10 dolda funktioner i miui 8 som du borde känna till

Du måste veta vilka dolda funktioner i MIUI 8 som kan användas. Garanterat kommer dessa funktioner att maximera din användning av en Xiaomi-smartphone.

Vem är inte galen på ägda smartphones Xiaomi? Efter att ha lyckats med den tidigare versionen av MIUI är det nu MIUI 8: s tur att visa sin bästa prestanda. Känner du till några av de dolda funktionerna i MIUI 8? Den här kinesiskt tillverkade mobiltelefonen har aldrig tagit slut på innovation, och det mest spännande är att priset är för billigt. Dessutom är de presenterade funktionerna också mycket rikliga.

Naturligtvis vet du redan att Xiaomi har släppt just nu MIUI 8 som gränssnitt det använder. Så länge du vet visar det sig att MIUI 8 har många dolda funktioner. Och naturligtvis är detta obligatoriskt för dig att veta.

  • Så här aktiverar du dolda funktioner på din Xiaomi-smartphone
  • 3 effektiva sätt att återställa den förlorade Xiaomi 4G
  • 8 fakta om Xiaomi Mi Notebook Air som du MÅSTE veta

10 dolda funktioner i MIUI 8 som du måste känna till

1. Andra rymden

En av de unika funktionerna som MIUI 8 presenterar är Andra rymden. Denna funktion ger dig möjlighet att skapa två profiler på en smartphone så att du kan skapa olika hemliga saker på en av de profiler som du skapar som Windows. Intressant, eller hur?

2. Lång skärmdump

Dessutom är de dolda funktionerna i MIUI 8 gjorda av denna kinesiska smarttelefontillverkare lång skärmdump. Naturligtvis är den här funktionen mycket användbar om du vill göra det skärmdumpar på vissa webbplatser eller sidor som är ganska långa. Du måste bara hålla tillbaka volym ned-knapp och strömknappen, välj sedan ett alternativ för att göra det.

3. Videoredigering

Den här är ganska intressant, eftersom MIUI 8 erbjuder tillgång till videoredigering på hans standardgalleriprogram. Genom att använda den här funktionen kan du lägga till filter, undertexter, ljud och så vidare här. Intressant, eller hur? Det är faktiskt inte svårt att göra det.

4. Dubbla applikationer

Just nu kan du bara använda en applikation i en smartphone. Men med närvaron av Xiaomi-telefoner som kör det senaste gränssnittssystemet kan du få tillgång till installationer dubbel applikation allt på en gång i en HP. Använd inte som en ursäkt för att fuska!

5. Komplett omvandlare ansökan!

Vissa Android-smartphones har en funktion för att konvertera något. Till skillnad från MIUI 8, omvandlare ansökan erbjuds är en version med extraordinär fullständighet. Du kan konvertera längd, område, temperatur, hastighet och massa. Är det inte coolt?

6. Mallar i bakgrunden

Tidigare, se bakgrund en smartphone ser verkligen så tråkig ut. Lyckligtvis kan Xiaomi-smarttelefonen nu göra den svalare. Ja, en annan dold funktion som du borde veta är att du kan bädda in mall i bakgrunden. Är det inte intressant?

7. Dölj anmärkning

När du gör en viktig anteckning i Notes-applikationen vill du kanske inte att någon ska kunna se den. Tja, en av de avancerade funktionerna i MIUI 8 är att du kan dölj anteckning genom att hålla anteckningen och välj sedan Dölj.

8. Födelsedagslarm

En som du kanske aldrig förväntar dig i ditt liv. Du ser, genom att använda MIUI 8 på den senaste Xiaomi-smarttelefonen kan du installera låten "Happy Birthday" i applikationen Klocka inbyggt. Så på din födelsedag spelar smarttelefonen låten. Denna funktion är lämplig för singlar.

9. Snabb boll

För att använda den här funktionen använder Android-smartphones vanligtvis tredjepartsapplikationer. Om du använder MIUI 8 kan du köra Snabb boll på ett sätt standard. På det här sättet kan du använda genväg som Hem, Meny, Lås, Skärmdumpoch Tillbaka. Det ser ut som en iPhone.

10. Schemalägg SMS

Den sista funktionen som ApkVenue tycker är den mest uppdaterade är att du kan skapa schemalägg SMS. Denna funktion ger dig tillgång till att göra schema när du använder programmet Meddelanden. Så du kommer inte att vara sen igen om du vill kontakta någon. Du kan schemalägga det en dag innan du skickar ett SMS.

Det är 10 MIUI 8 dolda funktioner som du måste veta, som rapporterats av Beebom. Har någon av er provat alla dess funktioner på en Xiaomi-smartphone? Skriv din åsikt i kommentarfältet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found