6 avancerade ändringar av Android kan göras utan root

Hur ändrar jag sedan Android utan att rota? Även om det inte finns många, finns det några ändringar utan att rota som du kan prova på din Android-smartphone. Vad är modifieringarna? Följande är diskussionen.

Android-smarttelefonen är en enhet som har blivit mycket populär på grund av dess egenskaper och fördelar i våra liv. Från och med när du kopplar av, när du reser till aktiviteter på jobbet är det som om vi är det kan inte separera från en Android-smartphone. Dessutom tillåter det inbäddade Android-operativsystemet användare att utföra olika modifieringar om de befintliga funktionerna inte är tillfredsställande.

Tyvärr kan de flesta av dessa ändringar endast göras när användaren redan har gjort det Att göra rota på sin Android-smartphone. Självklart inte alla användare vill rota på grund av riskfaktorn för att förlora garantin. Hur ändrar jag sedan Android utan att rota? Det finns inte många, men det finns några modifiering utan att rota som du kan prova på din Android-smartphone. Vad är modifieringarna? Följande är diskussionen.

  • Hur man gör kraftfullt smarttelefonljud lika coolt som Dolby Atmos
  • 5 sätt att hacka Android som kan göras utan rot

Dessa 6 avancerade Android-modifieringar kan göras utan root

1. Installera Google Now-kortet

Foto: paulciano.org

En av de intressanta funktionerna som Google presenterar på Android version 6.0 är en funktion Google Now-kort som är en kortformad applikation som direkt visar olika information som väderprognoser, trafikförhållanden, matchresultat och diverse annan information.

Naturligtvis för de av er som använder Android-versionen KitKat och Lollipop säkert kommer du att tro att den här funktionen inte kommer att kunna ha trots att du faktiskt kan installera den här funktionen själv på någon version av Android. Du behöver bara installera applikationen Nova Laucher och applikationer Nova Google Companion.

2. Installera Custom ROM

Foto: makeuseof.com

Om du inte vill rota din smartphone, installera Anpassad ROM (aka TWRP) kan vara rätt val. Med en anpassad ROM kan du göra olika ändringar på din Android-smartphone.

Här är stegen installera TWRP via ADB:

  • Installera den Android SDK (medföljer Android Debug Bridge) och aktivera den USB felsökning i avsnitt inställningar välj sedan Utvecklaralternativ.

  • Ladda ner TWRP och öppna mappen där du sparade filen TWRP.img tidigare kör sedan CMD.

  • Anslut din smartphone till datorn där du installerade den Android SDK precis nu.

  • Skriv sedan följande kommando successivt.

[code] adb reboot bootloader [/ code]

[kod] snabbstart flashåterställning twrp-2.8.x.x-xxx.img [/ code]

Se till i kodavsnittet ovan TWRP img filnamn du matchar namnet du skrev i CMD och avslutar sedan installationsprocessen genom att skriva följande kommando:

[code] snabbstart omstart [/ code]

Vänta på att omstarten är klar och nu har TWRP installerats på din Android-smartphone.

3. Gör en fullständig säkerhetskopiering

Foto: play.google.com

Att göra backa upp dina smarttelefondata är verkligen en sak det är väldigt viktigt för alla fall om din smartphone drabbas av skadlig kod eller förloras. Naturligtvis, om du har rotat, kan du enkelt säkerhetskopiera med olika tillgängliga applikationer som Titanium Back Up.

Tänk sedan om du inte vill rota men ändå vill kunna göra det full back up lätt? Nu, eftersom du har TWRP installerat kan du prova ett program som heter Helium tillgänglig på Playstore för att göra en fullständig säkerhetskopiering.

4. Ändra skärmupplösning

En av de intressanta sakerna du kan göra med din Android-smartphone och utan att behöva rota är ändra skärmupplösningen på Android-smarttelefonen Vi. Metoden är som följer:

  • Installera programmet DPI Checker först.

  • Installera den Android SDK (medföljer Android Debug Bridge) och aktivera den USB felsökning i avsnitt inställningar välj sedan Utvecklaralternativ.

  • Anslut din smartphone till datorn och öppna CMD och skriv sedan kommandot som visas nedan för att ändra skärmupplösningen på din smartphone (ändra antalet upplösningar som du vill mellan 480 till 1080).

Foto: androidpit.com

5. Dödlig uppblåsning

Foto: digitaltrends.com

Även om du inte kan eliminera uppblåsthet utan rot kan du fortfarande stäng av bloatware som ständigt körs bakgrund ditt Android-system genom att komma åt inställningar öppna sedan avsnittet Appar och välj Inaktivera.

Du kan också dölja bloatware genom att använda ADB som du har installerat tillsammans med Android SDK. Du behöver bara ansluta din smartphone till en dator som har ADB installerat och skriv sedan följande kommando.

[code] adb shell pm listpaket [/ code]

[code] adb shell pm hide [paketnamn] [/ code]

6. Förbättra Android Smartphone ljudkvalitet

Eftersom du har installerat TWRP kan du också förbättra ljudkvaliteten på din Android-smartphone utan root. Hur? Du behöver bara installera ett antal modifierade applikationer som Ainur Nero och Viper4Android.

Viper's Audio Video & Audio Apps NEDLADDNING

Du kan också prova ett program som heter Equalizer FX vilket är en av de bästa gratisutjämnarapparna på Playstore och definitivt inte kräver root-åtkomst.

Foto: play.google.com

Det var det 6 modifikationstrick som du kan göra utan att rota Android, Förhoppningsvis användbart och lycka till. Även om du inte behöver root behöver du fortfarande Android SDK och ADB-installationen och en anpassad återställning så att alla knep ovan kan fungera. , se till att du lämnar spår i kommentarerna också dela med sig till dina vänner ja.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found