låt oss! skapa en makroknapp så att du blir en mästare i spelet

Makroknappar finns vanligtvis på tangentbord och möss, vilket är ganska dyra. Tja, genom den här artikeln kommer JalanTikus att berätta hur du skapar gratis makroknappar på alla typer av tangentbord.

Har du hört knappen makro? Makro-knapp är en knapp på tangentbord eller mus som du kan anpassa. Till exempel den ena makroknappen som du konfigurerar för att skriva orden JalanTikus Så när du trycker på makroknappen en kommer ordet JalanTikus automatiskt att inträffa.

För närvarande finns makroknapparna vanligtvis på tangentbordet och musen spel vilket är ganska dyrt. Eftersom makroknappen verkligen är mycket mer funktionell för att tävla i ett spel. Tja, genom den här artikeln kommer ApkVenue att berätta hur man gör gratis makroknappar på alla typer av tangentbord.

  • Hur man gör ett Android-tangentbord lika sofistikerat som ett datortangentbord
  • De 5 bästa Emoji-tangentbordsprogrammen för Android
  • 7 sätt att fixa bärbara tangentbord fungerar inte | Kan vara normalt igen!

Hur man skapar en makroknapp för att bli spelmästare

Makroknappen för spelare är mycket viktig, särskilt i en spelkonkurrens. Till exempel när du spelar ett spel stridandegatukämpe. Genom att använda makroknappen kan du utföra drag Hadouken med bara ett tryck. Inget behov av att trycka på komplicerade knappar.

Förutom spel finns det faktiskt många andra funktioner för makroknappen. Till exempel för att öppna ett program eller så kan det användas när du är lat för att skriva en e-postadress och så vidare. Allt du kan göra med bara en knapptryckning. Verkligen mycket användbart.

VISA ARTIKLAR

Eftersom det är användbart kommer nu ApkVenue att berätta hur man gör makroknappar utan att behöva ha ett speltangentbord. Här är stegen!

Hur man skapar en makroknapp

  • Steg 1

Först måste du ladda ner ansökan först. Dessa applikationer är Hett tangentbord. Du kan ladda ner den via följande länk. Klicka här.

  • Steg 2

När nedladdningen är klar installerar du bara den. Åh ja, eftersom det här är en gratis applikation bör du läsa följande tips från ApkVenue först.

VISA ARTIKLAR
  • Steg 3

Öppna applikationen, då analyserar programmet ditt system automatiskt. Sedan följande vy kommer komma ut.

Foto 1

När displayen kommer ut kan du välja mellan "Classic Keyboard" eller "Multimedia Keyboard".

Om tangentbordet har tangenter som att spela musik kan du välja "Multimedia Keyboard". Medan ApkVenue själv valde "Classic Keyboard". Om du fortfarande är förvirrad över vilket som är "Multimedia Keyboard" och vilket "Classic Keyboard" du kan se bild under detta.

Foto 2 Fotokälla: Foto: Multimedia Keyboard av FamousOnlineShop Foto 3 Fotokälla: Foto: Classic Keyboard av Amazon
  • Steg 4

Efter det måste du klicka på "Nästa" kontinuerligt tills följande display visas.

Foto 4
  • Steg 5

Klicka på "Ny makro" sedan visas följande display.

foto 5

I den vyn kan du välja makroknappen som du vill skapa. För ett enkelt exempel valde Jaka "Klistra in text", kommer följande skärm att visas.

foto 6

nummer ett, skriv in ordet vill du. På nummer två, ange knappen som du vill ange som makroknapp. I detta fall ändrar ApkVenue "P" -knappen för att bli en makroknapp. Klicka i så fall på "Ok".

  • Steg 6

Slutligen, öppna anteckningsblock. Prova att trycka på den makroknapp som du skapade. För Jaka, tryck på "P" -knappen. Och voila! skriv omedelbart "JalanTikus" bara genom att bara trycka på en knapp "P".

Hur? Häftigt resultat, eller hur? Så här skapar du en makroknapp. Det är ett enkelt exempel på makroknappen, så naturligtvis kan du bli kreativ ytterligare med makroknappen. Tja, ha ett bra försök!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found