Shhh ... det här är Instagrams hemliga funktion som du borde veta!

Du måste ha ett Instagram-konto, eller hur? Vet du vilka hemliga funktioner som finns på Instagram? ApkVenue laddar ner allt här!

Som en av de mest populära sociala medierna i världen, Instagram har verkligen intressanta funktioner som kommer att skämma bort sina användare. Oavsett om det är att försköna foton eller lägga till anhängare.

Men vet du att Instagram har några dolda funktioner som inte många vet? Det visar sig att det finns många gäng!

ApkVenue kommer att ta isär allt Instagrams hemliga funktioner nämns i Jakas skrivande om den här.

Instagrams hemliga funktioner

Funktionerna som ApkVenue kommer att läcka till dig är sällan kända för andra människor. Så du kommer att se cool ut om du försöker på ditt Instagram-konto.

Redo? Låt oss bara titta på listan över funktioner!

1. Få meddelanden från favoritpersoner

Vill du inte missa de senaste inläggen från Atta Halilintar? Det finns ett sätt för ditt gäng. För att göra detta är allt du behöver göra att klicka på de tre punkterna på kontoposten du vill följa och sedan välja Aktivera inläggsavisering.

Eller så kan du också ange kontoprofilen och klicka sedan på de tre punkterna / tre raderna i det övre högra hörnet. välja Hantera aviseringar välj sedan vilka du vill få aviseringar för.

2. Font Specialerbjudanden för profiler och Rubrik

För dig som känner dig uttråkad av teckensnitt Precis så för Instagram, varför försöker du inte ändra det teckensnitt-hans? Varför finns det många applikationer och webbplatser som låter dig ändra typ av typsnitt på Instagram.

Förutom profilen kan du också använda teckensnitt i flödet eller berättelsen. Hur göra? Jaka har förklarat det fullständigt på den här!

Vill du hitta inspiration rubrik på engelska? Sök bara här!

3. Stalking Okänt Instagram-konto

De av er som är hobbyer förföljelse doi, det här tricket är perfekt för dig! Tricket, du behöver bara använda Google-gänget.

Anta att vi vill hitta Instagram-kontot Atta Halilintar, vi måste bara skriva det Instagram Atta Halilintar. Vanligtvis visas det direkt i de bästa sökresultaten.

Med detta kan du gå in på Instagram utan att logga in, även med sökfunktionen!

Fler hemliga funktioner. . .

4. Se inlägget vi ger Tycka om

Du vill se en lista över de inlägg du har gett tycka om? Du kan gänga, Instagram har en funktion för det. Tricket, du behöver bara öppna inställningar >konto >Inlägg som du gillat.

5. Schemalägg Instagram-inlägg

För er som regelbundet postar utfodra Instagram, kanske du behöver en applikation för att schemalägga dina Instagram-inlägg.

Det finns flera applikationer som du kan använda, till exempel Buffert och Planoly. Villkoret är att ditt Instagram-konto måste ändras till affärs profil

6. Skapa Samling för sparade inlägg

Instagram erbjuder en funktion för att spara våra favoritfoton. Men om det är för många blir vi förvirrade.

Lyckligtvis tillhandahåller Instagram redan en funktion Samling vilket gör att du kan skapa mappar för att separera de typer av foton du lagrar.

För att göra detta, klicka på de tre punkterna (eller tre rader) i det övre högra hörnet av din profil och välj sedan Sparad. Att göra Samling nytt, klicka på tecknet + den i det övre högra hörnet.

7. Historiens höjdpunkter

Berättelse är en funktion på Instagram som försvinner inom 24 timmar. Tänk sedan om vi inte vill berättelse saknas det?

Tricket är att göra Höjdpunkter gäng! du behöver bara öppna din profil och klicka sedan på Höjdpunkter ligger under din profil.

8. Obemärkt förföljelse

När vi förföljelse har du någonsin av misstag tryckt på en knapp tycka om? Det blir pinsamt om du fastnar. Lugna gänget, det finns ett trick!

Rulla först ned till det sista inlägget för din person förföljelse. Om så är fallet, aktivera läget Flygplansläge på din mobiltelefon.

På det sättet är du fri förföljelse säkert utan att behöva oroa sig, för om det krossas tycka om gänget kommer inte ens att rädda det.

9. Dölj skräppostkommentarer

Många kroppsbantningskonton kommenterar dina inlägg? I så fall är det bättre om du använder funktioner Filtrera kommentarer.

Hur man aktiverar den, öppnar den alternativ >konto >Sekretess och säkerhet >Kommentarer.

Tja, där behöver du bara skriva in ord som är mindre tilltalande för gänget, till exempel kroppsbantning eller namnen på djur som ofta används som material för svordomar.

10. Eliminera Historia Sök

Så, om den här funktionen verkar vara efterfrågad, är du en av dem? Vi kan inte radera våra sökspår direkt. Hur gör du det då?

Öppen alternativ >konto >Sekretess och säkerhet >Rensa sökhistorik. Senare kommer den att visas dyka upp som kommer att fråga dig om du är helt säker på att du vill ta bort din Instagram-sökhistorik.

Vill du veta ett annat sätt? Läs bara Jakas artikel om den här!

11. Justera filterordningen

Gillar du bara några av de filter som Instagram tillhandahåller? Varför sorterar du inte dem efter de du använder mest?

Metoden är också väldigt lätt, gäng. Ladda först upp det foto du vill lägga upp. Välj i menyn för filterval Klara av. För att sortera filter behöver du bara hålla i filtret och flytta det som du vill.

12. Sök efter inlägg efter plats

Du kan söka efter foton baserat på en viss plats. Du vill till exempel se foton på Monas, allt du behöver göra är att öppna fliken Utforskaoch välj sedan Plats som är till höger.

Dessutom kan du också söka efter populära platser runt dig.

13. inlägg i flödet bli berättelse_

Vill berätta utfodra ditt senaste till anhängare? Informera bara gänget genom Story! Tricket, du trycker bara på logotypen Direkt på ditt inlägg.

välja Lägg till det här inlägget i berättelsen. Därefter kan du redigera den så att den ser mer attraktiv ut.

14. Lägga till andras berättelser i våra berättelser

Metoden är densamma som föregående nummer. Skillnaden är att den här gången vad du kommer att publicera i din berättelse är din väns berättelse.

15. Dölja andras inlägg

Den sista funktionen som ApkVenue kommer att berätta är hur man döljer andras inlägg utan behov unfol den personen.

Instagram har en funktion Stum för att dölja andras inlägg så att de inte visas på vår hemsida eller berättelse.

Det är gäng 15 Instagrams hemliga funktioner du behöver verkligen veta! Har du fortfarande några hemliga funktioner som ApkVenue inte har nämnt? Dela med sig i kommentarfältet ja!

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found