13 skräckspel med den bästa HD-grafiken på Android

13 bästa skräckspel på Android med HD-grafik.

Vad tänker du på skräck spel? Första gången du diskuterar skräckspel kommer du naturligtvis alltid att prata om läskiga spöken eller monster. Som är fallet med plattform Android, skräckspel är också ett av favoritvalen för spelälskare.

Frågan är, kan varje spel ge ett skräckspel med en realistisk upplevelse? Därför har ApkVenue sammanställt de 13 bästa skräckspelen på Android med HD-grafik. Följande är recensionen.

  • 7 läskigaste ögonblick någonsin i ett skräckspel
  • Dessa 5 skräckspel med de mest skrämmande demonerna är inte för feg
  • HORRY! 5 skräckspel inspirerade av sanna historier

13 bästa skräckspel på Android med HD-grafik

1. Fahrenheit: Indigoprofetia

Ganska välkänt spel på PC, Fahrenheit: Indigoprofetia är ett spel som har kallats ett interaktivt drama. Speldet är ganska enkelt, där filmspel kombineras med flera pussel. Intressant, även från en dator, finns det ingen signifikant skillnad i Android-versionen, även grafiken är ganska densamma. Visst kan den rädsla som presenteras fortfarande kännas trots att den bara ligger bakom kulisserna smartphone.

2. Skolan: White Day

Det här spelet är också ett nyinspelning från det legendariska PC-spelet med titeln White Day: A Labyrinth Named School, som döpte om Android till Skolan: White Day. I själva verket gjordes han till ett spel med 3D-grafik. Eftersom det kommer från konstgjorda utvecklare ursprung Sydkorea, SONNORI, i det här spelet ett skoltema med en tjock asiatisk nyans. För dem som gillar K-Pop-kulturen och skräckspel bör du definitivt inte missa det här spelet.

3. Fem nätter på Freddy's: Sister Location

Sedan hans framträdande i det första spelet Fem nätter på Freddys blev en intressant sensation för skräckspelälskare, nu har spelet nått sin femte serie. Five Nights at Freddy's: Sister Location fortsätt historien om föregående spel. Även om det har flera nya innovationer i sig, är det här spelet fortfarande i överensstämmelse med bakgrunden till restauranghållaren och animatroniken män ätare. Du kommer att behöva segla varje natt samtidigt som du skyddar dig mot onda Animatronic-attacker.

4. A-2481

A-2481 är ett skräckspel som nyligen släpptes, men som redan ger en känsla som får skräckspelälskare glädja sig. Bakgrunden är en berättelse om en journalist som vill undersöka en bunkra hemlighet under den militära eran Sovjetunionen med kod A-2481. Du kommer att "sightseeing" runt bunkra som sägs vara en plats för forskning att kontrollera den mänskliga hjärnan. Mörka korridorer och olika läskiga varelser kommer att skrämma dig.

5. The Dark of Fear

Innan det här spelet diskuteras finns det ett överraskande faktum att The Dark of Fear är ett skräckspel indie som ursprungligen gjordes av 18-årig student, Yiyeoseo. Som nu har utvecklats av utvecklareOrange mobilspel. Detta spel med 3D-grafik berättar historien om en reporter som undersöker en person mystisk kvinna. I slutändan kommer ni att spela djupt psykiatrisk sjukhus gripande.

6. Fenomenet

Fenomenet är ett spel överlevnadsskräck episodisk med en mycket bra historia. Huvudkaraktären är Barry Nellan, en paranormal forskare vars arbete är känt över hela världen. I det första spelet kommer du att utforska ett mycket brett område där du måste göra paranormal forskning. Du kommer att få en skrämmande upplevelse mot folket astral varelse vilket är hemskt.

7. De dödas ljus

Vill du ha ett skräckspel med spelläge FPS spänd? Ljus från de döda är svaret. Dessutom ser detta spel också fantastiskt ut med fantastisk 3D-grafik. Ditt jobb här är utöva spöken det är i en gammalt hus den hemsökta. Du hjälper en pastor som heter David i det här spelet.

8. The Fear: Creepy Scream House

Att prata om kärlek, kan inte skiljas från svartsjuka. Detta är historien The Fear: Creepy Scream House. Berättar om en fru som har dött, Marta, som har blivit ett spöke och vill döda sin man som gifter sig om och har en ny familj. Otur i detta spel kommer direkt från De första 5 minuterna. Du kommer att fortsätta att vara rädd i spökhuset. Gå som Berg och dalbana, den obehagliga sessionen missade aldrig varje minut i spelet till slutet.

9. Gabriel Knight: Sins of the Fathers

Gabriel Knight: Sins of the Fathers, är också ett resultat nyinspelning från de tidigare spelen som var kända under året 1993. I en remake i den här versionen av Android, utvecklare ändra det med bättre grafik och tillägg pussel vilket är tjockt med skräckspel. Här kommer du att vara en karaktär som har till uppgift att lösa en serie vilda dödsritualer, som finns i New Orleans. Härifrån hittar du dock huvudpersonens historia.

10. Slender Man Origins 3: Abandonded School

Smala mannen är en mycket berömd fiktiv karaktär i världen. Med utgångspunkt från en designtävling tar Slender Man nu olika typer av skräckspel. Slender Man Origins 3: Abandoned School är en uppföljare till föregående spel, som berättar historien om barn på en skola försvann i åratal. Som huvudperson kommer vi att avslöja detta mystiska fall.

11. Paranormalt territorium 2

AGaming + är en utvecklare Android som är välkänt för att vara bra på att göra skräckspel. En av dem är Paranormalt territorium 2 vilket ger en gripande spänning. Historien börjar när du får ett meddelande från en främling som säger att det är det mystisk incident i deras hus. Det stämmer, ditt jobb är att undersöka denna paranormala aktivitet och göra dig redo att möta läskiga demoner.

12. Descent HD

Spelet börjar när vi plötsligt befinner oss i en grotta mitt i ingenstans. Då kör vår karaktär på grund av att jagas av den troll jätte. Det visar sig att början är en reflektion av huvudpersonens förflutna. På grund av det förföljande förflutna, djupt Nedstigningen, kommer du att avsluta ditt förflutna genom att återvända till grottan.

13. Goosebumps Night of Scares

Den sista kommer från det legendariska skräckspelet som tas med in plattform Android. Goosebumps Night of Scares kommer att ge en "vacker" mardröm till skräckspelälskare. Du måste överleva i huset R.L. Stine, där huset är fullt av alla slags konstiga varelser. Från spöken, demoner till läskiga monster.

Det är de 13 bästa skräckspel på Android med HD-grafik. Så vilken vill du spela? Skriv i kommentarerna nedan!