3 sätt att kontrollera den senaste ig stalker 2020 mest effektiva

Genom att kontrollera IG (Instagram) -stalker kan du veta vem som ofta har angett ditt konto. Kom igen, ta reda på hur du kontrollerar IG-stalkerna här!

Kontrollera IG-förföljaren (Instagram) visar sig vara ganska enkelt. Faktum är att du kan göra det med eller utan tredjepartsapplikationer, du vet!

Du känner att något ofta är förföljelse Instagram din? Eller vill du veta att ditt ex fortfarande ser din IG-profil eller inte?

Idag är den allmänt tillgänglig på internet verktygKontrollera Instagram Stalkers Free som påstås vara effektiv när det gäller att avslöja stalkerens identitet. Är verkligen Arbetar?

För att testa det kommer ApkVenue den här gången att prova en samling hur man kontrollerar stalker IG (Instagram) senast 2020, både med app och utan app. Kolla in det här!

Samling av hur man ser Stalker Senaste Instagram 2020 + faror

I den här artikeln berättar ApkVenue inte bara för dig hur man kontrollerar IG 2020 stalker bara, men också Överhängande fara när du gör förföljelse.

Om du är nyfiken och vill veta vem som ofta spionerar på dig på Instagram sociala medier, se omedelbart detaljerna nedan, gäng!

3 enkla sätt att kontrollera Instagram Stalker

Instagram är för närvarande en populär social media-applikation för att dela foton och videor via Instagram-flödet, eller dela kort innehåll via Instagram Stories, gäng.

Applikationen, som nu är under regi av Facebook, har också en interaktiv Instagram-filterfunktion som du kan använda gratis.

Fotokälla: nixtmarketing.com (Fram till nu är många fortfarande nyfikna på sin Instagram-stalker. Om du behöver det eller inte?)

Återgå till huvuddiskussionen har Instagram inte en officiell funktion som låter dig veta vem stalker Din IG, gäng.

Men vissa applikationer eller onlineverktyg där ute och hävdar att de har funktionerna att se stalker IG. Hur gör du det då?

1. Hur man ser Stalker Instagram med applikationer

Hur man får reda på det stalker Den första IG är en applikation som du nu kan hitta mycket på Google Play Store-tjänsten. En av dem är Vem såg mitt Instagram.

Kontrollera applikationen stalker Denna IG kan inte bara ta reda på vem som ofta tittar på IG-profiler utan har också en funktion för att ta reda på vem som inte gör det follback du, du vet!

För att kontrollera om det här programmet fungerar korrekt har ApkVenue provat det hur man ser människor som följer vårt Instagram genom följande steg.

1. Ladda ner Vem tittade på min Instagram-applikation
 • Först, ladda ner Ansökan Vem tittade på min Instagram (InstaView) och installera den på en Android-telefon. Du kan ladda ner applikationen via länken nedan.
Sociala appar och meddelanden LADDA NER
2. Logga in Instagram-konto
 • Om du har installerat programmet kan du bara öppna och logga in med ett Instagram-konto i vem som tittade på min Instagram-applikation. Glöm inte att ge tillstånd genom att trycka på Godkänna.
3. Gå till applikationsmenyn
 • Om logga in Instagram-kontot är framgångsrikt, du måste bara gå till Meny välj sedan Din profil Stalkers.
 • Automatiskt kommer du att få reda på vem som ofta tittar på din Instagram-profil och bara behöver hämtas, deh!

2. Hur man ser en person Stalking på IG utan ansökan

Förutom att gå igenom applikationen finns det också ett sätt att se vem som är vem förföljelse IG utan en applikation beväpnad med en webbplats för att kontrollera IG-förföljelse som cirkulerar på internet, vet du!

En som är upptagen med att prata om är Instagram Check Stalkers - JNCK Media som du kan komma åt genom webbläsare, båda via smartphone eller bärbar dator.

Du kan följa också hur man tittar på det stalker Instagram som ApkVenue förklarar nedan så att du inte blir nyfiken längre, gäng!

