20 webbplatser och applikationer för att läsa gratis onlineserier på indonesiska

Läs obegränsat online-serier med gratis online-manga-seriesidor och applikationer. Vissa är också på indonesiska! (Senaste 2021)

Att läsa serier online är nu en vanlig praxis. Fans av anime-serier eller webb-manga är mer intresserade av att läsa online än att köpa serietidningar.

Även om att läsa serier i fysiska böcker omedelbart har sin egen känsla kan läsning av serier online på mobiltelefoner ibland vara en lösning när förhållandena inte tillåter dig att bära böcker någonstans.

Lyckligtvis, tack vare närvaron av alltmer sofistikerad teknik i vår tid, kan du göra olika aktiviteter lättare, inklusive att läsa serier online, gäng.

För närvarande finns det massor av webbplatser och online-serieläsningsapplikationer som tillhandahåller olika serietitlar som du kan läsa gratis eller gratis.

Är du nyfiken på att veta vad? Läs bara Jakas artikel om webbplatser och applikationer för serietidning online följande detaljer!

Den bästa komiska läsesidan på indonesiska 2021

Förutom One Piece-läswebbplatsen finns det många fler serietitlar som du kan läsa på Jakas rekommenderade webbplats.

Här kan du läsa mer serier gratis, du behöver inte vara rädd för att dina fickpengar tar slut eftersom du ofta köper serier.

Du kan, du vet, besöka den bästa indonesiska mangaläsningsplatsen som ApkVenue har samlat nedan så att du kan kanalisera din läshobby.

Dessutom, genom att läsa serier online oftare och mer fritt, kommer din fantasi och kreativitet att skärpas kraftigt.

1. Komikfox

Webbplatsen för att läsa serier online är den första Komikfox (//komikfox.web.id/). Du kan läsa de senaste mangaserierna med kvalitetsbilder här.

Du kan läsa tusentals serier med färgglada serietidningsstöd för en trevligare läsupplevelse.

Dessutom har den här webbplatsen också en ganska stor samling kapitel från varje serietitel som den tillhandahåller så att du inte missar det minsta av historien.

2. CIAYO Comics

Nästa är CIAYO Comics (//www.ciayo.com/id), en webbplats som tillhandahåller olika typer av serier i japansk stil, webtoon eller lokala serier som Dilan.

Du kan läsa hundratals till tusentals serier gjorda av indonesiska webtoonists som också talar indonesiska med genrer som sträcker sig från romantik till skräck.

Läsupplevelsen är väldigt interaktiv och enkel. Inte bara det, serierna som presenterades var fulla av färger. Du kan läsa gratis serier på den här webbplatsen oftare och mer fritt.

Så för de av er som vill läsa Ryopies Radiative-serie, gå bara över till CIAYO-webbplatsen! Åh ja, CIAYO har också en applikationsversion, du vet, gäng. Du kan kontrollera applikationslistan nedan senare.

3. Re: ON Comics

Tja, om Re: ON Comics (//www.reoncomics.com/) Du har säkert hört talas om det. Förutom att vara på onlinesidan finns Reon Comics också i tidningsform.

Serierna i Re: ON Comics är gjorda av inhemska animatörer med en kvalitet som inte är sämre än den bästa japanska animationen.

Du kan läsa hundratals serier i Re: ON Comics med berättelser som är roliga och beroendeframkallande, plus massor av serier som presenteras i fantastiska färger.

4. Komikid

Letar du efter den bästa mangaläsningssidan på indonesiska? Du kan öppna Komikid (//www.komikid.com/) som du kan få tillgång gratis.

Denna seriesajt innehåller också en mängd olika japanska, koreanska och kinesiska serier med ett brett urval av titlar.

Visningssidan när du läser serierna är också gjord i en per sida-stil så att det är lättare att se och läsa, gäng.

Tyvärr stör uppkomsten av ett antal annonser högst upp eller längst ner på sidan läsarnas koncentration när de läser webbserier på denna webbplats.

