ska vi ta bort bloatware på Android-smarttelefonen?

På grund av bloatware är smarttelefonens interna minne smalt. Det är därför mycket av det tar bort bloatware. Men måste bloatware verkligen tas bort?

En av höjdpunkterna i Android är mångfalden av smarttelefonval enligt pris och behov. Mångfalden av val av denna smartphone gör Android-användare också inför en mängd uppblåsthet.

Förresten uppblåsthet, vad är det riktmärke som du kallar uppblåsthet? Och om du vill radera eller inte uppblåsthet på en Android-smartphone?

  • Enkla sätt att avinstallera Windows-programvara utan tid alls
  • Hur man avinstallerar många standardapplikationer för Android från 'Bloatware' samtidigt
  • Komplett lista över Asus Zenfone BLOATWARE som MÅSTE TA BORT efter Root

Bloatware diverse

Många tror det uppblåsthet är standardapplikationen som installeras från det att smarttelefonen först kom ut låda. Är det rätt? För i så fall är allt på en smartphone det uppblåsthet. Runyem om du säger innehållet på din smartphone uppblåsthet Allt?

Google Apps är inte Bloatware

Eftersom Android har utvecklats av Google är det helt naturligt att många Google-applikationer redan har gjort det förinstallerade. Målet är klart så att din Android-smartphone kan fungera perfekt på alla Googles tjänster. Även Xiaomi-smartphones måste luras för att kunna använda Googles tjänster. FYI, Nexus Android-smarttelefonen är fylld med alla Google-applikationer.

Även om jag hade förinstalleradeKan Google-applikationer tas bort om de anses onödiga. Vissa kan dock inte raderas eftersom de är relaterade till smarttelefons arbetssystem, t.ex. Google Play Butik och Google Play-tjänst. Så Google-applikationen är inte det uppblåsthet.

Apps Downloader & Internet Google Inc. LADDA NER Apps Produktivitet Google Inc. LADDA NER

Så, vad är bloatware?

Båda blir applikationer förinstallerade, ApkVenue tänker mer uppblåsthet som en ansökan från Säljare ensam. Försäljare som har modifierat AOSP så att det är dess användargränssnitt har inbäddat andra applikationer för att stödja dess ROM-prestanda. Tja, detta kallas_bloatware_.

Förutom att stödja systemprestanda finns det också uppblåsthet som är installerad inbyggt på grund av samarbete. Till exempel applikationer som Ren mästare, UC-webbläsareoch andra i form av tjänster buntning. Du måste känna till dem, eller hur?

Cheetah Mobile Inc Rengörings- och justeringsappar LADDA NER UCWeb Inc. webbläsarappar LADDA NER

Ska vi ta bort Bloatware?

Om du har en smartphone som är utrustad med begränsat och fyllt lagringsutrymme uppblåsthet, radera sedan uppblåsthet är obligatoriskt. Problemet är att ta bort uppblåsthet på en smartphone får du ytterligare lagringsutrymme. Du kan radera uppblåsthet genom att använda applikationen System App Remover om din Android har varitrot.

Jumobile Apps utvecklarverktyg LADDA NER

Men kom ihåg, ta bort det uppblåsthet som inte är integrerat i systemet. Vanligtvis finns det ett uttalande om att det inte är säkert att radera om applikationen är integrerad med smarttelefonsystemet. Applikationer som operatörs- och systemannonser buntning andra är helt säkra att ta bort om du vill rengöra uppblåsthet från din smartphone.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found