1. Besök Instagram Check Stalkers-webbplatsen - JNCK Media
 • Genom ansökan webbläsare HP eller bärbar dator, allt du behöver göra är att besöka verktygInstagram Check Stalkers - JNCK Media (//jnckmedia.com/igstalk).
 • Kontrollera tidigare att ditt Instagram-konto för närvarande inte är påprivat alias är olåst.
2. Gå in Användarnamn Instagram-konto
 • I avsnitt Instagram Check Stalkers, du går bara till kolumnen Användarnamn. Här fyller du bara i namnet på ditt Instagram-konto.
 • Nästa, fyll i captcha som läser "Jag är inte en robot" upp till märket kolla upp aktiverad. I så fall måste du bara trycka på Skicka in.
3. Se resultat Stalker Instagram
 • Vänta några ögonblick på delen Resultat visa Instagram-kontot för alla som ofta tittar på din profil, gäng.
 • Det kan finnas flera avsnitt Användarnamn som är tomma, vilket indikerar Instagram-kontot stalker är låst.
 • På det här sättet kan du vara lättare eftersom det har varit som har tittat mycket på Instagram nyligen. Ganska kul, eller hur?

3. Hur man kontrollerar officiell IG Stalker

Hur man kontrollerar IG-stalker än JNCK och applikationen ovan kan göras med officiella funktioner. Det här populäraste sociala mediet erbjuder en officiell funktion för att ta reda på interaktioner på ditt IG-konto.

Senare kan du ta reda på hur många tycka om, kommentera och spara för Instagram Feed. Fram till de olika typerna av interaktioner som utförs i Instagram Stories.

Även om jag inte vet säkert kontot stalker , men du kan inte skada att försöka med följande steg.

1. Öppna inställningarna för Instagram-kontot
 • Öppna applikationen Instagram och gå till sidan Profil du, gäng. Tryck sedan på Meny> Inställningar som är längst ner.
2. Byt till Instagram Professional-konto
 • Det brukade finnas en funktion Instagram-företag där du behöver länka ditt konto till sidan Facebook Fanpage. Men den här metoden är ganska komplicerad, gäng.
 • Nu kan du enkelt byta till Professionellt konto att få insikt från Instagram.
 • Tricket är att trycka på alternativet Byt till Professional Account> Creator för personliga konton som inte är företag.
3. Välj en kategori för skaparkonton
 • Innan det får du veta dina styrkor Instagram Creator-konto och för att fortsätta till nästa process klickar du bara på Nästa.
 • Allt du behöver göra är att välja den kategori som passar dina intressen och talanger och sedan trycka på Gjort.
4. Framgångsrikt aktiverat Instagram Creator-konto
 • Nåväl, nu har ditt Instagram Creator-konto aktiverats. Att kolla stalker IG som är på posta Instagram Feed, allt du behöver göra är att trycka på Se Insikter som är längst ner.
 • Här kan du ta reda på gillanden, kommentarer, direkt meddelandetills spara. Det finns också interaktionsalternativ, till exempel för att kontrollera profilbesök, dessutom anhängare IG, räckvidd och intryck.
5. Kontrollera Insikt Instagram-berättelser (valfritt)
 • Förutom det kan du också se insikt från Instagram Stories som har sänt 24 timmar genom att gå till Profil> Meny> Arkiv> Berättelsearkiv.
 • Välj Instagram Stories sedan hårt slag till toppen för att se insikt vilket är ungefär samma som föregående Instagram-flöde.

Vilka är farorna med att kontrollera IG Stalker?

Av de tre metoderna ovan rekommenderar ApkVenue åtminstone hur man kontrollerar stalker IG med appen. Speciellt om begära personuppgifter i form av Användarnamn och Lösenord.

Om du söker med nyckelord"IG stalker check" I Google Play Butik kan du se många applikationsrekommendationer som liknar Vem såg mitt Instagram.

Kalla det Find Stalker-applikationen, Follower Analyzer, Insights for Instagram, Xprofile, Who Stalker, etc. som troligen har samma metod.

Metoden kräver fyllning Användarnamn och Lösenordnaturligtvis är det en stor risk för kontot att vara målet för okunniga händer av oansvariga parter.

Till exempel ett Instagram-konto i-hacka om du redan har mycket anhängare och gjorda för andra ändamål. Eller kontot används för köpa och sälja affärer anhängare så det verkar det följande inte klart på ditt konto.

Det är därför ApkVenue själv rekommenderar att du använder funktioner insikter tjänsteman från Instagram, där du bara aktiverar ett professionellt konto direkt från inställningarna, gäng.

Det är en samling sätt att kontrollera stalker IG (Instagram) som enkelt kan göras. Tyvärr, här måste du vara försiktig med att dela information Användarnamn och Lösenord ja!

ApkVenue rekommenderar att du aktiverar alternativet Instagram Creator Account, om du är nyfiken på detta, gäng. Lycka till och lycka till.

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Em Yopik Rifai.