Här är 5 rotapplikationer utan hjälp av en dator som är enklast att använda

Det är inte riktigt bra att ha en Android-smartphone eller surfplatta utan att någonsin vara rotad. Ändå förstår inte alla hur rotprocessen är på en Android-smartphone eller surfplatta.

Det smakar inte riktigt som om du har smartphone eller Android-surfplatta utan någonsin i-rot. Ändå förstår inte alla hur processen är rotasmartphone eller Android-surfplatta. Många har klagat på rotprocessens svårigheter, särskilt att de måste använda PC-stöd.

Det visade sig dock vara en process rot nu är det inte så komplicerat som föreställt, till och med utan PC någon process rot kan göras enkelt. Det följande 5 appar som gör processen enklare rot utan hjälp av en dator.

  • 4 skäl till varför rooting Android är så komplicerat, gör att det går!
  • Hur man döljer rotstatus på Android
  • Detta är anledningen till att Android idag inte längre behöver root

Här är de 5 enklaste datorfria rotapplikationerna att använda

1. FramaRoot

I den senaste versionen har FramaRoot fått ändringar angående åtkomst rot det där säkrare och snabbare till mig-rotsmartphone övergripande. För dig som har en gammal version av Android behöver du inte oroa dig på grund av den här applikationen kompatibel med alla typer av Android-telefoner och surfplattorDu behöver bara leta efter ett program som bara matchar Android-versionen. Så denna applikation rekommenderas starkt förrot Android på grund av sin enkelhet.

2. iRoot

Nästan samma som FramaRoot, iRoot är också ett program som gör det enkelt för dig att göra detrot Android utan hjälp av en dator. Ansökningar från utvecklare Kina, vRoot det här är inte mindre enkelt än FramaRoot, även regelbundet utvecklare alltid ge uppdatering för olika typer av de senaste Android-smartphonesna för att stödja maximal applikationsprestanda.

3. Universal AndRoot Rooting

Bortsett från två applikationer rot som har nämnts ovan finns det också Universal AndRoot Rooting stöder nästan allt smartphone Android. Denna app är också benägen lättare att använda för processen rot och inte heller komplicerat och det tar bara kort tid för Android att bli mer sofistikerad.

4. KingRoot

KingRoot är det mest använda programmet för nedladdningrot Android utan hjälp av en dator. Det beror på att KingRoot förutom att vara lätt att använda också kompatibel med alla typer smartphone och Android-surfplattor. Genom att använda appen kan du snabba upp din Android-enhet och spara batteri också. I den här applikationen finns det också flera andra stödjande applikationer som är användbara för att skapa smartphone mer sofistikerad.

5. Handduksrot

Den senaste applikationen som du kan använda för att förenkla processen rot utan dator är handdukens rot. Precis som de fyra applikationerna som nämns ovan, Handduk Root erbjuder också bekvämlighet och säkerhet i processen rot. Så för dig som villrotsmartphone eller Android-surfplatta, då finns det ingen anledning att inte använda den här appen.

Så om du vill ha det enkeltrot Android utan hjälp av en dator, sedan dessa 5 applikationer mycket lämplig för användning. Förutom att vara förenklad och enklare än att använda en PC, rot genom att använda dessa applikationer lutas också säkrare. Lycka till och förhoppningsvis användbart.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found