säker på att dina ögon är friska? testa det först med följande gratis ögontest

Du tvivlar på om dina ögon är friska? Måste du faktiskt ha glasögon eller inte? Så istället för att behöva gå hela vägen till en optisk butik har vi tips för att testa om dina ögon är minus, plus eller till och med fortfarande friska.

Du tvivlar på om dina ögon är friska? Måste du faktiskt ha glasögon eller inte? Så istället för att behöva gå hela vägen till en optisk butik har vi några tips för att testa om dina ögon är minus, plus eller till och med fortfarande friska. Följ stegen nedan.

Koppla av, detta kraftfulla sätt är garanterat gratis och naturligtvis lätt för dig att följa. Det tar bara tio minuter, då kan du snabbt ta reda på resultaten.

  • Låt inte dina ögon skadas på grund av Android-telefoner!
  • Undvik trött ögonsjukdom på grund av teknik på följande sätt
  • Festliga billiga sätt att titta på heta 3D-videor på din dator eller bärbara dator

Är du säker på att dina ögon är friska? Testa först med följande GRATIS ögontest

  • Du behöver bara öppna följande Vision-webbplats. Klicka på knappen i den Försök nu! för att gå direkt till syntestsidan.

  • Innan du kan starta testet är det nödvändigt att kalibrera skärmen och testkortet först. Klicka därför på knappen inställningar att ordna. På vänster sida av skärmen, stick ditt namnkort eller KTP på skärmen och ställ in det skjutreglage till höger på skärmen för att justera storleken gräns till vänster på skärmen för att passa kortet du klistrade in. Om så är fallet är allt du behöver göra att klicka på knappen X längst upp till höger.

  • Klicka därefter på knappen QR-kod bredvid knappen inställningar och peka på din smartphone med appen Streckkodsläsare till QR-koden som visas på skärmen.

Om din smartphone inte är utrustad med Streckkodsläsare, ladda ner den först via nedladdningsknappen nedan.

ZXing Teams produktivitetsappar DOWNLOAD
  • Nu har din smartphone blivit fjärrkontroll för syntestet som äger rum på en PC. Nu är sättet att använda detta ögonprov, försök att flytta dig bort från PC-skärmen med ett avstånd på 4 meter. Så du måste bara trycka på toppstjärnan smartphone och svara på vilken bokstav som motsvarar stjärnans position på PC-skärmen. Om din gissning är rätt kan du gå vidare till nästa stjärna. När du går ner blir bokstäverna du ser mindre och svårare att gissa. Därifrån kommer detta syntest att ta reda på om dina ögon är friska eller inte.

Vad väntar du på, låt oss gå igenom ditt hälsotest följande Vision-länk. Lycka till!