hur man registrerar WhatsApp med ett utländskt nummer

Kan se svalare ut! Så här registrerar du WhatsApp med ett utländskt nummer, naturligtvis utan att behöva köpa eller använda det numret.

Som en av de mest populära chattapplikationerna är WhatsApp en av de applikationer som har flest användare på Android.

Förutom de många funktionerna gillas WhatsApp på grund av att det är enkelt att registrera ett konto med ett mobilnummer.

Den här gången berättar ApkVenue vilka trick hur man registrerar WhatsApp med ett utländskt nummer aka utländskt mobilnummer.

  • 5 Super sofistikerade förbjudna WhatsApp-applikationer som är säkra att använda
  • Hur ser du det dolda sista Sett av din pojkväns WhatsApp!

Hur du registrerar dig för WhatsApp med hjälp av ett utländskt nummer

Du kan se coolare ut när du byter WhatsApp-kontakter, för även om du bor i Indonesien kan du ge utländska mobiltelefonnummer till dina vänner.

För att använda ett utländskt mobilnummer som WhatsApp-nummer behöver du hjälp av en applikation som heter Hushed. Du kan göra den här applikationen ladda ner via länken som ApkVenue tillhandahåller nedan.

Appar produktivitet AffinityClick Inc. LADDA NER

Efter att ha haft ansökan kan du omedelbart öva på hur du registrerar dig för WhatsApp med ett utländskt nummer. Det räcker att följa dessa steg för steg:

  • Öppna Hushed-applikationen och registrera dig sedan genom att ange din e-postadress och lösenord. Fortsätt genom att välja Jag håller med.
  • Sedan Välj FÅ NYTT NUMMER nere till vänster för att få ett nytt utländskt mobilnummer som senare kommer att användas för att registrera sig för WhatsApp-konton.
  • Välj ett av länderna i listan. I exemplet nedan väljer ApkVenue ett nummer från USA. Välj sedan ett område i landet för att få en lokal mobilnummerkod i det området.
  • När du har valt ett område kan du omedelbart be om ett utländskt mobilnummer genom att ange de tre första siffrorna från det område du väljer och sedan trycka på Sök. Applikationen Hushed ger ett nytt mobilnummer som du kan använda. välja Krav för att aktivera mobilnumret.
VISA ARTIKLAR
  • Efter att ha fått ditt utländska mobilnummer, fortsätt genom att öppna WhatsApp-applikationen. Börja registrera eller registrera med det nya mobilnumret. Ändra landskolumnen med landet för ditt nya mobilnummer.
  • Välj ditt ursprungsland och ange sedan det utländska mobilnumret som du fick från Hushed-applikationen. välja NÄSTA.
  • Ange ett namn och profilfoto och lägg sedan till vänner i WhatsApp-kontakter. Du kan nu använda WhatsApp med ett utländskt mobilnummer.

Det är ett enkelt sätt att registrera WhatsApp med hjälp av ett utländskt mobilnummer. Nu kan du visa upp för vänner eller känna dig coolare när PDKT via WhatsApp med ett utländskt nummer. Lycka till!

Läs också artiklar om siffra eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found