Dessa 5 android-spel skapades för de av er som är dumma!

Ett spel är gjort för att spelas av vem som helst. Och det ser ut som om dessa 5 spel skapades för de av er som har låg IQ. Här är 5 spel för dumma människor.

Spela spel är en av smartphoneanvändarnas favoritaktiviteter under sin fritid. Olika typer av spel finns tillgängliga och kan laddas ner gratis via Play Store. Det finns också unika spel som du kan prova killar.

Dessa spel är lämpliga för dig som har låg IQ, aka dum. Jaka har samlat in den 5 spel för dåren på en Android-telefon. Följande är recensionen för dig, dumma människor ..

  • 7 spel som endast personer med hög IQ kan spela
  • De 5 bästa IQ-testapplikationerna på Android för att träna din hjärna
  • 5 bästa webbplatser för IQ-test online på indonesiska och engelska

Här är 5 spel som är lämpliga för dumma människor att spela

Dessa spel passar för en dåre av olika anledningar. Först för att spelet inte kräver mycket tänkande. Och för det andra eftersom det här spelet kan göra människor smartare. Så det är lämpligt att spelas av dumma människor.

1. Dum knapp

Detta spel riktigt löjligtkillar. Hur man spelar det helt enkelt genom att trycka på den röda knappen. Det finns två lägen, de är de längsta eller är de snabbaste att släppa knappen när tiden är exakt 30 sekunder. En dår kan spela, ga måste tänka!

2. Dumma spel

Detta spel innehåller grundläggande matematiska frågesporter som vi ofta får under Elementary School (SD). Men för att svara får du bara några sekunder. Så du måste svara snabbt och exakt. Låt en dåre vara bra på matte!

3. Dumt! Hoppa över fortkörningsbil

Det här spelet är så dumt, du måste springer mot bilen det gick snabbt. Bilens hastighet blir högre när nivån går upp. Namnet på nivån passar också för dumma människor, allt från mycket dumt till väldigt väldigt väldigt väldigt dumt. Det här spelet kan vara mer lämpligt för att kallas ett självmordsspel, din idiot!

4. Det är ett dumt test

Så dumma människor måste också spela det här spelet. Detta spel innehåller gåta frågesport som kan beräkna hur hög din IQ är. Detta dumma testspel kommer att vässa din hjärna genom att ge pussel med oväntade svar. Dumma människor måste spela för att vara smartare.

5. Dumt testutmaning

Stupid Test Challenge innehåller också frågesporter som kan testas hur dum är du. Din intelligens, minne och reflexkraft kommer att testas. Du som har låg IQ testar din hjärna med det här spelet, låt det vara smartare!

Där är han killar5 Android-spel för dårar som du kanske vill prova. Om du vill testa hur dum du är, skynda dig ladda ner spelet killar.

Läs också artiklar om Android-spel eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found