50+ samling av foton av de vackraste och vackraste koreanska artisterna 2020

Påstår du att du älskar koreanska drama eller K-pop-låtar? Tja, speciellt för dig, här är en samling bilder av de vackraste och vackraste koreanska artisterna 2020 (nedladdning av HD-kvalitet!).

Sydkorea är ett av länderna från Östasien som är känt för att ha befolkningen med de vackraste och vackraste ansiktena.

De dekorerar ofta skärmen och har många fans. Börjar från film- och dramaskådespelare och skådespelerskor, till solomusikanter eller de som är anslutna till pojkgrupp och tjejgrupp.

Förbered ditt hjärta, gäng! Här har ApkVenue förberett en samling foton av de vackraste och vackraste koreanska artisterna 2020 vilket garanterat får dig att skrika "Saranghae!".

En samling foton av de vackraste och vackraste koreanska artisterna (Uppdatering 2020)

Med början från Lee Seung Gi till BLACKPINKs Lisa, ApkVenue har sammanställt en samling bilder av de vackraste och vackraste koreanska artisterna från olika källor.

Dessa foton kommer att göra dig upphetsad, särskilt för dig som lär dig att chatta med koreanska människor.

Åh ja, bilderna nedan kan också vara dina ladda ner med HD-kvalitet och användning för tapet Din mobiltelefon eller laptop, vet du!

NOTERA:


Knacka eller klicka på bilden för att visa och ladda ner i HD-kvalitet, gäng!

Lista över stiliga koreanska konstnärsbilder

Vi börjar från oppa-oppa Korea, vars utseende kommer att få flickor att skrika hysteriskt.

För er fans av koreanska drama kommer ni säkert att känna till den stiligaste koreanska konstnärens foton under detta.

1. Lee Seung-gi

Lee Seung Gi är en mångsidig artist som har arbetat som sångare, skådespelare och presentatör. Senast spelade han i koreanska dramaer 'Vagabond' med skådespelerskan, Bae Suzy.

Lee Seung-gi foto för en Android / iPhone-telefon

Foto med tillstånd av: Wallpapercave (Ovan är en av de vackraste koreanska konstnärsbilderna av skådespelaren Lee Seung-gi).

Lee Seung-gi foto för PC / Laptop

2. Ji Chang-wook

Olika koreanska dramatitlar medverkande Ji Chang-wook också ganska populärt, du heter det Botemedel, Le igen, upp till det senaste Melting Me Softly.

Ji Chang-wooks foto för en Android-telefon / iPhone

Ji Chang-wooks foto för PC / bärbar dator

3. Song Joong-ki

Dödlig duett Song Joong-ki och Song Hye-kyo i koreanska dramaer Solens ättlingar framgång ledde honom till att bli en av de mest inflytelserika koreanska skådespelarna 2017.

Song Joong-kis foto för Android / iPhone-telefoner

Song Joong-kis foto för PC / bärbar dator

4. Så Ji-sub

Så Ji-sub började sin karriär som modell för ett varumärke jeans i Korea. Först efter det blev han känd som en koreansk skådespelare som spelade i TV-serier, till exempel Mästarens sol, Åh min Venus, och andra.

Så Ji-ubs foto för Android / iPhone-telefoner

Så Ji-ubs foto för PC / Laptop

5. Nam Joo-hyuk

Nam Joo-hyuk som debuterade 2014 har spelat i flera drama, till exempel Vem är du: Skolan 2015, Ost i fällanoch Tyngdlyftning Fairy Kim Bok-Joo.

Nam Joo-hyuks foto för en Android / iPhone-telefon

Nam Joo-hyuks foto för PC / bärbar dator

6. Lee Jin-wook

Lee Jin-wook känd för sin roll som detektiv i koreanska dramaer, Röst 2 och Röst 3. Han har också spelat i romantiska koreanska dramaer, nämligen Glass slott.

Lee Jin-wooks foto för Android / iPhone-telefoner

Lee Jin-wooks foto för PC / bärbar dator

7. Kim Soo-hyun

Kim Soo-hyun anses också vara en av de mest inflytelserika koreanska aktörerna i spridningen hallyu (Koreansk feber) runt om i världen. Dröm högt är en av de serier som han spelade i.

Kim Soo-hyuns foto för Android- / iPhone-telefoner

Kim Soo-hyuns foto för PC / bärbar dator

Lista över vackraste koreanska konstnärsfoton

Förutom skådespelare finns det också en samling det vackraste koreanska konstnärsfotoet som är kända för sina romantiska koreanska dramaer.

ApkVenue har samlat in det åt dig, vilket garanterat får pojkarna att smälta när de ser det.

1. Parkera Shin-hye

Beväpnad med ett vackert ansikte och kvalitetsspel, Park Shin-hye har redan redan många dramatitlar som du måste titta på. Till exempel Arvingarna, Pinnocchiooch Minnen från Alhambra.

