7 lätta och bästa Android Office-applikationer 2020

Denna bästa och lättaste Android-office-applikation hjälper verkligen din produktivitet. Kolla in det här!

Som vi vet erbjuder Google Play miljontals applikationer som gör livet för Android-användare enklare. Faktum är att de flesta letar efter exempelvis underhållningsprogram den bästa applikationen för musikspelare online och offline.

Det visar sig att det finns andra typer av applikationer som inte är mindre viktiga, nämligen Office-Android-applikationer. Denna typ av applikation är mycket användbar för att hjälpa till i arbetet. Inte bara för kontorsarbetare utan också för studenter med sina uppgifter.

För det kommer ApkVenue att granska den här gången 7 av de bästa Android Office-applikationerna som är lätt och utan annonser vilket verkligen är användbart för att göra dig mer produktiv.

2020 lättaste och bästa Office-appar för Android

Vissa av Office Android-applikationerna nedan kan drivas offline eller online. Det finns också en version som tar upp det lättaste minnet och utan annonser. Nyfiken? Här är listan!

1. WPS-kontor

För din information är WPS Office faktiskt en av de bästa applikationerna på iPhone. Denna applikation är dock också tillgänglig på Android, du vet! Så du kan njuta av att använda iOS via den här applikationen.

Har ett namn Kingsoft Office, denna applikation är en förkortning eller står för Writer, Presentation and Spreadsheets (WPS).

Som en ansökan kontor Den bästa Android, WPS Office gör det möjligt för sina användare att öppna dokument från många lokala källor och komma åt filer som är lagrade i lagring användare.

När det gäller säkerhet ger denna applikation också ett lösenord för vissa filer som du vill säkra.

DetaljWPS Office
UtvecklareKingsoft Office Software Corporation Limited
Minimalt operativsystemAndroid 5.1 och senare
Storlek57 MB
Installera den100.000.000+
Betyg4.3/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen WPS Office nedanför detta:

Office-appar och affärsverktyg Kingsoft Office Software Corporation Limited LADDA NER

2. Polaris Office

Den här applikationen är en applikation kontor Android med de mest kompletta funktionerna. Polaris Office erbjuder funktioner för att visa, visa, redigera och spara alla typer av dokument var som helst och när som helst.

Cool igen, den här applikationen kapabel för alla filformat, kalla det DOC / DOCX, HWP, PPT / PPTX, TEXT, XLS / XLSX till PDF. Dessutom är utseendet på denna applikation mer användarvänlig så att det gör användaren bekväm att bära den.

Om innehållet behöver du inte oroa dig för det här programmet ger också moln enhet själv heter Polaris Drive. Även om du fortfarande kan välja att använda en annan enhet.

DetaljPolaris Office
UtvecklareInfraware Inc.
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek61 MB
Installera den50.000.000+
Betyg3.9/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Polaris Office nedanför detta:

Office-appar och affärsverktyg INFRAWARE, INC. LADDA NER

3. OfficeSuite

Denna applikation kallas ofta mer än bara en applikation kontor. Anledningen är att ansökan heter OfficeSuite Den kan öppna alla typer av filer, även utanför det grundläggande Microsoft-filformatet.

Förutom format som DOC, DOCX, DOCM, XLS, XLSX, XLSM, PPT, PPTX, PPS, PPSX, PPTM och PPSM kan denna applikation också läsa filformat som RTF, TXT och ZIP.

Den här applikationen är väl synkroniserad så att den snabbt kan komma åt data eller filer. Även om det finns en betald version av applikationen har den fria versionen också alla de funktioner som nämnts tidigare.

DetaljOfficeSuite
UtvecklareMobiSystems
Minimalt operativsystemAndroid 5.1 och senare
Storlek53 MB
Installera den100.000.000+
Betyg4.2/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Polaris Office nedanför detta:

MobiSystem Office-appar och affärsverktyg LADDA NER

4. Docs To Go

Så en applikation kontor Den äldsta och lättaste Android, Docs To Go förtjänar fortfarande att kategoriseras som en av de bästa med en serie funktioner användarvänlig.

