsen och ange den Lösenord från ditt registrerade konto, gäng.

5. Skapa ett mötesrum

sedan för hur man gör rum Webex på din mobiltelefon, allt du behöver göra är att trycka på Börja mötet. Sedan ställer du först in video och ljud och sedan går med genom att knacka Start.

6. Dela Webex URL och mötesnummer

För att bjuda in vänner behöver du bara knacka på trepunktsknappen längst ner och välj menyn Info. Då kan du dela det URL eller Mötesnummer via e-post eller chattapplikationer som WhatsApp, gäng.

7. Möte Webex på HP Works!

Så här ser det ut online-möte om du har lyckats försöka använda Webex Meeting på din mobiltelefon. Även för applikationsversionen på iPhone kan du ändra bakgrund och aktivera de främre och bakre kamerorna samtidigt, vet du.

Att slutföra möte, du måste bara knacka röd X-knapp och tryck sedan på Lämna mötet att lämna Mötesrum.

3. Hur man använder Webex på en bärbar dator

För affärer möte kräver skärmdelning, kan du också använda Webex på en bärbar dator eller dator som naturligtvis måste stödja den webbkamera och mikrofon.

Om du använder en dator, se till att du har lagt till webbkamera, gäng. Eller om du inte har en kan du skapa en Android-mobiltelefon som en webbkamera lätt, du vet.

Det tar inte mycket längre tid, du kan följa hur man använder Cisco Webex Meeting på en bärbar dator på följande sätt.

1. Ladda ner Webex-applikation på bärbar dator

Först kan du ladda nerWebex-applikation på bärbar dator genom länken som ApkVenue har tillhandahållit nedan, gäng. Installera och öppna Webex-applikationen senare.

Ladda ner Webex för Windows via den officiella webbplatsen

Hur man installerar Webex på en bärbar dator är detsamma som hur man installerar andra datorprogram, gäng. Följ sedan hur du använder följande Cisco Webex.

2. Gå med i mötet Webex As Gäst

Om du inte registrerade dig för ett Webex-konto kan du använda alternativet Använd som gäst på dess första display. Ange sedan ditt namn och din e-postadress och klicka sedan på Fortsätt som gäst.

3. Börja gå med Möte

Ett nytt fönster öppnas som det nedan. På kolumnen Gå med i ett möte, du går bara in länk delad av värden och klicka Ansluta sig att börja gå med.

4. Logga in till Laptop Webex-applikationen

För er som vill vara värden Webex, ange e-postadressen som registrerades tidigare och klicka sedan på Nästa.

5. Börja skapa Mötesrum Ny

Ett nytt fönster visas med följande display. Att göra möte nytt, du klickar bara Starta ett möte på toppen.

6. Se till att video- och ljudanslutning är möjlig

Innan du går med kan du se till att video- och ljudanslutningen fungerar eller inte. Om du är säker måste du bara klicka Börja mötet.

7. Bjud in vänner till Mötesrum

För att bjuda in vänner måste du bara dela det bra URL eller Mötesnummer som du kan få med ett klick "i" -ikonen på vänster sida av Webex-applikationsfönstret på den bärbara datorn.

8. Möte på Laptop Webex-applikationen fungerar det!

Så här ser Webex-applikationen ut på den bärbara datorn när du gör det möte. När det gäller funktioner och gränssnitt liknar det mer eller mindre det som erbjuds av Zoom, gänget.

Att lämna rummet eller avsluta möte, du måste bara knacka X-ikonen är röd på botten. Riktigt enkelt, eller hur?

Tja, där har du det hur man använder Webex på mobiltelefoner och bärbara datorer för dig som vill online-möte säkert och gratis utan att behöva prenumerera på ett öre.

Denna Cisco Webex Meeting-applikation efter att ha använt den en stund har viktiga funktioner som Zoom, som tillgängliga gratisalternativ, som rymmer många deltagare, funktioner Dela skärm, spela in, och andra.

Om du ska stanna eller välja att ta bort ditt Zoom-konto, gäng? Kom igen, dela din åsikt i kommentarfältet nedan!

Läs också artiklar om Online-möte eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.