7 bästa James Bond-filmer att titta innan ingen tid att dö

De 7 bästa James Bond-filmerna genom tiderna som du kan se innan No Time to Die släpps, allt från den gamla till den nyaste.

James Bond har blivit en av de mest ikoniska filmkaraktärerna genom tiderna. Den hemliga agenten 007 har haft mer än 20 filmer sedan första gången denna karaktär introducerades.

Dessa filmer fick blandade recensioner. Många har blivit mycket väl mottagna av filmfans och vissa anses vara långt ifrån bra.

Så innan du tittar på James Bond-filmen: No Time to Die, är det en bra idé att se den här bästa James Bond-filmen först!

7 bästa James Bond-filmer du måste titta på

Med temat för ett spionliv som är glamoröst och fullt av fara har James Bond-filmen lyckats få sin egen plats bland filmälskare.

Filmen, som ofta involverade flera vackra kvinnor, var till och med en av dess mest populära filmer.

Av de många filmer som släppts, vilka filmer är de bästa James Bond-filmerna och varför? Här är mer information.

7. om hennes majestets hemliga tjänst (1969)

Fotokälla: battlefilm.org

James Bond-karaktären i den sista Bond-filmen på 60-talet spelades av George Lazenby. James Bond i den här filmen spelas mildare än tidigare.

I den här filmen måste James Bond hindra brottslingarnas ansträngningar som försöker erövra världen genom att förgifta kosmetika runt om i världen.

För att genomföra detta uppdrag måste James Bond förklädd sig och närmade sig dotter till brottslingen och stoppa den här onda planen inifrån.

Denna film blev en av de bästa James Bond-filmerna tack vare kemi mellan George Lazenby och Diana Rigg.

Denna James Bond-film är en av de mest känslomässiga filmerna bland andra James Bond-filmer.

Den här filmen lyckades förändra publikens uppfattning om George Lazenby, som tidigare inte gillades Bli en av James Bonds klassiska favoritkaraktärer.

Den här filmen blir 82% får kritiker och 64% tittarpoäng i ruttna tomater.

6. Golden Eye (1995)

Fotokälla: the007dossier.com

Golden Eye berättar historien om en stulen vapenteknik och James Bond måste försöka stoppa brottslingar från att använda tekniken.

Den här filmen är en pust av frisk luft för fans av James Bond-serien efter att serien var i paus i ungefär 6 år på grund av laglighetsproblem.

James Bond i den här filmen spelades av Pierce Brosnan som först tvivlade på att han skulle kunna skildra denna ikoniska karaktär.

Till och med människor som tvivlade på Brosnan var slutligen tvungna att hålla munnen efter att filmen släpptes och mottogs mycket bra av filmfans.

Den här filmen får poäng 78% kritiker får poäng och 83% tittarpoäng i ruttna tomater och betyg 7.2 på IMDb.

5. Från Ryssland med kärlek (1963)

Fotokälla: imdb.com

Denna James Bond-film som släpptes 1963 fylldes med lysande och ikonisk action.

Vissa scener som striden i tåget och även scenerna med helikoptrar blir actionscener minnesvärd och berömd på sin tid.

Skurkfiguren i den här filmen, spelad av Robert Shaw, är också en av de bästa skurkfigurerna i serien.

Denna film förändrar uppfattningen hos sin föregångare, som kämpade för att överbrygga verklighet och fantasi i filmerna de arbetade med.

Denna film bestämde sig för att lägg verkligheten åt sidan och fokusera verkligen på handlingen och detta beslut har gett goda resultat.

Den här filmen får poäng 95% kritiker får poäng och 84% tittarpoäng i ruttna tomater och betyg 7.4 på IMDb.

4. Dr. Nej (1962)

Fotokälla: denofgeek.com

Den första filmen i James Bond-serien introducerade framgångsrikt karaktären av James Bond för allmänheten.

Berättar historien om James Bonds äventyr för att hitta svaret på hans partners försvinnande, som lyckades vinna framgång även med en liten budget.

Om de flesta James Bond-filmer ger fängslande action är detta den första filmen mer fokuserad på historia och karaktärsutveckling som manipuleras.

Mer fokus på spionfilmer snarare än actionfilmer som är kryddad med prylar och ett stunt gör den här filmen till en av de mest ikoniska James Bond-filmerna.

Den här filmen får poäng 95% kritiker får poäng och 82% tittarpoäng i ruttna tomater och betyg 7.3 på IMDb.

3. Skyfall (2012)

Fotokälla: hollywoodreporter.com

Skyfall är den tredje James Bond-filmen som spelas av Daniel Craig. I den här filmen testas Daniels lojalitet mot M verkligen när Ms förflutna kommer tillbaka och försöker förstöra allt.

Motivet hos skurken i den här filmen, spelad av Javier Bardem, är tydlig och trolig, nämligen att förstöra M och allt han har byggt.

Silvas karaktär som huvudskurk i den här filmen är också en av de bästa skurkarna i denna filmserie. Silva har hög intelligens och förmågan att genomföra sina planer.

Sam Mendes som regissör för denna film lyckas förvandla en James Bond-film till en smart och nitfull actionfilm som det ska vara.

Den här filmen får poäng 92% kritiker får poäng och 86% tittarpoäng i ruttna tomater och betyg 7.7 på IMDb.

2. Goldfinger (1964)

Fotokälla: cbsnews.com

Till skillnad från Skyfall, som skildrar James Bond mer realistiskt, Goldfinger infoga mer galenskap i denna spion actionfilm.

Denna film är gjord med ett mer komiskt tillvägagångssätt, från karaktärsutveckling, plot, till de sofistikerade verktygen som används.

Huvudskurkens karaktär i denna film blir en av de mest ikoniska skurkarna i James Bond-serien.

Karaktärerna, musiken, action och futuristiska prylar har lyckats göra denna film till en James Bond-film minnesvärd på sin tid. Goldfinger blev framgångsrik varumärke en James Bond-film då.

Den här filmen får poäng 97% kritiker får poäng och 89% tittarpoäng i ruttna tomater och betyg 7.7 på IMDb.

1. Casino Royale (2006)

Fotokälla: nowverybad.com

Daniel Craigs första film som James Bond lyckades göra James Bonds karaktär relevant för en värld av modern film.

Karaktären som spelas av Daniel Craig görs mer mogen och realistisk än de andra James Bond-karaktärerna som spelades av hans föregångare.

James Bonds flickvän i denna film, Vesper Lynd, spelad av Eva Green blir också en av de bästa kvinnliga karaktärerna i denna serie.

Det komplexa förhållandet mellan James Bond och Vesper Lynd i denna film har lyckats göra den här filmen mer intressant.

Den här filmen öppnade framgångsrikt den nya James Bond-eran i nutid.

Den här filmen får poäng 95% kritiker får poäng och 89% tittarpoäng i ruttna tomater och betyg 8 på IMDb.

Där har du det, gänget med de 7 bästa James Bond-filmerna av Jalantikus. Filmerna ovan klassificeras som de bästa filmerna för att de lyckades locka hjärtan hos deras tids fans.

Du kan fortfarande titta på några av filmerna ovan för dem som vill veta utvecklingen av James Bond-karaktären från första till hur det är nu.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found