hur man använder en sofistikerad robot på whatsapp android

Efter ett videosamtal på WhatsApp, vill du ha ännu coolare funktioner? Om du vill, låt oss lägga till en sofistikerad robot på WhatsApp!

För närvarande, vem är smartphone-användaren som inte använder den WhatsApp? WhastApp används av mer än 900 miljoner smarttelefonanvändare och är den största chattapplikationen i världen.

Alltid där uppdatering nya från WhatsApp. Tja, nyligen lanserade WhatsApp funktionen för videosamtal. Vill du ha fler coola funktioner på WhatsApp? JalanTikus det finns ett enkelt sätt att lägga till sofistikerade robotar på din WhatsApp. Vilja?

  • 50+ tips och tricks för de senaste funktionerna i WhatsApp 2021, sällan känt!
  • Inte bedrägeri! Nu kan WhatsApp direkt använda videosamtal
  • Hur man hittar någons plats via WhatsApp på en mobiltelefon, det är väldigt enkelt!

Robotfunktion i WhatsApp Chat

Gör någon av er Telegram? Jämfört med WhatsApp är Telegram överlägset eftersom det har funktioner Telegram Bot som kan användas för att automatiskt köra ett kommando. Faktum är att Telegram Bot kan bli inbjuden att spela spel.

Så, så att WhatsApp blir mer sofistikerat och spännande, låt oss lägga till en Bot på WhatsApp!

VISA ARTIKLAR

Hur man lägger till en bot på WhatsApp

För att lägga till en Bot på WhatsApp, följ stegen nedan:

  • Ladda ner applikationen qeuBot, installera sedan som vanligt.
Ladda ner EatHeat-produktivitetsappar
  • Ansökan qeuBot användbart för att lägga till Bot på WhatsApp. Senare kan du använda Bot för att söka efter filminformation om IMDB, väder, senaste nyheter, GIF-bilder eller till och med zodiakinformation.
  • När qeuBot är installerat aktiverar du det Tillgänglighetstjänst.
  • När allt är klart kan du börja använda Bot på WhatsApp genom att använda lämpligt kommando. Leta till exempel efter information om WhatsApp på Wikipedia. Skriv bara WhatsApp @wiki så visas informationen för att skicka till chattmotståndaren.

Några av kommandona du kan använda är:

Så vem säger att Telegram är överlägset bara på grund av Bots? WhatsApp kan nu också använda Bot! Är det roligare att använda WhatsApp?

Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found