inget behov av kurser! Detta tangentbordsprogram kan göra dig bra på engelska

Ett tangentbordsprogram som heter Grammarly Keyboard har officiellt släppts i Google Play Butik. Denna applikation kan hjälpa Android-användare att bli bra på engelska.

Olika tangentbordsprogram finns tillgängliga för dig Android-användare. Så många, ibland Android-användare är ofta förvirrade över att välja vilket tangentbord de ska använda. För dig som är förvirrade har ApkVenue gett dig en recension av de bästa tangentbordsprogrammen 2017.

ApkVenue kommer inte längre att diskutera det bästa tangentbordsprogrammet. Den här gången kommer ApkVenue att granska ett av tangentbordsprogrammen på Android vilket verkligen är mycket användbart för dig. Varför? Eftersom tangentbord app den här kan göra dig så bra på engelska.

  • Inte QWERTY, det här är de tio konstigaste tangentborden i världen!
  • 15 coola tangentbordsprogram för Android, chatta är ännu roligare!
  • Så här skickar du WhatsApp-meddelanden utan att röra vid tangentbordet

Denna tangentbordsprogram kan göra dig bra på engelska

Ja. Ansökan heter Grammatiskt tangentbord mycket användbart för dig som vill förbättra dina kunskaper i engelska. Vi vet definitivt hur viktigt engelska är, särskilt i den moderna eran med alla framsteg inom teknik idag. Hur kan den här applikationen hjälpa oss att bli bra på engelska? Följ stegen nedan:

  • Installera applikationen Grammarly Keyboard. Du kan hitta och installera den här applikationen utan kostnad eller gratis i Google Play Butik.
Apps Productivity Grammarly, Inc. LADDA NER
  • När du har installerat öppnar du programmet Grammarly Keyboard och loggar in med ett av de tillgängliga kontoalternativen (Google, Facebook eller e-post).
  • Efter att ha ett konto, gå till menyn inställningar på din Android> Välj meny Tangentbord och inmatningsmetoder > Aktivera grammatik; Byt också ut ditt huvudtangentbord med Grammarly.
  • Prova tangentbordet! Du behöver inte oroa dig, varje ord eller grammatik fel på engelska kommer att korrigeras automatiskt omedelbart. Ett exempel är som i bilden nedan.

Det är lite Jakas granskning av applikationen Grammarly Keyboard. Genom att använda denna applikation som huvudtangentbord kommer du inte längre att uppleva missförstånd och pinsamma händelser som bara kan hända på grund av stavfel eller misstag grammatik din engelska. Lycka till!

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found