7 bästa spel för 2 gb ram potatis mobiltelefon

Svårt att hitta roliga och lätta spel att spela på en 2 GB RAM-smartphone? Koppla av, ApkVenue har en lista! Kolla in följande Jaka-artikel, gäng.

För närvarande väljer många utvecklare att utveckla smarttelefonspel snarare än datorer eller konsoler. Anledningen är dock att smarttelefonspel är mycket mer lönsamma.

Det ökande antalet utvecklare som flyttar till mobilplattformen har resulterat i att dagens spel också blir mer sofistikerade, gäng. Grafiken ensam är HD som dator- och konsolspel.

Ju bättre grafik och innehåll, desto tyngre blir spelet. Kanske om du spelar det på Samsung Galaxy S10 + med 12 GB RAM kommer det inte att finnas ett problem, gäng.

Problemet är att inte alla har en kapabel smartphone för att spela dessa spel. Just nu använder du fortfarande 2 GB RAM-potatissmartphone som du köpte för 5 år sedan.

Bästa spelrekommendationer för 2 GB RAM-potatissmartphones

Du behöver inte vara ledsen om din potatisspecifik smartphone bara har 2 GB RAM. Det finns fortfarande många spännande spel som du kan spela smidigt med 2 GB RAM.

Egentligen finns det många spel som PUBG mobile som har en minsta specifikation på 2 GB RAM, men när det spelas med en 2 GB RAM-smartphone är det väldigt långsamt och det gör dig faktiskt irriterad, gäng.

Så att du inte störs av fördröjning när du spelar spel, har ApkVenue valt de 7 bästa spelen att spela på din 2 GB RAM-potatis spec-smartphone. Kolla in det!

1. Garena Free Fire

Om du vill spela PUBG Mobile på din potatismartphone, fortsätt, gäng. Men om du blir känslomässig för att du är långsam och sedan slår din mobiltelefon, är ApkVenue inte ansvarig, ja.

Jakas förslag, hur som helst, det är bättre att spela Garena Free Fire. Spel som är lika spännande, spännande strider nervös, allt du kan få i det här spelet.

Du måste kämpa för att bli den sista personen som lever på slagfältet. Enkelt är det inte? Även om grafiken inte är så bra är det verkligen okej för din 2 GB RAM-smartphone.

Ladda ner Garena Skjutspel
InformationGarena Free Fire
UtvecklareGarena International
Recensioner (Antal granskare)4.5 (29.316.897)
Storlek63 MB
Installera den100.000.000+
Android Minimum4.0.3

2. Garena Speed ​​Drifters

Garena Speed ​​Drifters är ett nykomlingsspel som omedelbart får ett positivt svar från racerspelsfans.

Detta spel är dock unikt. Genom att kombinera racing med strider som den legendariska Mario Kart-serien eller CTR-spel är det här spelet riktigt kul att spela.

Det här spelet är inte särskilt tungt, gäng. 2 GB RAM kan köra det här spelet smidigt även om grafiken inte passar hög. Det viktiga är att ditt internet inte följer potatis heller.

Garena Racing Games LADDA NER
InformationGarena Speed ​​Drifters
UtvecklareGarena-spel online
Recensioner (Antal granskare)4.2 (395.891)
Storlek36 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum4.0.3

3. Mobile Legends: Bang Bang

Vem i helvete känner inte det här spelet? Det verkar som att nästan alla vi möter har spelat detta analoga MOBA-spel.

Från stekt ris kockar till företagets chefer, många spelar Mobile Legends. Naturligtvis, förutom att vara roligt, kan detta spel spelas med vilken speciell mobiltelefon som helst.

Detta MOBA-spel är också början på framgången för flera välkända indonesiska YouTubers. Hittills är det fortfarande många som spelar det här spelet.

Moonton Strategispel LADDA NER
InformationMobile Legends: Bang Bang
UtvecklareMoonton
Recensioner (Antal granskare)4.3 (12.650.244)
Storlek95 MB
Installera den100.000.000+
Android Minimum4.0.3

4. Clash of Clans

Sammandrabbning av klaner är ett strategispel med målet att bygga en by och stärka den klan du leder. Du kan också attackera andras byar och försvara dig mot fiendens attacker.

Detta spel har enkel gameplay och grafik så det kräver inte högspecifik HP. Din potatis mobiltelefon kan verkligen köra den också, verkligen.

Det här spelet är enkelt att spela, det tar bara lång tid att uppgradera dina byggnader eller trupper. För sultanen, i alla fall, fyll bara på, gäng.

LADDA NER Supercells strategispel
InformationSammandrabbning av klaner
UtvecklareSupercell
Recensioner (Antal granskare)4.6 (49.438.403)
Storlek110 MB
Installera den500.000.000+
Android Minimum4.1

5. PES 2019

Har du någonsin spelat fotbollsmatcher på PS eller dator? Det här spelet har samma spel, gäng. Detta spel från Konami är en mobilversion av det populära fotbollsspelet PES 2019.

Du kan spela detta spel offline utan internet. Även om det är offline, kommer det inte att minska spänningen att spela det här fotbollsmatchet.

Detta spel kräver inte höga specifikationer för att kunna spelas. Din 2 GB RAM-potatissmartphone måste också vara stark.

Sportspel LADDA NER
InformationPES 2019
UtvecklareKonami
Recensioner (Antal granskare)4.3 (3.087.765)
Storlek82 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum5.0

6. Brawl Stars

Det finns ytterligare ett MOBA-spel som ApkVenue innehåller i listan över rekommendationer, gäng. Även om det är i MOBA-kategorin, dock Brawl Stars har ett unikt spel.

Du måste tävla 3 mot 3 med motståndarlaget för att vinna juveler. Det finns många fler lägen som du kan spela i det här spelet.

Åh ja, det här spelet är verkligen riktigt roligt och lätt att spela på din 2 GB RAM-smartphone. Skynda dig och ladda ner den, gäng!

LADDA NER Spel
InformationBrawl Stars
UtvecklareSupercell
Recensioner (Antal granskare)4.5 (4.763.868)
Storlek101 MB
Installera den50.000.000+
Android Minimum4.3

7. Asfalt 9: Legender

Asfalt 9: legender är ett tävlingsspel som du kan spela offline. Detta spel är känt för att ha riktigt fantastisk grafik.

Även om grafiken är okej kan du fortfarande spela det här spelet smidigt. Om det inte går smidigt är allt du behöver göra att minska grafikkvaliteten i detta spel.

Du måste slutföra lopp för att kunnauppgradera din bil och körlåsa upp spännande funktioner i spelet. Du kommer definitivt att älska att spela detta spel.

Gameloft SE Racing Games LADDA NER
InformationAsfalt 9: legender
UtvecklareGameloft
Recensioner (Antal granskare)4.6 (950.455)
Storlek62 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum4.3

Detta var ApkVenues artikel om de 7 bästa spelrekommendationerna för 2 GB RAM-potatissmartphones. Har du provat de spel som ApkVenue rekommenderar ovan?

Vi ses i nästa Jaka-artikel, ja!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found