4 sätt att hantera en het bärbar dator

ApkVenue kommer att ge speciella tips för att övervinna överdriven överhettning av bärbara datorer. Omedelbart diskuterar vi, här är fyra sätt att fixa en het bärbar dator:

De av er som har en bärbar dator med mediokra specifikationer för gahar kommer definitivt fortfarande att oroa sig för den bärbara datorn om detta händer överhettas eller överflödig värme, eller hur? Hur man behandlar en bärbar dator kan påverka värmen på en bärbar dator som du använder.

Så här kommer ApkVenue att ge speciella tips för att hantera bärbara datorer överhettas överskottet. Omedelbart diskuterar vi, här är fyra sätt att fixa en het bärbar dator:

  • Dessa är fyra dödliga saker som orsakar bärbar datorvärme och överhettning
  • FARA! Detta är resultatet om temperaturen på den bärbara datorn är för varm och dammig
  • Den varmaste temperaturgränsen för din bärbara dator och smartphone

4 sätt att övervinna en snabb värmebärbar dator

1. Använd den bästa kylplattan

Använda sig av kylplatta för att snabbt minska värmningstemperaturen på bärbara datorer har hittats just nu. Kylplatta i sig är en bärbar avfuktare genom att blåsa eller suga värme från insidan av den bärbara datorn med en liten fläkt som vanligtvis placeras strax under den bärbara enheten.

Vi måste också vara uppmärksamma på flera saker innan vi använder dem kylplatta som fläktens läge, fläktens luftflöde och kroppens placering kylplatta för att vara mer effektiva när det gäller hantering av heta bärbara datorer.

2. Använd Steady Vacuum Cooler Technology

Det är inte många som känner till den här tekniken. Vacuum Cooler är ett verktyg som har samma funktion som kylplatta men vakuumkylare i sig är mer effektivt eftersom det här verktyget placeras bredvid den bärbara datorns fläktens värmeutgång. Procedur vakuumkylare som en fläkt uttömma som suger värmen.

Så, vakuumkylare effektivare eftersom det omedelbart suger upp värme i den bärbara datorn vilket gör att den bärbara fläkten fortsätter att ge ny luft för att kyla själva den bärbara datorn.

3. Använd en applikation för temperaturövervakning för bärbara datorer

Det tredje sättet att lösa problemet är att använda en temperaturövervakningsapplikation för bärbara datorer. Tja, detta sätt att undvika bärbara datorer överhettas. När temperaturen på den bärbara datorn övervakas för att stiga kan du stänga av den bärbara datorn så att den återgår till normal temperatur först. Du kan själv använda en temperaturövervakningsapplikation för bärbar dator som HWiNFO eller SpeedFan.

HWiNFO som har åtkomst till nästan alla sensorer som ägs av en dator / bärbar dator. Denna applikation kan visa temperatur hårdvara den mest kompletta av alla mjukvaror Övrig. Samtidigt är fördelen med SpeedFan att den kan visa diagram över temperaturökningar eller -minskningar hårdvara.

Ladda ner HWiNFO här

Ladda ner SpeedFan på JalanTikus

Appar Rengöring och justering Almico LADDA NER

4. Undvik att använda tunga applikationer

Tja, för de av er som har en bärbar dator med vanliga specifikationer, tvinga inte din bärbara dator för mycket att använda tunga applikationer som att spela spel high end och tunga appar som Adobe Collection. Använd dessa applikationer klokt och bra eftersom det är du som avgör om din bärbara dator kommer att göra det överhettas eller inte. Om du vill använda den, använd inte applikationen eller spelet på länge.

Det är fyra sätt att fixa en het bärbar dator. Hoppas att den här artikeln hjälper er alla att övervinna överhettas på din bärbara dator. Om du vill lägga till, skriv i kommentarerna nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found