7 av de bästa DC-superhjältspelen på Android, det finns Harley Quinn!

Fortfarande inte villig att dela med Harley Quinn från Birds of Prey? Koppla av, du kan träffas igen i de 7 bästa DC-superhjältspelen på Android!

Efter den episka, hjärtskärande klimaxen i den avslutande filmen, Avengers: Endgame, Marvel tar för närvarande en paus när han förbereder sig för nästa fas av MCU, gänget.

I detta tomrum började DC som Marvels rival, bombardera teatrar med en serie intressanta filmer, till exempel filmer Rovfåglar som precis började sända.

Lyckligtvis stoppar DC: s förförelse inte där eftersom de också har tillhandahållit en serie kvalitetsspel som vi kan njuta av utanför biografen, gäng!

7 bästa DC Superhero-spel på Android

När det gäller antal är DC-spel fortfarande något sämre än Marvel, men när det gäller kvalitet anser Jaka det DC-spelkvaliteten är ännu högre du vet.

Jag tror att det beror på att DC-spel på Android har variationer genre vilket är intressant jämfört med Marvel-spel som är imponerade, det är allt, gäng.

För er som just tittat på en film Rovfåglar och fortfarande törstig efter DC-saker, här är några rekommendationer 7 av de bästa DC-superhjältspelen på Android från Jaka!

1. Orättvisa 2

Att spara det bästa till sist var meningslöst, så ApkVenue bestämde sig för att börja med det bästa med spelet Orättvisa 2, gäng!

Spel stridande Den bästa Android här är uppföljaren till Orättvisa gudar bland oss med jakt på olika sidor.

Här uppmanas du att bilda ett team med tre tecken från en serie DC-karaktärer som är tillgängliga för att slå din fiende.

Detta spel har också RPG-element och en mycket omfattande anpassningsfunktion där du kan ändra karaktärens utseende enligt DC-filmen, gänget.

Med PC-klass grafik har detta spel krav vilket är ganska tungt så se till att din mobiltelefon är tillräckligt stark innan du laddar ner den!

DetaljOrättvisa 2
UtvecklareWarner Bros. Internationella företag
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek1,16 GB
Ladda ner10 000 000 och högre
GenreHandling
Betyg4.3/5 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner Injustice 2 via länken nedan:

Warner Bros. Sportspel Internationella företag DOWNLOAD

2. DC Legends: Battle for Justice

Följde Disneys framgång med Star Wars: Galaxy of Heroes, DC lanserades DC Legends: Battle for Justice med ett liknande koncept, gäng.

Bära genre En strategi RPG, detta spel tilldelar spelare att skapa ett team med fyra karaktärer från DC-världen som dina representanter i strid.

Som Star Wars: Galaxy of Heroes, detta spel har också element gacha vilket är mycket uppenbart med det stora antalet tecken du kan få.

Som gacha-spelet, DC Legends: Battle for Justice kräver ett ganska stort åtagande men det här spelet kan inte missas för DC-älskare, gäng!

DetaljDC Legends: Battle for Justice
UtvecklareWarner Bros. Internationella företag
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek70 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
GenreRollspel
Betyg4.3/5 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner DC Legends: Battle for Justice via länken nedan:

Warner Bros. RPG-spel Internationella företag DOWNLOAD

3. DC: OKEDJAD

För de av er som föredrar RPG som inte bara knackar här och där kan du prova att smaka på spelet handling RPG DC: KEDJAD.

Bästa Android superhjälte spelare Marvel: Future Fight måste vara bekant med det här spelet eftersom det har gameplay som är väldigt lika, gäng!

En sak som gör detta spel unikt för Jaka är den visuella stilen cel skuggning används så att spelet ser ut som en rörlig serie.

Dessutom kommer karaktärerna du använder i varje uppdrag också att ge löjliga kommentarer som ger det här spelet sin egen unikhet, gäng!

DetaljDC: KEDJAD
UtvecklareFourThirtyThree Inc.
Minimalt operativsystemAndroid 4.2 och senare
Storlek75 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
GenreHandling
Betyg4.1/5 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner DC: UNCHAINED via länken nedan:

FourThirtyThree Inc. Äventyrsspel LADDA NER

4. Batman - The Telltale Series

Komiska älskare måste ha vetat det Läderlappen smeknamn Världens största detektiv men denna karaktärsanalys skicklighet förekommer sällan i filmer, gäng!

