5 av de mest spännande mytologispelen som kan ge insikt i historien

Temat för mytologi eller vad som vanligtvis kallas en legend idag används ofta som tema för ett spel. den här gången delar ApkVenue information om fem mytologiska spel som kan ge insikt i din historia. Cekidot!

Tema, inställning och karaktär är några av de många viktiga sakerna måste övervägas av spelutvecklare. Ju mer intressant historien eller temat ingår, bättre också svaret från spelare. Nu talar vi om det, temat för mytologi eller det som vanligtvis kallas en legend idag används ofta som tema för ett spel.

Spel med mytologiskt tema det är inte bara roligt utan också indirekt ge utbildning genom karaktärsigenkänning och bakgrunden som beskrivs i den. Därför kommer den här gången ApkVenue att dela information om 5 mytologispel som kan ge insikt i din historia. Cekidot!

  • Fight of Gods Blocked! Här är 7 God Fighting-spel du kan spela
  • Måste försöka! De 5 bästa stridsspelen på Android som kan vara beroendeframkallande
  • Älskar Gud spel? Här är 5 skäl till varför du måste spela rampage god-spelet

5 mest spännande mytologispel som kan ge historisk insikt

1. Romens gudar

Varje år, Gameloft lyckas alltid blanda över genomsnittet och coola Android-spel Gods Of Rome att vara en av dem. Som namnet antyder gör detta spel romersk mytologi till huvudbasen. Själva genren i spelet är densamma som Tekken eller Mortal Kombat, nämligen slåss.

Detta spel ger ett stort urval av mytologiska gudar som du kan använda för att slåss. Varje karaktär har också fördelar och skicklighet individuellt så att du kan anpassa dig till din kampstil. Längs uppdatering-en nyligen har detta spel nu börjat lägga till karaktärer från mytologierna i andra länder som Grekland och Egypten.

2. Immortal City

Immortal City är ett simuleringsspel stadsbyggnad vilket placerar spelaren i en ny mytologisk värld, som ligger vid ett vägskäl Underworld, Atlantis och Olympus. I varje region kommer gudar och legendariska figurer att ge sökande eller uppdrag till spelare baserade på legender, mytologi, krig samt stora historiska händelser. Den grafiska kvaliteten på detta spel väldigt enkelt så det är lämpligt för low-end smartphone-användare.

3. Total erövring

Det finns ytterligare ett spel från Gameloft som använder mytologi som huvudtema, spelet är Total erövring. Nästan samma Sammandrabbning av klaner, detta spel kräver också att spelare skapar en stad komplett med trupper i den.

Det finns många typer av trupper som kan tränas och sedan användas för krig eller bara för att skydda staden från fiendens attacker. I det här spelet du också kan attackera eller attackeras, för det är du skyldig att utbilda de starkaste soldaterna i dina trupper. Detta spel har också många mytologiska karaktärer som du kan träna som Cyclops, Minotaur, Centaur och Phoenix.

4. Gods Of Olympus

Gods Of Olympus är det enda spelet som gjorts Aegis Interactive hittills. Detta spel är ett stadsbyggnadsspel som är mer distinkt och komplext jämfört med spel av samma genre. Detta spel är nästan liknar Clash Of Clans eller liknande som kräver att du gör det bygg ett imperium samtidigt som du upprätthåller försvaret eller attackerar riket från andra spelare.

Det finns bara en skillnad, nämligen Gods Of Olympus har gudars arméer som du kan sätta i truppen som sedan används till attackera ett annat rike. Detta spel blir mycket recension positivt relaterad till temat och genren som bärs.

5. Fury Of The Gods

Guds raseri håller skådespelaren nedsänkt i en spännande historia från Grekisk gud hämndlysten för att tukta sina oroliga anhängare. I det här spelet kan spelarna välja mellan tre gudar i grekisk mytologi mest känd som en avatar, som Zeus, Poseidon eller Hades.

Varje karaktär har olika uppdrag och olika fiender att erövra. Spelare kan också kalla till trupper eller färdigheter som kan användas för slå ut fiendens trupper. Inte bara för Android, det här spelet är också tillgängligt för iOS och PC.

Det var det 5 mytologispel som kan ge insikt i din historia. Var och en av spelen ovan har en annan mytologisk värld, som verkligen är intressant att följa, antingen från sidan av berättelsen eller gameplay. Av de fem spelen ovan, vilken är din favorit? Skriv i kommentarerna nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found