Dess enkla och enkla utseende, liksom hastigheten i åtkomst och bearbetning av data, gör den här applikationen fortfarande en favorit bland användarna.

En av appens unika funktioner är att kunna upptäcka ändringar som gjorts i filer. Till exempel din redigerade Microsoft Word-fil kan du känna till ändringarna med det här Docs To Go-programmet.

DetaljDocs To Go
UtvecklareDataViz
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek10 MB
Installera den50.000.000+
Betyg4.2/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Polaris Office nedanför detta:

Office-appar och affärsverktyg LADDA NER

5. Microsoft Word, Excel, PowerPoint

Du måste känna till de tre namnen ovan. Efter att ha lyckats med PC-versionen 2015, det gigantiska teknikföretaget Microsoft officiellt släppt dessa tre applikationer för Android.

Omedelbart invaderade av användare så snart det släpptes officiellt, dessa tre gratis och annonsfria Microsoft Office Android-applikationer var här och var till stor hjälp för användarna eftersom de var mer flexibla att använda.

Microsoft Word, Excel och Kraftpunkt på Android är det inte lika komplett som versionen på en PC eller bärbar dator. Men med att du kan installera det gratis eller utan kostnad kommer du naturligtvis inte att bli besviken över de tre applikationerna kontor de.

DetaljMicrosoft Word, Excel, PowerPoint
UtvecklareMicrosoft Corporation
Minimalt operativsystemAndroid 6.0 och senare
StorlekMicrosoft Word: 57 MB


Microsoft PowerPoint: 57 MB

Installera den10.000.000+
BetygMicrosoft Word: 4.3/5 (Google Play)


Microsoft excel: 4.3/5 (Google Play)


Microsoft powerpoint: 4.3/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Microsoft Word, Excel, PowerPoint nedanför detta:

Office-appar och affärsverktyg Microsoft Corporation NEDLADDNING Office-appar och affärsverktyg Microsoft Corporation NEDLADDNING Office-appar och affärsverktyg Microsoft Corporation NEDLADDNING

6. Google Drive

Vem känner inte till denna Android Office-applikation? Om applikationen ovan syftar till att skriva, redigera eller läsa data / filer ansvarar Google Drive för att lagra dessa data på ett säkert sätt.

Det stämmer, det är fortfarande relaterat till ansökan ovan, Google Drive Android ger dig tillgång till alla Microsoft Word-, Excel- och PowerPoint-filer som är lagrade på enheten.

Faktum är att närvaron av denna applikation på Android faktiskt syftar till att underlätta åtkomst till filer på smartphones eller prylar med OS skapat av Google. Med en ledig kapacitet på 15 GB kan du lagra arbetsdata fritt!

DetaljGoogle Drive
UtvecklareGoogle LLC
Minimalt operativsystemAndroid 5.1 och senare
Storlek16 MB
Installera den5.000.000+
Betyg4.3/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Google Drive nedanför detta:

Office-appar och Googles affärsverktyg LADDA NER

7. Quip: Dokument, Chatt, Kalkylark

Ansökan kontor Android är förmodligen en av de lättaste och utan annonser. Ger en slags funktion kalkylbladkan den här applikationen skapa och bjuda in andra att redigera filer enkelt, snabbt och lätt.

Precis som applikationen kontor Övrig, Spydighet för kapabel med olika filtyper och format, så du behöver inte tveka att öppna dina filer här.

En av de andra fördelarna med Quip är att den har en chattfunktion som gör det enkelt för filredigerare att kommunicera. Dessutom kan filer som skapas i denna applikation också enkelt exporteras till andra applikationer som DropBox, EverNote och så vidare.

DetaljQuip: Dokument, Chatt, Kalkylark
UtvecklareKingsoft Office Software Corporation Limited
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek31 MB
Installera den500.000+
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Quip: Dokument, Chatt, Kalkylark nedanför detta:

Apps Productivity Quip, Inc. LADDA NER

Det är sju Android Office-applikationer det bästa garanterat för att du ska öka produktiviteten.

Använd inte bara din Android chatt, ha kul eller spela spel, gör ditt jobb då och då och var produktiv med applikationerna ovan.

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found