Tja, detektivsidan av Batman dyker upp i spelet visuell romanBatman - The Telltale Series där du kommer att tvingas visa dina analytiska färdigheter.

Här kommer du att agera som Bruce Wayne och alter egohenne, Batman, står inför ett terroristgäng som heter Barn till Arkham.

Som verk Telltale Games annars har det här spelet en utmärkt historia som kommer att klara sig efter de val du gör under hela historien, gäng.

DetaljBatman - The Telltale Series
UtvecklareAthlon Games, Inc.
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek35 MB
Ladda ner500 000 och högre
GenreÄventyr
Betyg4.0/5 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner Batman - The Telltale Series via länken nedan:

Äventyrsspel Athlon Games, Inc. LADDA NER

5. Batman: The Enemy Within

Efter Batman - The Telltale Series lyckades skörda framgång, studion Telltale Games arbetade genast med en uppföljare till spelet.

Spelet föddes Batman: The Enemy Within som har gameplay och ett liknande koncept som sin föregångare men med en mer intressant historia.

Som en film Joker som lyckades rycka 11 Oscar-nomineringar, detta spel är ganska unikt eftersom det visar en annan sida av Jokern än serierna.

Beslut som fattas av spelare i föregångarspelen kommer att ha en inverkan i det här spelet så det är mindre än fullständigt om du hoppar rakt in i det här spelet, gäng!

DetaljBatman: The Enemy Within
UtvecklareAthlon Games, Inc.
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek35 MB
Ladda ner500 000 och högre
GenreÄventyr
Betyg3.9/5 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner Batman: The Enemy Within via länken nedan:

Äventyrsspel Athlon Games, Inc. LADDA NER

6. LEGO Batman: Beyond Gotham

Om du föredrar den dumma Batman-figuren från filmen LEGO Batman-filmen, kanske du kommer att vara intresserad av spelet LEGO Batman: Beyond Gotham.

Liksom filmen visar detta Batman-spel en Batman-figur som skiljer sig från den vanliga eftersom den är full av skämt och andra dumma humorelement, gäng!

I det här spelet måste Batman och en serie andra DC-karaktärer gå samman för att slåss Brainiac och hans onda planer för jorden.

Liksom andra LEGO-spel ligger det främsta försäljningsargumentet för det här spelet i det stora antalet karaktärer som garanterar att du inte blir uttråkad, gäng.

DetaljLEGO Batman: Beyond Gotham
UtvecklareWarner Bros. Internationella företag
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek8 MB
Ladda ner100 000 och högre
GenreÄventyr
Betyg4.0/5 (Google Play)
Pris70 000 IDR

Ladda ner LEGO Batman: Beyond Gotham via länken nedan:

Warner Bros. äventyrsspel Internationella företag DOWNLOAD

7. Teen Titans GO Figur

Är du en av de många som inte slutar titta på tecknade serier? Teen Titans Go! Till filmerna?

Om svaret är ja, kommer du säkert att bli kär i spelet Teen Titans GO Figur! som också är baserad på tecknad serie Teen Titans Go!.

Bära genre Ett RPG, detta spel har en visuell stil och ett inslag av humor absurd överdriven som finns i den ursprungliga tecknade serien.

Detta spel är faktiskt en uppföljare till Teeny Titans men du kan omedelbart spela det här spelet eftersom historien inte är relaterad, gäng!

DetaljTeen Titans GO Figur!
UtvecklareCartoon Network
Minimalt operativsystemAndroid 5.1 och senare
Storlek29 MB
Ladda ner100 000 och högre
GenreHandling
Betyg4.4/5 (Google Play)
Pris58 000 IDR

Ladda ner Teen Titans GO Figure! via länken nedan:

LADDA NER Cartoon Network Adventure Games

Det är listan över de 7 bästa DC-superhjältspelen på Android från ApkVenue, gäng. För dem som vill komma närmare DC är spelet ovan verkligen värt ett försök.

Med spelkvalitet och karaktärer som inte är sämre än Marvel, känner Jaka att tomrummet som MCU-filmen lämnar lätt kan fyllas av DC, gäng!

Är du intresserad av spelet ovan? Vilket spel är din favorit? Dela i kommentarskolumnen!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found