väldigt coolt! Det här är de 5 bästa xiaomi-headseten som börjar på 50000 IDR

Har du inte pengar att köpa en dyr högupplöst ljudenhet? Koppla av, du kan köpa varumärket Xiaomi. Priset är mycket billigare, men om kvalitet är inte sämre. Låt oss ta en titt på följande rekommendationer för de bästa Xiaomi-headseten ...

För att lyssna på låtar av bästa kvalitet behöver du FLAC-formatet och en dyr högupplöst ljudenhet. Det har visat sig kunna producera tydligt ljud och mycket bas.

Har du inte pengar att köpa en dyr högupplöst ljudenhet? Koppla av, du kan köpa varumärket Xiaomi. Priset är mycket överkomligt, men om kvaliteten är inte sämre. Låt oss ta en titt på följande rekommendationer för de bästa Xiaomi-headseten ...

  • Kampungan MP3! Det här är skillnaden med FLAC som njuter av örat
  • Detta är skillnaden MP3, MP4 och M4A: Vilken är bäst?
  • Bästa ljud! Dessa är 5 billiga högupplösta headset som börjar vid IDR 50 tusen

Det här är de 5 bästa Xiaomi-headseten som börjar vid 50 tusen rp

1. Mi Piston 7 Headset

Fotokälla: Bild: ShiftDelete

Detta är faktiskt en gammal produkt, det finns redan en ersättare, nämligen Mi In-Ear Headphones Basic. Ändå är den här gamla produkten fortfarande mycket värt att köpa. Speciellt med tanke på att marknadspriset är billigare. De attraktiva funktionerna som erbjuds är ljudkammaren i aluminium och balanserad dämpning.

Prisklass: IDR 50 tusen

2. Mi In-Ear-hörlurar Basic

I stort sett är det faktiskt detsamma som Mi Piston 7 Headset. Det är bara att modellen är uppdaterad mer trendig. Ungefär samma funktioner erbjuder den fortfarande en ljudkammare i aluminium och balanserad dämpning. Men i allmänhet, eftersom Mi Piston 7-aktien på marknaden är slut, måste du köpa den här modellen istället.

Prisklass: IDR 100 tusen

3. Mi Piston Air Capsule Headset

Fotokälla: Bild: Xaluan

Detta är en av de bästa uppställningarna av Xiaomi-headset, till ett mycket billigt pris men utrustat med en mängd premiumfunktioner. Med sin unika design lovar Xiaomi komfort så länge du bär det här headsetet. Utrustad med en innovativ ljudkammare och balanserad dämpning från tredje generationen låter detta headset så tydligt.

Prisklass: IDR 150 tusen

4. Mi In-Ear hörlurar Pro

Det är det bästa Xiaomi-headsetet i professionell klass. Utrustad med dubbla drivrutiner, balanserad ankarförare, dynamiskt ljud och metalldiagram på rymdkvalitet, är detta headset lämpligt för olika typer av låtar. Det har varit många ljudexperter som känner igen headsetets funktioner.

Prisklass: IDR 250 tusen

5. Mi In-Ear-hörlurar Pro HD

Fotokälla: Bild: Xiaomi

Detta bästa Xiaomi-headset, utrustat med en mängd premiumfunktioner. Till exempel dubbeldynamiskt ljud, balanserade ankardrivrutiner, trippeldrivrutin, grafediagram och 25-stegsprocess. Med denna omfattande funktion är ljudkvaliteten mycket jämn. Jämfört med spelhörlurar på Rp. 1 miljon är det bättre.

Prisklass: 400 tusen IDR

VISA ARTIKLAR

Denna serie av de bästa Xiaomi-headseten visar att bra inte betyder dyrt. Detta prisvärda headset, visar sig, kan också användas för professionell klass. Vad tror du är intresserad av detta Xiaomi-headset?

Åh ja, se till att du läser artiklar relaterade till headset eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: Xiaomi


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found