5. Mangashiro

Fortsätt igen till Mangashiro (//mangashiro.net/), en gratis komisk läsesajt online på indonesiska som har en komplett mangasamling.

Du kan hitta tusentals japanska manga aktuellt. Mangashiro tenderar att tillhandahålla fler genrer än andra webbplatser.

Du behöver inte registrera dig eller prenumerera för att läsa webb manga på den här webbplatsen. Bara öppna, läs, bry dig inte om att göra något annat.

6. Klicka på Manga

Klicka på Manga (//klikmanga.com/) är nästa gratis online-läsesida på indonesiska. Du hittar många japanska manga-webbplatser på den här webbplatsen.

Det är ganska lätt att läsa webbserier på den här webbplatsen, men tyvärr finns det många annonser som stör läsupplevelsen.

Förutom reklambegränsningar har KlikManga en ganska mångsidig seriesamling, men ibland finns det flera serietitlar som går sönder mitt på vägen.

7. Kissmanga

För dig som vill finslipa dina kunskaper i engelska, kanske du måste läsa serier på webbplatsen Kissmanga (//kissmanga.org/) detta, gäng.

Ser du, serierna som tillhandahålls på den här webbplatsen är på engelska med en komplett och ny webbsamling av mangaserier.

Förutom att läsa manga, kan du också titta på anime på den här webbplatsen. Du kan njuta av manga och anime på Kissmanga gratis, gäng. Bra!

8. Komikgue

Tja, om Komikgue (//www.komikgue.com/) är lämplig för dig som gillar japansk anime men vill läsa den indonesiska versionen av serier.

Denna webbplats har en ganska komplett samling, inte sämre än andra webbplatser på engelska. Inte bara det, bildkvaliteten från Komikgue är också bra.

Bara tyvärr är denna onlineserie inte riktigt det aktuellt för att tillhandahålla de senaste serietitlarna, gänget så att du måste vara lite tålmodig om du vill läsa serier online från den här webbplatsen.

9. MangaID

MangaID (//mangaid.click/) är en komisk online-läswebbplats på indonesiska som är populär bland mangaläsare.

Inte bara komplett, manganätet på denna webbplats uppdateras nästan varje dag och har översatts till indonesiska.

Förutom att läsa manga kan du också titta på anime med indonesiska undertexter här genom att ladda ner dem. Trevlig!

10. Komikmama

Den sista rekommendationen för webbplatser för komiska läsning online är Komikmama (//komikmama.net/) som kan nås gratis och det finns alltid nya uppdateringar varje dag.

Dessutom tillhandahåller denna mangaläsningssida också serier på indonesiska så att du kan förstå hela historien.

För dig som letar efter koreanska romantiska serier, tyvärr domineras denna webbplats av japanska mangaserier men med ett mycket varierat utbud av genrer.

Som en av platserna att läsa manga online på indonesiska, presenterar Komikmama den bästa serietidningen och mangaanime för din dagliga läsning.

Rekommenderad bästa online komiska läsansökan

Förutom de webbplatser som ApkVenue diskuterade ovan kan du också använda vissa applikationer för att läsa serier online.

Den här komiska läsapplikationen online är faktiskt mer praktisk att använda än mangaläsningswebbplatser, eftersom du kan komma åt olika innehåll via bara en applikation och till och med kan ta upp meddelanden också.

Detta är perfekt för dig som ofta tillbringar mycket tid på vägen eftersom du sitter fast i trafiken och vill spara din kvot jämfört med att titta på strömmande filmer.

Vilka är de bästa komiska läsapplikationerna online som du kan använda 2021? Här är den fullständiga listan.

1. MangaToon

Rekommendationen för den första online-läsansökan från ApkVenue är MangaToon. Denna applikation ger webtoon-serier med olika genrer och kan ändras språk.

Interaktionerna som tillhandahålls av denna applikation är också ganska intressanta och kan förstöra ögonen. Inte bara det, Mangatoon är också lätt att använda på din smartphone.

Så för de av er som letar efter en plats att läsa webtoons kan denna MangaToon-applikation vara ett alternativ, gäng!

