4 starkaste stridsdäck för arenor 2 till 5 clash royale

Spelar du Clash Roayle men har problem med att komma från Arena 2 till Arena 5? Prova kombinationen av de fyra starkaste stridsdäck för Arena 2 till Arena 5 som ApkVenue gav detta.

Inte långt efter att den släpptes officiellt för Android, Clash Royale slutligen toppad toppdiagram Google Play Butik. Detta spel, som också utvecklades av Supercell, har äntligen flyttat positioner Sammandrabbning av klaner. Ett av de hinder som upplevdes efter att Clash Royale släpptes officiellt var svårigheten att höja sig eller Arena.

Så att du enkelt kan åka på arenan kan du använda Clash Royale-tips från Jalan Rat. Gilla hur man gör det starkaste Battle Deck som ApkVenue kommer att ge dig.

  • Kortkombinationer (Battle Deck) Arena 5 Bästa Clash Royale
  • Invincible Battle Deck-kombination för Clash Royale på nivå 5
  • Hur man slår EPIC-kort i Clash Royale

The Strongest Battle Deck Arena 2 till 5

Efter att ha passerat träningslägret kan du ändå gå smidigt till Arena 1. Men när du väl har gått in i Arena 2 börjar du ha svårt att gå upp till nästa Arena. Då kommer ApkVenue att ge dig 4 starkaste Battle Decks som kan ta dig att smidigt gå vidare från Arena 2 till Arena 5.

1. Barbar som leder vägen

För en gång kalla det finns 4 krigare med ganska höga hitpoäng, då Barbar lämplig att användas som tankfartyg. Med sina ganska långsamma rörelser, vilket gör att barbarerna kan kombineras med Häxa, Spear Goblins, Bågskytt, eller Baby Dragon att tillhandahålla en attack som kan undertrycka fienden med detta starkaste Battle Deck.

För att bryta motståndarens Prince eller Giant-attack kan du använda Skelettarmén. Och om den förstörs av din motståndares pil kan du omedelbart distrahera jätten eller prinsen med Gravsten som har väldigt lite Elixir mot en avgift kalla-hans. Och när din motståndare använder Skeleton Army för att bryta din markattack, sikta omedelbart Pil din.

2. Första jätte, ny häxa

Med häxans förmåga att attackera på land och i luften är Giant lämplig att användas som tankfartyg som ett hinder för att attackera samtidigt som Witch tar av attacker. Först, kalla Jätte bakom tornet för att ge det tid att samla in Elixir och sedan kalla till häxan. Följt av Spear Goblins och gunstling som kan attackera land och luft, är det säkert att motståndaren kommer att bli överväldigad.

3. Underskatta inte skelettet

I Clash Royale kan du hitta massor av kort som använder ett skelett. De är alla lika dödliga. Om du har Giant Skeleton, Skeelton Army och Witch, har du det starkaste Battle Deck redo att förstöra din motståndares försvar.

Jätte skelett ganska besvärligt för motståndaren, förutom att dess stora storlek kan detta kort användas som en tankfartyg som stör din motståndare. Om motståndaren lyckas besegra Jätte-skelettet i sin arena kommer bomben han bär att leverera skada arenan är tillräckligt stor. När du är upptagen med att attackera med hjälp av häxor, spjuttrollar och babydrakar kan du rikta din motståndares uppmärksamhet på Goblin Huts om ditt försvar när som helst hotas.

4. First Hut, New Advance

Som Jaka en gång sa i artikeln 8 tips för att alltid vinna Battle Clash Royale, The Horde är den bästa vän. Att attackera samtidigt som ett stort antal soldater kommer säkert att göra din motståndare förvirrad. Om du är förvirrad över hur man använder en kombination däck starkast kan du försöka läsa den i artikeln Invincible Battle Deck-kombination för Clash Royale på nivå 5.

För de av er som har problem med att komma till nästa Arena, prova de fyra starkaste Battle Deck-kombinationerna för Arena 2 till Arena 5 Clash Royale. Detta starkaste Battle Deck är gjort för att kunna möta alla möjliga motståndare. Tid och plats klokt kalla ditt kort är det garanterat att du snabbt kan gå upp till arenan.

Låt oss gå in i arenan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found