De 7 kvinnliga karaktärerna i Tsundere-anime gillas mest av Wibu, de är hårda för att få dig att älska!

Är du en av de människor som gillar tsundere-flickan? Om så är fallet kommer du säkert att älska animetjejkaraktärerna på den här listan!

Om du gillar att titta på anime måste du känna till flera typer av karaktärer. Vissa är blyga, andra är glada, andra är mystiska, andra är kalla och så vidare.

Det mest vanliga är hårda eller griniga karaktärer som faktiskt är snälla. Sådana egenskaper kallas ofta tsundere.

De flesta Tsundere-karaktärerna är tjejer. Någon den mest populära tsundere anime tjej karaktär?

Tsundere Anime Girl Characters

Ordet tsudere själv kommer från två ord, nämligen tsu vilket innebär ett tufft yttre skal och dere vilket betyder den mjukare inre delen av karaktären.

Så, i allmänhet menande tsundere en karaktär som ser hård och hård ut, men som faktiskt har en mild personlighet också.

Vanligtvis gör de det för att täcka över sina sanna känslor. Karaktärerna som ursprungligen ser kalla ut visar sin dolda varma sida.

Massor av tjejanime-karaktärer faller i denna kategori. Någon?

1. Taiga Aisaka (Toradora)

Fotokälla: Pinterest

Aisaka Taiga från anime Toradora anses vara en av de mest kända symbolerna för tsundere. Hennes kropp är liten, men hennes styrka kan slå även män.

Denna loli-anime karaktär fick smeknamnet Palm Top Tiger i skolan på grund av sin styrka. Inte sällan skrek han till någon, ofta utan någon uppenbar anledning.

Den tsundere natur som Taiga besitter kan sägas vara klassisk. Han gillar att använda våld med ett träsvärd och tvekar inte att slå upp människor som förolämpar honom.

Hans känslor är ofta instabila, men han är skicklig att begrava sina känslor. Men i slutändan börjar han visa sina sanna känslor när rätt person anländer.

2. Chitoge Kirisaki (Nisekoi)

Fotokälla: Wattpad

Om du blir ombedd att namnge en av de vackraste anime-tecknen, kan vissa säga Chitoge Kirisaki från anime Nisekoi.

Bäst känd för de röda band i håret, hon har ett komplicerat kärleksliv som måste låtsas vara med en arving till en japansk yakuzafamilj.

Hans egen personlighet är ganska aggressiv och oförskämd. Hans möte med huvudpersonen, Raku, börjar med hans spark i Rakus ansikte av misstag

Hon anses vara en av de mest attraktiva tjejerna jämfört med andra tjejer i anime. Inget fel med att Raku äntligen väljer Chitoge.

3. Maki Nishikino (Love Live!)

Fotokälla: Amino Apps

Dessutom finns det från anime Love Live! vilket namn är Maki Nishikino. Hon är dotter till en rik familj av läkare. han är känd för att vara barnslig, envis och sluten.

Till skillnad från tsundere karaktärerna på den här listan är Maki utan tvekan den mest förfinade. Han ser aldrig grym ut mot människorna omkring honom.

Det är bara det, han har svårt att uttrycka sina sanna känslor för sina vänner. Kanske för att hans föräldrar är upptagna, vilket får honom att vara ensam.

Han har också en bedårande oskuld, vilket strider mot hans ofta allvarliga uppförande.

4. Makise Kurisu (Steins; Gate)

Fotokälla: NamaHeka

Om du letar efter en smart tsundere kanske du kommer att tycka om det Makise Kurisu från anime Steins; Gate. Hur kunde han inte, han tog examen från universitetet 17 år gammal.

Innan han var 24 år kunde han publicera inflytelserika tidningar och fick uppmärksamhet från den akademiska världen.

Sedan gick han med Framtida Gadget Lab för att upptäcka möjligheten till tidsresor.

Detta gör honom kall, seriös och sarkastisk. Men han ser söt ut när ansiktet blir rött när någon retar honom.

5. Misaki Ayuzawa (Kaichou wa Maid-sama)

Fotokälla: YouTube

Som studentrådspresident på en skola som är känd för sina många brottslingar, Misaki Ayuzawa från anime komedi romantikKaichou wa Maid-sama inför enorma utmaningar.

Han kände sig tvungen att ändra bilden av skolan. På grund av detta ses Misaki ofta som en person som är fast, värdig och respekterad av alla sina skolelever.

Bakom allt har Misaki en stor hemlighet. Hon arbetar som hembiträde på deltid för att hjälpa sin fattiga familj.

Han gjorde detta i hemlighet för att han kunde utvisas från skolan om han utvisades. Dessutom kan elever på hans skola underskatta honom.

Allt gick säkert innan en populär pojke vid namn Takumi fick reda på sitt jobb. Misaki, som ursprungligen var kall och likgiltig, blev långsamt kär i honom.

6. Shana (Shakugan no Shana)

Foto med tillstånd av: Anime Evo

Karaktär Shana från Shakugan nej Shana anses vara en av de tidigaste tsundere karaktärerna som anime någonsin har sett.

Namnet Shana i sig gavs faktiskt av huvudpersonen Yuji Sakai som han tog från namnet på sitt svärd.

Shana ansvarar för att skydda balansen mellan de två världarna. På grund av det höga engagemang han gav, blev han likgiltig med andra saker.

Han agerar också ofta hårt mot Yuji som har försökt vara trevlig mot honom. Han kan inte visa sina känslor bra och säger ofta tyst till Yuji när han känner sig blyg.

7.Tohsaka Rin (Öde / övernattning)

Fotokälla: Pinterest

En arrogant och arrogant attityd visas ofta av Tohsaka Rin från anime Ödet / stanna natten. Han släpper också ofta kritik i varje konversation.

En av anledningarna till att han blev en tsundere karaktär var hans bakgrund från en trollkarlsfamilj. Han måste kunna ta med sin familj för att vinna kriget.

Inte bara det, hon är också känd som en kvinna som är tomboyish, oförskämd och lat. Det är bara det, hans kinder blir ofta plötsligt röda när någon är vänlig mot honom.

Det är några Tsundere flicka anime karaktär som enligt Jaka mest gillad av wibu, både på grund av hennes skönhet och på grund av hennes förbittring.

Varför har nästan varje anime en tsundere karaktär? En av anledningarna till detta är att det blir den enklaste (och kliché) bakgrunden att föra honom nära motsatt kön.

Den stelhet som visas är faktiskt en attraktion för publiken. De är nyfikna på hans karaktärsutveckling och väntar på att hans mjukare sida ska dyka upp.

Från listan ovan, vem är din favorit tsundere karaktär? Har vi inte nämnt det än? Skriv i kommentarerna, ja!

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found