titta på filmen ringens herre: kungens återkomst

Fans av de bästa kolossala actionfilmerna måste känna till den här episka filmen. Se filmen The Lord of The Rings: The Return of the King här!

The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) är en av de bästa filmerna någonsin. Filmen är baserad på en roman bästsäljareJ. R. R. Tolkien det är en favorit för kolossala filmfans.

Det gillas inte bara av publiken, filmkritiker gillar också den tredje filmen i serien The Lord of the Rings. Detta framgår av flera Oscar-utmärkelsen som vann.

I den här artikeln kommer ApkVenue att diskutera filmen The Lord of the Rings: The Return of the King som säkert kommer att förvåna dig efter att ha sett den.

Synopsis of The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)

Denna fantasyäventyrsfilm börjar med 2 hobbitfiske, nämligen Smeagol och Deagol. Vid den tiden hittade de en ring i floden.

Ringen får onda tankar att omsluta Smeagols sinne som så småningom dödar Deagol för att få ringen.

Det är ursprunget till varför Smeagol äntligen förvandlades till ett monster Gollum.

Hundratals år senare fortsätter historien med Gandalf, Aragorn, Gimli, Legolasoch Théoden ta sina trupper till Isengard.

Där såg de det Sauron och hans armé kommer att attackera huvudstaden Gondor, Minas Tirith. Med denna vision åkte de dit för att varna Gondor.

Under tiden är Gollum tillsammans Frodo och Sam smög sig in i Minas Morgul och såg skrämt på trupperna Witch King, Orcsoch andra farliga fiender.

Gollum leder dem två genom grottan. Men Gollum planerar tydligen att döda Frodo och Sam och ta ringen.

Vad kommer att hända med Frodo och Sam? Kan Minas Tirith möta de tusentals onda trupper från Mordor som planerar att förstöra dem?

Intressanta fakta om The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)

Precis som andra filmer har The Lord of The Rings: The Return of the King säkert också intressanta fakta som gör att du är intresserad av att titta på den här filmen.

  • Andy Serkis (Gollum) och Elijah Wood (Frodo) fick i hemlighet en ring var och en av regissören Peter Jackson. De två trodde att de var de enda med ringar.

  • Kadaver Oliphaunt (Den jätte elefanten i filmen) är den största filmegenskapen som någonsin skapats i filmvärlden.

  • Elijah Wood har förmågan att stirra utan att blinka under långa perioder. Detta är mycket fördelaktigt när du skjuter scenen där Frodo, som är i koma, är förankrad av en jätte spindelnät.

  • För att få extra skådespelare i krigsplatsen rekryterade filmbesättningen hundratals Nya Zeelands soldater för att gå med i filmen. Soldaterna var för upphetsade så många träsvärd och spjut för skytteegenskaperna bröts.

  • Varje skådespelare får ett minne av sin roll i denna bästa trilogifilm. Orlando Bloom tog hem en av Legolas bågar.

Se The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)

InformationThe Lord of the Rings: The Return of the King
Recensioner (Antal granskare)8.9 (1,515,027)
Varaktighet3 timmar 21 minuter
GenreÄventyr, Drama, Fantasi |
Utgivningsdatum17 december 2003
DirektörPeter Jackson
SpelareElijah Wood, Viggo Mortensen, Ian McKellen

Efter att ha läst sammanfattningen och sett trailern för filmen The Lord of the Rings: The Return of the King, är du omedelbart nyfiken på hela historien?

Oroa dig inte, ApkVenue har förberett en länk där du kan se filmen The Lord of the Rings: The Return of the King nedan.

>> Se The Lord of the Rings: The Return of the King <<

Det är sammanfattningen, intressanta fakta och också trailern för filmen The Lord of the Rings: The Return of the King. Vilka andra filmer vill du se, gäng?

Skriv i kommentarerna nedan, ja!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found