hur man tar bort tomma mappar och papperskorgen android, 100% ren!

Recensioner om hur du tar bort tomma mappar och skräpmappar på en Android-mobiltelefon är användbara för att frigöra internt minne och påskynda prestandan för en Android-telefon.

Oavsett om du flyttar filer eller öppnar filhanteraren på en Android-telefon hittar du ofta röriga papperskorgar även om innehållet är tomt, eller hur?

Naturligtvis är detta väldigt irriterande och kommer att göra det svårt för dig att öppna det killar.

Men ta det lugnt, du kan automatiskt komma in ta bort tomma mappar och skräp på Android-telefoner med bara ett klick! Kom igen, se hela metoden.

Hur tar jag bort tomma och skräpmappar på Android-telefoner!

En tom mapp på en Android-telefon naturligtvis kommer det att vara väldigt irriterande, eftersom det gör att Filhanteraren ser orolig ut när du öppnar den.

Speciellt om den här tomma mappen kan fylla i internt minne och sakta ner din Android-smarttelefons prestanda.

Istället för att behöva bry sig om att ta bort dessa hundratals mappar en efter en kan du följa hur man tar bort tomma mappar följande kan göras med ett klick.

Steg för att använda Tom Folder Cleaner för att ta bort tomma mappar

  • Steg 1: Ladda först ner applikationen Tom mapprengöring som du kan ladda ner via länken nedan.
Apparverktyg Ladda ner RADEFFFACTORY
  • Steg 2: Öppna programmet Empty Folder Cleaner och för att börja radera tomma mappar på Android kan du bara fylla i adressen till en viss katalog eller selektivt standard.
  • Steg 3: Om du bara vill skanna foto- och videomapparna, knacka ikonen för tre punkter i det övre högra hörnet och välj den Fotonmapp. Då ändras katalogen automatiskt till den sparade kameramappen.
  • Steg - 4: Att börja leva knackaRENA och en display visas Arbetar ... när programmet körs. Vänta på processen läser in och radering är klar. Slutligen kommer du att få besked om vilka mappar som har tagits bort av Empty Folder Cleaner.

Notera:

Hur man övervinner fullt internt minne på Android-telefoner!

Visst blir du irriterad när du hittar att Android-mobiltelefonen du använder blir långsammare på grund av dess prestanda mer och mer internt minne med appen.

Även om det finns några enkla steg du kan ta för att övervinna det. Följande är hela recensionen:

VISA ARTIKLAR

Så det är hur man tar bort tomma och skräpmappar på Android-telefoner enkelt och snabbt, med bara ett klick.

På det här sättet behöver du inte bry dig om att ta bort dem en efter en, eller hur? Lycka till och hoppas att det är användbart!

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found