DetaljMangaToon
UtvecklareMangatoon
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner10.000.000+
Betyg4.4/5 (Google Play)

Ladda ner MangaToon här

Apps Entertainment Mangatoon LADDA NER

2. Crunchyroll Manga

Aldrig hört talas om ett namn Crunchyroll? Ja, Crunchyroll är en välkänd webbplats som ger den bästa anime-tittningen.

Tja, förutom det kan du också läsa anime-serier online i den här applikationen gratis via gratis provperiod.

Kvaliteten som tillhandahålls är också bättre än andra mangaläsningsapplikationer. Du kan också prenumerera för att kunna läsa manga och se den bästa anime fritt.

DetaljCrunchyroll Manga
UtvecklareEllation, LLC
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek4,0 MB
Ladda ner1.000.000+
Betyg2.1/5 (Google Play)

Ladda ner Crunchyroll Manga här

Apps Entertainment Ellation, Inc. LADDA NER

3. Line Webtoon

Line Webtoon är den mest populära koreanska manhwa-läsapplikationen på indonesiska. Du hittar olika webbtoon-serier av hög kvalitet här gratis.

Line Webtoon uppdateras också regelbundet varje dag så att du inte får slut på läsmaterial. Du kan söka efter olika serier från komedi till actiongenrer.

Förutom det, här kan du också hitta massor av häftiga verk från indonesiska webtoonists. Den här applikationen är garanterat inte mindre intressant än den gratis komiska läswebbplatsen ApkVenue tidigare rekommendation.

Åh ja, för de av er som vill läsa Selebgram-serier, ger denna Line Webtoon-applikation det också, du vet, gäng. Du hittar dina favoritläsningar, inklusive du kan också läsa de senaste SELEBGRAM-serierna på Webtoon!

DetaljLine Webtoon
UtvecklareNAVER WEBTOON CORP.
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner50.000.000+
Betyg4.6/5 (Google Play)

Ladda ner Line Webtoon här

Apps Entertainment NAVER Corp. LADDA NER

4. Manga Geek

Nästa rekommendation är en ansökan Manga Geek som ger ett brett utbud av webb-serier och mangatitlar online med fri tillgång.

Språkvalen som tillhandahålls av denna applikation är också ganska fullständiga, inklusive indonesiska, engelska och andra.

Stöds av ett attraktivt användargränssnitt och lätt att använda, är Manga Geek-applikationen också uppdaterad när det gäller att välja ett antal nya serietitlar, gäng.

DetaljManga Geek
UtvecklareManga gratis studio
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek9,1 MB
Ladda ner1.000.000+
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner Manga Geek här

Apps Entertainment Manga gratis studio LADDA NER

5. Tapas

Tapas Detta är en online komisk läsapplikation baserad på webcomics och webnovel. De serietidningar som tillhandahålls i denna applikation skiljer sig ganska från serietecknare i allmänhet.

Men kvaliteten som tillhandahålls kan inte underskattas, i själva verket kan en del av serierna göra dig beroende av att läsa serier online kontinuerligt.

Tyvärr måste du betala för att njuta av den fullständiga versionen av serietidningen, gänget.

DetaljTapas
UtvecklareTapas Media, Inc.
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek25 MB
Ladda ner1.000.000+
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner Tapas här

Apps Entertainment Tapas Media, Inc. LADDA NER

6. CIAYO Comics (ansökan)

Förutom webbplatsversionen, CIAYO ger också en komisk version av applikationen. Genom att använda applikationen blir det lättare för dig att läsa serier.

CIAYO Comics läser du genom att skjuta ner serietidningen, liknar Line Webtoon. Du hittar många serier hemifrån och utomlands.

Det slutar inte där, CIAYO Comics ger också utmaningar eller utmaningar för att göra coola serier, så att indonesiska webtoonists eller serietecknare har möjlighet att arbeta med CIAYO Comics.

Åh ja, om du vill läsa She Is My Gangster eller Jigoku Sensei Nube-serier kan du hitta dem i appen CIAYO Comics.

