De 7 bästa alternativen för videospelare på iPhone, mycket kompletta funktioner!

Har du en iPhone och känner dig missnöjd med videospelarens kvalitet? ApkVenue har några av de bästa alternativa applikationerna!

Gillar du att titta på videor från din smartphone? Att titta på videor från en mobiltelefonskärm ger oss en speciell känsla, både Android- och iPhone-mobiltelefoner.

Ibland är dock standardapplikationen ibland otillfredsställande. I själva verket anses iPhones videospelare sakna funktioner.

Därför kommer ApkVenue att ge dig flera alternativ applikation för videospelare som du kan använda på din iPhone!

Alternativ applikation för iPhone-videospelare

Videospelarapplikationerna nedan har mer kompletta funktioner än standardapplikationen för iPhone.

Ett exempel är förmågan att visa undertexter antingen med nedladdning eller inte, variationer i uppspelningshastighet för video och så vidare.

Så, vilka applikationer skulle ApkVenue rekommendera för dig?

1. VLC för mobil

Ladda ner VLC för mobil via App Store

Den första applikationen för iPhone-videospelare är VLC. Denna applikation har varit känd sedan den var här plattform PC.

Du kan titta på videor i vilket format som helst utan att du behöver konvertera. VLC kan också synkroniseras med lagringstjänster moln som Dropbox och Google Drive.

Den minimalistiska designen som VLC har bidrar också till dess popularitet. VLC har också utrustats med gestkontroller för att göra det lättare för oss att organisera videor.

DetaljInformation
UtvecklareVideoLAN
Recensioner (Antal granskare)3.7 (2.900)
Storlek133,9 MB
iOS-minimum9.0

2. KMPlayer

Ladda ner KMPlayer via App Store

Om du letar efter en applikation för att titta på de bästa 4K-videorna kommer ApkVenue att föreslå en applikation KMPlayer den här.

Precis som VLC kan KMPlayer också läsa olika typer av videoformat och stöder lagringsbaserade tjänster moln.

Gränssnittet som ägs är också väldigt enkelt att använda. Dessutom kan KMPlayer laddas ner från App Store gratis och stöds av 36 språk.

DetaljInformation
UtvecklarePandoraTV
Recensioner (Antal granskare)4.1 (826)
Storlek77,4 MB
iOS-minimum8.0

3. MX-spelare

Ladda ner MX-spelare via App Store

Dessutom finns det applikationer MX-spelare här, gäng. Jämfört med VLC har denna applikation avancerade funktioner som är mer sofistikerade och har mjukare gester.

Det ser också mer modernt ut. Videoskärmen ger dig fullständig information om videofilerna på din smartphone, inklusive undertexter.

Den här applikationen kan betraktas som en av de mest nedladdade applikationerna för videospelare i App Store, men ibland visas annonser som kan tas bort genom att köpa premiumversionen.

DetaljInformation
UtvecklareMX Media & Entertainment
Recensioner (Antal granskare)4.7 (17.900)
Storlek54,7 MB
iOS-minimum10.0

Andra applikationer. . .

4. Plex

Ladda ner Plex via App Store

Ansökan Plex är den bästa lösningen för dig att titta på din videosamling på din dator med hjälp av en mobiltelefon.

Som ett videospelarprogram låter Plex dig hantera videor på din datorserver så att du inte behöver spara videor på din enhet.

Denna applikation är tillgänglig gratis, men för att kunna uppleva de bästa funktionerna du behöver uppgradera till premiumversionen, gäng.

DetaljInformation
UtvecklarePlex, Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.7 (37.300)
Storlek227,5 MB
iOS-minimum9.3

5. GOM-spelare

Ladda ner GOM-spelare via App Store

Barn från 90-talets generation är verkligen bekanta med deras namn GOM-spelare. Denna applikation används ofta, särskilt i internetcaféer.

Tja, det visar sig att den här applikationen redan har Android-versionen! Du kan ladda ner den här GOM-spelaren gratis i Play Store.

Denna applikation har flera funktioner som möjligheten att spela upp videor i olika format, kan anslutas till tjänsten moln som Google Drive och så vidare.

DetaljInformation
UtvecklareGOM & Company
Recensioner (Antal granskare)4.1 (86)
Storlek285,8 MB
iOS-minimum10.0

6. PlayerXtreme Media Player

Ladda ner PlayerXtreme Media Player via App Store

PlayerXtreme Media Player är en iPhone videospelare applikation som har massor av användbara funktioner, gäng.

Förutom att stödja nästan alla videoformat, kan denna applikation också stödja gjutning som från AirPlay eller Google kasta

Åh ja, du kan ladda ner också undertexter på ett sätt realtid, du vet! Så du behöver inte vara förvirrad när du tittar på videor!

DetaljInformation
UtvecklareiStreamer
Recensioner (Antal granskare)4.7 (38.200)
Storlek94,2 MB
iOS-minimum9.0

7. CnX-spelare

Ladda ner CnX Player via App Store

Den senaste applikationen som ApkVenue kommer att rekommendera för dig är CnX Player utvecklad av Pathwin Software Private Limited.

Jämfört med andra appar är CnX Player mindre slöseri med batteriet. Detta kan hända eftersom den här applikationen kan optimera sin hårdvara.

Jämfört med andra applikationer i den här listan är CnX Player också lätt och kan spela upp videor i Ultra HD och 4K-kvalitet.

DetaljInformation
UtvecklarePathwin Software Private Limited
Recensioner (Antal granskare)4.3 (74)
Storlek78,3 MB
iOS-minimum8.0

Att titta på videor på iPhone med applikationerna ovan kommer att ge sin egen tillfredsställelse på grund av de olika extra funktionerna som finns tillgängliga.

Dessutom är dessa applikationer inte så slösa med att konsumera internt minne och RAM, så att din iPhone inte blir för överväldigad.

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found