Park Shin-hyes foto för Android / iPhone-telefoner

Foto med tillstånd av: Wallpapercave (den koreanska konstnären Park Shin Hyes foto).

Park Shin-hyes foto för PC / bärbar dator

2. Shin Min-ah

Shin Min-ah startade en karriär som tonårsmagasinmodell KiKi 1998. Hittills har han spelat i flera TV-drama, till exempel Min flickvän är en Gu Mi-ho och Åh min Venus.

Shin Min-ahs foto för Android / iPhone-telefoner

Shin Min-ahs foto för PC / bärbar dator

3. Song Hye-kyo

Även om det är ett hushåll Song Hye-kyo med Song Joong-ki var tvungen att gå på grund, men deras skådespel tävlade i dramat Solens ättlingar rika kommer att fortsätta att komma ihåg!

Song Hye-Kyos foto för Android / iPhone-telefoner

Song Hye-Kyos foto för PC / bärbar dator

4. Bae Suzy

Bae Suzy startade sin karriär med debut som medlem i tjejgrupp Fröken A från JYP Entertainment. År 2017 gjorde han sin solodebut och spelade i Netflix TV-serien, Vagabond.

Bae Suzys foto för Android / iPhone-telefoner

Bae Suzy's Photo för PC / Laptop

5. Parkera Bo-young

namn Parkera Bo-young skjutit i höjden efter att ha spelat i koreanska romantiska komedier, Strong Woman Do Bong-soon. Han är också huvudpersonen i dramat Avgrund som sänds på Netflix.

Park Bo-youngs foto för Android / iPhone-telefonen

Park Bo-youngs foto för PC / bärbar dator

6. Son Ye-jin

Son Ye-jin är känd för att ha haft många utmärkelser tack vare skådespelet han gjorde. Några av de drama han spelade i bland andra Något i regnet, Förhandlingarnaoch Vara med dig.

Son Ye-jins foto för Android / iPhone-telefoner

Foto av Son Ye-jin för PC / bärbar dator

7. Kim Tae-hee

Kim Tae-hee anses av många som en av de vackraste kvinnorna i Korea. Han har också spelat i flera koreanska dramaer, till exempel Trappa till himlen, Iris, Min prinsessa, och andra.

Kim Tae-hees foto för Android / iPhone

Kim Tae-hees foto för PC / bärbar dator

Fotosamling Idol Koreas vackraste och vackraste

Inte bara skådespelare och skådespelerskor som du ofta hittar i drama, det finns också ett antal solomusiker såväl som medlemmar pojkgrupp eller tjejgrupp som har ett ansikte som inte är mindre charmigt.

Här har ApkVenue sammanfattat ett nummer Foto idol Korea är det vackraste och vackraste som du kan ladda ner. Finns det 'partiskhet' du nere, gäng?

1. Foto av den koreanska konstnären Bobby iKON

Bobby alias Kim Ji-vann är en rappare som också är medlem pojkgrupp iKON under YG Entertainment. Bobby är också en duett med B.I. och är känd som DoubleB.

Bobby iKONs foto för en Android / iPhone-mobiltelefon

Foto av Bobby iKON för PC / Laptop

2. Foto av koreansk konstnär V BTS

Inte konstigt att V alias Kim Tae-hyung från BTS-gruppen till de vackraste koreanska artisternas led. Eftersom den visuella BTS har rankats först TC Candler vackraste ansikten 2017.

Photo V BTS för Android / iPhone Mobile

Foto V BTS för PC / bärbar dator

3. Koreansk konstnär Eunwoo ASTROs foto

Eunwoo som har ett födelse namn Lee Dong-min detta är en av de ideala artisterna i kvinnliga fans K pop. Denna ASTRO-medlem är också känd som skådespelare i flera filmtitlar och tv-drama.

Foto av Eunwoo ASTRO för Android / iPhone-telefoner

Foto av Eunwoo ASTRO för PC / bärbar dator

4. Foto av den koreanska konstnären Lisa BLACKPINK

Denna thailändska jungfru skjutit i höjden efter debut med BLACKPINK under YG Entertainment. Lisa eller Lalisa Manoban också känd för att vara nära BamBam, en landsmän som är medlem i GOT7.

Lisa BLACKPINKs foto för Android / iPhone-telefoner

Lisa BLACKPINKs foto för PC / bärbar dator

5. Foto av den koreanska konstnären Chungha

Chungha, scennamnet på Kim Chung-ha nu solist efter att ha tidigare deltagit i programmet Produce 101 och gått med i I.O.I-gruppen

Chungha släppte också en ny koreansk sång i samarbete med Rich Brian, med titeln Dessa nätter.

Chunghas foton för Android / iPhone-telefoner

Chunghas foto för PC / bärbar dator

6. Foto av den koreanska konstnären Hwasa MAMAMOO

Hwasa inte bara känd som rappare i gruppen MAMAMOO, men fungerar också som gruppens textförfattare och kompositör. Hwasa släppte också en solosång med titeln TWIT.

