hur man blockerar internetåtkomst i vissa Android-applikationer

Många applikationer använder i hemlighet en internetanslutning, som ett resultat är din internethastighet långsam och ditt smarttelefons batteri tar slut snabbt. För det, här är hur du blockerar internetåtkomst på vissa Android-applikationer.

För närvarande finns det många Android-applikationer som kräver internetåtkomst för att fungera optimalt. Några av dem kör hela tiden i bakgrunden, vilket gör internet långsamt vilket ibland är ganska irriterande för dig.

Förutom att kunna använda din begränsade internetkvot, applikationer uppkopplad inte heller batterivänligt. Så ett sätt att spara Android-batteri och hur man sparar datapaket på Android är att begränsa internetåtkomst för alla applikationer som är installerade på din smartphone.

  • Utan kvoten? Så här får du gratis internetkvot varje månad!
  • Så här skapar du internetkvoter senaste 1 hela månaden

Effektiva sätt att spara batteri- och internetkvot på Android

Rapportering från TechViral, det finns flera metoder du kan använda. Här diskuterar ApkVenue alla sätt som låter dig blockera internetåtkomst i din Android-applikation. Här är den kompletta guiden.

1. Använda Android-standardfunktioner

Först använder vi de inbyggda funktionerna i Android. Sättet att komma in på inställningar och välj Dataanvändning. Därifrån kan du se en lista över applikationer som använder mest av din internetkvot. Väl, För att begränsa internetanvändningen i vissa applikationer behöver du bara klicka. Till exempel, här väljer Jaka Google, klickar du på Begränsa bakgrundsdata för appen.

2. Mobiwol: NoRoot-brandvägg

Hur man sparar Android-batteri och hur man sparar kvot på Android är att använda en applikation som heter Mobiwol: NoRoot brandvägg som har fantastiska funktioner och är mer anpassningsbar. Installera Mobiwol-applikationen: NoRoot Firewall, öppna den och aktivera den Brandväggsstatus. Välj sedan Brandväggsregler, där du kan ställa in och begränsa de applikationer du vill ha så att de bara kan ansluta via dataplan, endast WiFi eller båda.

3. NetGuard

Nästa inte mindre sofistikerade applikation är NetGuard, som kan blockera internetåtkomst till vilken app som helst på ett enkelt sätt. När du har installerat den visas alla program som använder internetdata och du kan enkelt justera inställningarna i varje program.

4. NoRoot-brandvägg

Många applikationer använder internetanslutningen i hemlighet. För att upptäcka vilka applikationer som använder din internetanslutning i hemlighet kan du också använda programmet NoRoot brandvägg. Precis som Mobiwol: NoRoot Firewall och NetGuard skapar denna applikation också en lokal VPN på Android. Sedan övervakar den inkommande och utgående datatrafik och upptäcker applikationer som aktivt använder en internetanslutning och styr den.

Det här är några sätt att spara Android-batteri och hur man sparar dataplaner på Android. Genom att använda någon av dessa metoder kan du spara pengar bandbredd internet samtidigt som du får full internethastighet. Om du har ytterligare applikationsrekommendationer för att spara kvoter på Android, vänligen fäst din åsikt i kommentarfältet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found