7 av de bästa japanska anime-spelen på Android som du måste ha

Påstår du att du är en animeälskare men har du inte det här spelet på Android? Här är 7 av de bästa japanska anime-spelen på Android som du måste ha.

Japan är verkligen ett land känt för sin kultur och kreativitet. En av de mest populära är manga och anime. Till exempel namn Naruto, en bit, eller drak boll definitivt ingen främling för dina öron.

Inte bara är de populära att titta på, dessa anime är faktiskt inte mindre attraktiva när de görs till Android-spel. Den här gången kommer ApkVenue att granska lite sju av de bästa japanska anime-spelen på Android.

  • 7 coola illustrationer när länder ändras till anime-tecken, nr. 5 mest galen !!!
  • 7 anime-serier inspirerade av riktiga karaktärer i den verkliga världen
  • Även om de är underskattade har dessa 10 anime den bästa historien

7 bästa Android-japanska anime-spel du måste ha

Om du är en smartphone- eller Android-enhetsanvändare som påstår sig vara en älskare av anime-serier eller en lojal läsare av japansk manga, bör du inte missa de roliga spelen på Android. För att inte märkas bakom, här är sju det bästa japanska anime-Android-spelet som du måste ha:

1. One Piece: Treasure Cruise

För dig som fortfarande följer Mugiwara Pirates äventyr med Luffy, Nami, Sanji och resten av besättningen måste du ha det här spelet på din Android-smartphone. One Piece: Treasure Cruise inbjuder dig att uppleva spänningen i ett äventyr som Luffy och vänner.

Dessutom kan du bilda ett besättning och åka på ett äventyr i havet efter eget tycke. Detta spel skapat av BANDAI NAMCO låter dig också spela favoritkaraktärerna för alla karaktärer i Eiichiro Odas serie.

RPG-spel BANDAI NAMCO Entertainment Inc. LADDA NER

2. Naruto Ultimate Ninja Blazing

Även om den är klar och nu går in i nästa generation berättelser som betonar barnets karaktär, Boruto, kan det inte förnekas att Naruto är en av de mest fenomenala anime någonsin. Du som är en av de 7: e Hokage-fansen måste också prova Naruto Ultimate Ninja Blazing.

Detta spel, som också är populärt med namnet Endast Ninja Blazing, inbjuder dig att bilda ett team med tre ninjor. Teamet som ursprungligen bildades för Chuunin-examen och vanligtvis fortsätter att bli en elit-ninja kommer att möta många onda fiender.

Spel Arcade BANDAI NAMCO Entertainment Inc. LADDA NER

3. Yu-Gi-Oh! Duellänkar

När vi pratar om kortduellen kommer säkert Yu-Gis namn att vara det som dyker upp i ditt huvud, eller hur? Yu-Gi-Oh! Duell Links ingår också i en bästa japanska anime-spelet att du måste spela. Du kan duellera så mycket du vill mot andra mästare i anime-serien.

Använd en kombination av dina grundpelarkort eller några populära kort som Dark Magician, Blue Eyes White Dragon eller Change of Heart för att besegra din motståndares kortkombination. Tills den här artikeln skrevs har detta spel från KONAMI spelats av mer än tio miljoner Android-användare. Intresserad av att gå med?

LADDA NER KONAMI-kortspel

4. Dragon Ball Z: Dokkan Battle

Det är inte giltigt om du inte har inkluderat Dragon Ball i den här listan. Ja, Dragon Ball Z: Dokkan Battle är också en du måste spela. Du kan känna spänningen i en mer spänd kampsensation än att bara titta på anime-serien.

Du kan använda Goku, Piccolo, Vegeta och andra hjältar för att slåss mot fiender som Frieza och andra fiender. Detta spel, som också designades av BANDAI NAMCO, har spelats av mer än tio miljoner Android-användare och tagits emot betyg ganska högt du vet.

Spel Arcade BANDAI NAMCO Entertainment Inc. LADDA NER VISA ARTIKLAR

5. Manga Clash - Warrior Arena

Manga Clash är ett anime-tema RPG-spel som inte är mindre spännande än tidigare spel. Liksom många superhjältefilmer som nu kombinerar olika karaktärer i en film, kombinerar det här spelet också många karaktärer, aka hjältar från olika populära anime, för att tävla och använda i strid. Spännande, eller hur?

Hämta: Manga Clash - Warrior Arena

6. BlazBlue: Revolution Reburning

De av er som letar efter en kamp med intensiva fysiska slagsmål, måste prova BlazBlue: Revolution Reburning. Olika karaktärer alias karaktärer från anime som du kan använda för att bekämpa gör detta anime spel ett som är beroendeframkallande att spela.

Ladda ner: BlazBlue: Revolution Reburning

7. Fire Emblem Heroes

Android japanskt anime-spel sista är Fire Emblem Heroes. Du kommer att bli inbjuden att bli riddare genom att välja en av de tillgängliga hjältarna. Ditt uppdrag är mycket viktigt, det vill säga att kämpa för att rädda världen.

Ladda ner: Fire Emblem Heroes

Det är sju Det bästa Android-spelet baserat på anime Japan. Finns det din favoritanime som gjordes till ett av spelen ovan? Eller har du några andra japanska anime-spelrekommendationer? Tveka inte att säga det i kommentarfältet.

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found