MAMAMOO Hwasa foton för Android / iPhone-telefoner

MAMAMOO Hwasa foton för PC / bärbar dator

Fotolista Tjej band/Pojkband Senaste Korea 2020

Det finns också en samling Foto pojkband och tjej band Koreas nyaste och mest populära 2020. Har många låtar träffar och redan internationellt, här är några av dem!

1. BLACKPINK

Genom träffar som Ddu-Du Ddu-Du och Boombayah, BLACKPINK under regi av YG Entertainment har framgångsrikt vunnit uppmärksamhet hos olika grupper runt om i världen.

BLACPINK, som debuterade den 8 augusti 2016, är för närvarande framme av fyra medlemmar, nämligen Jisoo, Jennie, Rose och Lisa.

BLACKPINK-foton för Android- / iPhone-telefoner

BLACKPINK-foton för PC / bärbar dator

2. iKON

Fortfarande från samma byrå där också ikon, pojkgrupp som är känd för flera låtar träffar som Kärleksscenario, Döda migoch Rhytm Ta.

iKON har för närvarande sex medlemmar, nämligen Bobby, Jay, Ju-ne, Song, DK och Chan. Tidigare fanns det B.I. som avgick för att han var inblandad i ett drogfall.

IKON-foton för Android- / iPhone-telefoner

IKON-foton för PC / bärbar dator

3. två gånger

DUBBELT är en av tjejgrupp JYP Entertainment's grundpelare som debuterade den 20 oktober 2015 genom evenemanget överlevnadsshow, Sexton.

TWICE består av nio medlemmar, nämligen Nayeon, Jeongyeon, Momo, Sana, Jihyo, Mina, Dahyun, Chayoung och Tzuyu.

TWICE foton för Android / iPhone-telefoner

TWISSA foton för PC / bärbar dator

4. BTS

Sedan finns det BTS alias Bangtan Boys i regi av BigHit Entertainment, som inte är mindre populärt bland världsmusiklyssnare.

Träffar som DNA, Brand, Falsk kärlek, fram tills Pojke med Luv fick framgångsrikt många visningar på YouTube. BTS består av sju medlemmar, nämligen RM, Jin, Suga, J-Ho-pe, Jimin, V och Jungkook.

BTS-foton för Android / iPhone-telefoner

BTS-foton för PC / bärbar dator

5. Röd sammet

Nästa finns Röd sammet som är en sydkoreansk musikgrupp bildad av S.M. Underhållning och debuterade den 1 augusti 2014.

Red Velvet är känd för träffar Bad Boy, Tittutoch Röd smak har för närvarande fem medlemmar, nämligen Irene, Wendy, Seulgi, Joy och Yeri.

Red Velvet-foton för Android- / iPhone-telefoner

Red Velvet Photo för PC / bärbar dator

6. SEVENTON

Även om det har ett namn SJUTTON, pojkgrupp denna Pledis Entertainment-regi hade ursprungligen 13 medlemmar med ett huvudlag och 3 medlemmar underenhet. Så om summan är 17!

SEVENTON medlemmar består av S.coups, Wonwoo, Mingyu, Vernon (hip hop-enhet); Woozi, Jeonghan, Joshua, DK, Seungkwan (sångenhet); och Hoshi, Jun, The8, Dino (prestandaenhet).

SEVENTIEN Foton för Android- / iPhone-telefoner

SEVENTON Foton för PC / bärbar dator

7. MAMAMOO

Senast där MAMAMOO som är en musikgrupp under regi av Rainbow Bridge World (tidigare WA Entertainment). MAMAMOO består av fyra medlemmar, nämligen Solar, Moonbyul, Wheein och Hwasa.

MAMAMOO foton för Android / iPhone-telefoner

MAMAMOO foton för PC / bärbar dator

Söta koreanska konstnärsfoton

Slutligen finns det en samling bilder av söta koreanska artister som gör dig nervös för att se dem själv, gäng.

Med en stöttepelare och ett ansikte som redan är vackert och vackert, är följande bilder av söta koreanska artister perfekta för dig att göra bakgrundsbilder till mobiltelefoner!

1. Astros Cha Eun Woo

Foto med tillstånd av: Tumblr (söt koreansk konstnär Cha Eun Woo Astros foto).

2. Hyun Bin

3. Park Seo Joon

4. Kim Hyun Bin

5. Choi Siwon

6. Bae Suzy

7. Song Hye Kyo & Song Joong Ki

8. Han So Hee

9. BLACKPINKs Lisa

10. BLACKPINKs Jennie

Så det är en lista över den senaste och fullständiga listan över foton av koreanska artister 2020. Från det vackraste till det vackraste.

Finns det några av dina favoritartister eller musiker på listan? Försök att berätta för Jaka genom att ge din åsikt i kommentarfältet nedan.

Läs också artiklar om K pop eller andra intressanta artiklar från Fanandi Prima Ratriansyah.