4 sätt att få en iPhone gratis, det är enkelt och bara en mobiltelefon!

Vill du ha en gratis iPhone 11 Pro Max? Här är fyra knep för hur du får en gratis iPhone som du kan prova!

Få iPhone 11 Pro Max gratis? Vill du verkligen få Apples flaggskeppssmartphone gratis eller gratis?

Mitt i det nuvarande höga priset på HP iPhones är det verkligen en dröm för alla att kunna få dem gratis. Dessutom är iPhone också känd som en premium-smartphone som kan lägga till prestige dess användare.

Men för att få iPhone gratis mitt i orimliga priser är det verkligen inte lätt, gäng. Ändå betyder svårt inte att du inte kan, va!

Du förstår, i den här artikeln ger ApkVenue dig några tips hur man får en gratis iPhone utfattig. Nyfiken?

Så här får du den senaste gratis iPhone 2020

Glöm inte iPhone 11 Pro Max, att få en gratis iPhone XR som inte ens är den senaste versionen kommer definitivt att vara väldigt glad, eller hur?

Men du tar det lugnt, gäng! För i dag och tid är det inte längre bara en dröm att få en gratis iPhone. Nyfiken att veta hur?

Här är några tips om hur du får en gratis iPhone utan ett öre från ApkVenue.

1. Gå in i loppet

Fotokälla: Serbakuis (Ett av de mest kraftfulla sätten att få en gratis iPhone är att delta i ett lopp).

Har du inte pengar att köpa en iPhone? Santuy bara! Du kan fortfarande få en gratis iPhone förresten delta i olika slags tävlingar, gäng.

Från en fotokonkurrens, en rolig videokonkurrens till en novellskrivningstävling med coola priser, inklusive de senaste iPhone-mobiltelefonerna.

Du kan hitta olika tävlingsinfo med detta attraktiva prisval via Google eller sociala medier som Twitter, Facebook eller Instagram.

Det är bara det, ApkVenue rekommenderar att du letar efter information i förväg om sanningen, gäng.

2. Gå med i Giveaway på sociala medier - (Det enklaste sättet att få en gratis iPhone)

Fotokälla: AppleInsider (Vill du veta hur du får den enklaste gratis iPhone? Följ bara presenten på sociala medier).

Förutom att delta i tävlingar finns det också alternativa sätt att få andra gratis iPhones som inte är lika enkla.

En av dem är med Följ ge bort som ofta hålls av kändisar, YouTubers eller något annat varumärke på sociala medier, gäng.

Giveaway själv har vanligtvis regler eller krav som är lättare att göra, till exempel att skriva intressanta kommentarer, följa eller prenumerera på sociala mediekonton, för att publicera på Instagram-berättelser.

Även om kraven för deltagande är väldigt enkla är det inte få som är villiga att erbjuda olika prisval till fantastiska priser.

Kalla det till exempel HP iPhones, Android-telefoner, kontanter, smarta TV-apparater, spelkonsoler, motorcyklar och bilar vars priser verkligen inte är billiga.

3. Ange iPhone Lucky Draw

Fotokälla: Tokopedia

För att fortsätta locka användarnas uppmärksamhet, vill inte ens ett antal online-shoppingapplikationer lämnas kvar genom att hålla dem lottdragningsprogram.

Obehandlade, olika attraktiva och dyra priser som gratis iPhone 11 Pro Max är också attraktionerna de erbjuder sina användare, gäng.

Mekanismen för själva lottdragningsprogrammet varierar beroende på vilken applikation online shopping du använder.

Men vanligtvis på huvudsidan i online shoppingapplikationen kan användare knäcka ägg där det finns en lotterikupong med ett urval av olika priser.

Intressant är att vinnarens prisskatt vanligtvis bärs av arrangören så att du inte behöver spendera en krona. Bra, eller hur?

4. Använda presentdelningsapplikationen

Fotokälla: Serguruku (Förutom att få gratis kredit kan applikationen för att ge bort priser också användas för hur man får en gratis iPhone, vet du).

Sättet att få nästa gratis iPhone är att använda hjälp presentgivande ansökan, gäng.

Ansökan om att ge bort priser som du använder här kan variera, till exempel kreditgenererande applikationer, undersökningsapplikationer, till poängutbytesapplikationer för priser.

Ändå har dessa applikationer i princip samma arbetssystem.

Var senare varje gång du gör de olika tillgängliga uppgifterna får du mynt eller pengar som kan bytas mot priser, inklusive iPhones.

Så om du är nyfiken på att veta vilka applikationer som kan användas kan du läsa ApkVenues följande artikel:

VISA ARTIKLAR

Tja, det var några knep för att få en gratis iPhone från ApkVenue som du kan pröva själv, gäng.

Men namnet är också gratis, så du måste göra dig redo att tävla med miljontals människor där ute som också förväntar sig att få en gratis iPhone, va!

Åh ja, om du har ett knep för hur du får en annan gratis iPhone? Maj dela med sig i kommentarfältet nedan, ja. Lycka till!

Läs också artiklar om Out of Tech eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found