7 sätt att spara iPhone-datakvot med några steg

Stegen för hur du sparar din datakvot eller iPhone-internetdatapaket så att det inte längre är slösaktigt, är det inte? lycka till.

Nu måste alla som använder en gadget vara anslutna till Internet. Detta görs så att du kan komma åt allt för att underlätta dina dagliga affärer. Men om du inte kan spara din datakvot blir du definitivt förvirrad eftersom kvoten tar slut snabbt.

Därför, genom denna artikel kommer ApkVenue att ge dig hur hur man sparar datakvot korrekt i några steg även på en iPhone- eller iPad-enhet. Finns det ett sätt? Naturligtvis finns det. Titta bara nedan.

 • Det här är de nya iOS 10-funktionerna som får Android-användare att flytta till iPhone
 • Det enklaste sättet att köra iOS-applikationer på en dator
 • 7 sätt att spara iPhone-batteri med iOS 10

Hur man sparar iPhone-datakvot i några steg

1. Stäng av datapaket för Internet när det inte används

Den här första metoden är den metod som alla redan känner till, eller hur? Men genom att nämna detta påminner ApkVenue dig bara om att inte glömma den här saken. Så om du befinner dig i ett tillstånd som inte behöver internet måste du vara flitig stäng av internetdatapaketet du ja.

2. Ordna applikationer som inte kräver internetanslutning

Om du måste aktivera ditt datapaket utan att stoppa finns det andra sätt att använda det, nämligen du ställa in applikation som inte behöver anslutas till Internet. Hur? Följ stegen nedan.

 • välja inställningaroch välj sedan Mobil.
 • Skrolla ned och välj ett program som inte behöver anslutas till Internet och stäng sedan av det. Gjort!

3. Stäng av platstjänsten

ApkVenue föreslår att den mest obligatoriska anslutningen du stänger av är Platstjänster. Det stämmer, den här applikationen räcker för att suga upp din iPhone-datakvot, så du måste stänga av anslutningen. Om du vill använda den måste du bara aktivera den igen.

 • Klick inställningar, gå sedan över Integritet.
 • välja Platstjänster, stäng av den och när det finns en skärm dyka upp visas, välj Stäng av. Gjort!

4. Stäng av funktionen Uppdatera bakgrundsapp

Vet du vad Bakgrunds app uppdatering? Denna funktion är en ytterligare funktion göra flera saker samtidigt som har släppts sedan närvaron av operativsystemet iOS 7. Jo, den här funktionen suger inte bara batterikapaciteten utan också data. Därför är det här du måste göra.

 • Öppen inställningar, fortsätt välja Allmän.
 • välja Bakgrunds app uppdatering och stäng av den. Gjort!

5. Inaktivera automatisk nedladdning med hjälp av datapaketet.

Tja, följande metod är också obligatorisk för dig att göra. Eftersom om det här alternativet är aktiverat är det tydligt att du inte kommer att kunna maximera din datakvot. Faktum är att det bara är två veckor som har förbrukats, ingen återstår på grund av att man inte medvetet har ätit uppdatering.

 • Öppen inställningar, välj iTunes & App Store.
 • Avaktivera Använd mobildata. Gjort!

6. Stäng av dataanslutning för iCloud

När du inte längre är ansluten till WiFi är det då din iPhone kommer att använda din Internet-dataplan för att överföra dokument och data. Så du borde göra metoden nedan för att stänga av den iCloud-dataanslutning.

 • Öppen inställningar, fortsätt att gå in iCloud.
 • välja iCloud Drive och skrolla stäng av den Använd mobildata. Gjort!

7. Stäng av WiFi Assist

För att spara den dataplan som du använder bör du också göra följande steg. För, om du aktiverar WiFi-hjälp, då kommer din iPhone automatiskt in i dataplanen när WiFi-anslutningen är svag.

 • Öppen inställningaroch välj Mobil.
 • Skrolla ner och stäng av den Wi-Fi-hjälp. Gjort.

Så det är 7 sätt att spara din iPhone-datakvot. Stegen ovan är faktiskt enkla, eller hur? Det återstår bara från dig som är skyldig att tillämpa det. Ge din åsikt via kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found