DetaljCIAYO Comics
UtvecklareDragon Capital Center, PT.
Minimalt operativsystemAndroid 4.2 och senare
Storlek8,2 MB
Ladda ner1.000.000+
Betyg4.2/5 (Google Play)

Ladda ner CIAYO Comics här

Apps Entertainment Dragon Capital Center, PT. LADDA NER

7. WebComics

Därefter finns det WebComics som tar dig in i mangavärlden från skapare över hela världen. Du kan hitta tusentals webb-serier online med olika genrer.

WebComics tillhandahåller romantik och action manga genren. Varje sida har dock olika undergenrer som du kan välja mellan.

WebComics tillhandahåller dock endast engelska serier. I utbyte får du en mängd av de bästa online-serierna från hela världen.

DetaljWebComics
UtvecklareWEBCOMICS HOLDINGS HK LIMITED
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek17 MB
Ladda ner5.000.000+
Betyg4.4/5 (Google Play)

Ladda ner WebComics här

Apps Entertainment WEBCOMICS HOLDINGS HK LIMITED NEDLADDNING

8. MANGA Plus av SHUEISHA

MANGA Plus av SHUEISHA Detta är en annan komisk rekommendation från Jaka som ger en mängd olika serier med olika genrer.

Du kan också välja indonesiska, spanska, engelska eller ett stort antal andra språk.

För de av er som letar efter japanska mangateckningar är denna applikation också ganska komplett för att tillhandahålla dessa serier, med utgångspunkt från One Piece, Boruto, Dragon Ball och många fler.

Intressant är att alla serier som tillhandahålls i denna applikation kan nås gratis och varje kapitel kommer alltid att uppdateras varje dag eller vecka.

DetaljMANGA Plus av SHUEISHA
UtvecklareSHUEISHA
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek19 MB
Ladda ner1.000.000+
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner MANGA Plus av SHUEISHA här

Appar Underhållning SHUEISHA LADDA NER

9. COMICA

Gillar du serier gjorda av skapare från Korea? Om så är fallet, då KOMIKA det här kan vara ditt val, gäng. Du kan hitta en mängd manhwa (Koreanska serier) med kvalitet från olika genrer, inklusive de berömda koreanska romantiska serierna.

Men som att läsa appar manhwa Tidigare, på koreanskt indonesiskt språk, implementerade COMICA ett betalt system för att läsa serier fram till examen.

Pengarna i denna applikation kallas mynt, du kan köpa dem med riktiga pengar eller göra uppdrag för att få mynt.

Även om det betalas, är kvaliteten på berättelserna och bilderna som erbjuds bättre än den online-komiska läsapplikationen i allmänhet, gänget.

DetaljKOMIKA
UtvecklareComica Entertainment Corp.
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek13 MB
Ladda ner1.000.000+
Betyg3.3/5 (Google Play)

Ladda ner COMICA här

Apps Entertainment Comica Entertainment Corp LADDA NER

10. WeComics

Sista är WeComics vilket gör att du kan ladda ner serier i den så att den kan läsas offline.

Det ger inte bara ett stort urval av serietitlar, den här applikationen har också många kategorier så att du kan hitta det lättare att välja komiska ämnen du gillar.

Dessutom uppdateras denna applikation alltid varje dag så att du inte får slut på läsmaterial. Så du kommer inte fråga mer om var du kan läsa manga online!

DetaljWeComics
UtvecklareWeComics
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek10 MB
Ladda ner1.000.000+
Betyg4.3/5 (Google Play)

Ladda ner WeComics här

Apps Entertainment WeComics LADDA NER

Det är den kompletta listan över webbplatser och online-läsapplikationer som rekommenderas av Jaka. Hela listan över serier ovan, inklusive webbplatser för mangaläsning online, kan läsas gratis.

Även om vissa av dem kräver extra avgifter om de vill ha tillgång till fler serier.

Vilka serier på nätet prenumererar du på? Skriv din åsikt i kommentarfältet, ja. Vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om komisk eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.