5 bästa bärhjältar i mobila legender 2018

I Mobile Legends-spelet är Carry en term för hjältar som har mycket hög attackkraft och kan föra laget till seger. I en annan mening är Carry-hjälten en spjutspets eller avgörande för ett lags seger.

I Mobile Legends-spelet är Carry en term för hjältar som har styrka mycket hög attack och kunna föra laget till seger. I en annan mening är Carry-hjälten en spjutspets eller avgörande för ett lags seger. Hero Carry kan vanligtvis attackera mycket snabbt och beror på föremål och jordbruk.

Bland de dussintals hjältar i Mobile Legends finns det naturligtvis många hjältar som är Carry. Den här gången kommer ApkVenue att diskutera 5 bästa bärhjältar i Mobile Legends 2018. Vem är du? Kolla in recensionerna, låt oss!

  • 5 bästa hjältemassakontroll i mobila legender
  • 5 Bästa Lifesteal-hjältar i Mobile Legends
  • 5 Trash Heroes i Meta säsong 8 Mobile Legends

5 bästa bärhjältar i mobillegender

1. Karina

Det kan inte förnekas, Karina är en av de hjältar som fienden fruktar mest. Inte utan anledning har denna mördare hjälte dödliga färdigheter och mycket farliga attackförmågor. Även Karina har färdigheterna att göra det immun mot grundläggande attacker.

Karina kan också attackera och bakföra fiender och döda dem med väldigt snabbt. Hans nedkylningsreduktionseffekt gör att han kan utfärda färdigheter oftare och döda fler fiender.

2. Alucard

Denna kämpehjälte är känd för att ha mycket stark uthållighet tack vare sin livsstilskunskap. Inte bara det, Alucard är också den bästa Carry-hjälten som kan leda laget. Hans närvaro var tillräcklig för att överväldiga fienden. Smärtskador och förmågor slå fienden snabbt gör det svårt att slå.

Genom att använda rätt föremål och göra jordbruk kan Alucard bli farligare och fienden bör se upp för. Ju mer om du har angett sen match, då blir Alucards övernaturliga krafter ännu mer omöjliga att erövra.

3. Layla

Vissa spelare kan fortfarande underskatta storheten hos den här skytten. Layla, som kan erhållas gratis, har ett dåligt försvar, vilket gör det lätt för honom att dö. Men om det förses med rätt objekt, då kan Layla vara en mycket farlig bärhjälte.

Den stora skada som genereras från Laylas vapen räcker för att få fienden att drabbas av betydande fysisk skada. Dessutom är Laylas attackområde tillräckligt långt ultimata färdigheter flaggskepp. Det skulle vara mycket svårt att undvika Laylas dödliga skott istället för att ha en chans att attackera henne.

4. Irithel

Skytten som rider en tiger är känd för att ha mycket höga skador, särskilt i sin ultimata skicklighet. Irithels förmåga att attackera medan han sprang gjorde honom ganska rädd av fienden. Den här hjälten har också hög attackhastighet vilket gör att hans attacker sällan missar.

Genom att använda Irithel och rätt föremål kan han leda laget. Speciellt om spelaren vet hur kombinera färdigheter Irithels grundpelare, det kommer att bli mycket svårt för fienden att attackera, än mindre döda honom.

5. Fanny

Även om det är mycket svårt att kontrollera, kommer ingen att kunna förneka magin hos den här mördaren. Med utgångspunkt från sin smidighet att hoppa hit och där är Fanny redan mycket besvärande och skrämmande för fienden. Inte igen hans två svärd slår som har höga skador och kan döda mer än en fiende på en gång.

Fanny har också förmågan slåss ensam utan att förlita sig på lagkamrater. Om de används av avancerade spelare kan Fanny lätt möta fiendens attacker även om hon är ensam.

Tja, där är han 5 bästa bärhjältar i Mobile Legends 2018. Hur? Håller du med i listan ovan? Om du har andra åsikter, tveka inte att kommentera, ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found