inte piratkopierad! Detta är ett säkert sätt att använda premiumprogramvara gratis

Vanligtvis tillhandahåller programvaruutvecklare testtid för programvaran. Men om den tiden inte räcker för dig kan du läsa följande JalanTikus-artikel om hur du återställer testperioden.

En programvara för ett datorsystem är verkligen mycket viktigt. Utan programvara kommer naturligtvis ditt datorsystem inte att kunna göra saker som bildbehandling, dokumentbehandling, surfa på internet, och så vidare.

Men med så många tillgängliga program, ibland måste du göra en översyn mot programvaran innan du köper den. Och vanligtvis gör utvecklaren det tillhandahålla en tidsperiod. Men om den tiden inte räcker för dig kan du läsa ApkVenues artikel om hur du gör det återställ testperioden.

  • Varna! Många av dessa piratkopierade program har Trojan-insatser
  • Grymt bra! Dessa 6 fria programvara kan ersätta tiotals miljoner programvara!
  • 10 bästa gratis krypteringsprogramvara för PC / bärbar dator

Enkla sätt att återställa PC-testperiod

Det finns mycket programvara för datorsystem, kanske som stjärnorna på himlen. Om programvaran är gratis behöver du bara installera den, och om den är bra, använd den på. Om det inte är bra raderas det omedelbart. Men tänk om programvaran betalas för?

Naturligtvis, om programvaran betalas för, skulle det vara synd om dina pengar användes för att köpa programvara som inte är tillräckligt bra. Anledningen är att även om utvecklaren tillhandahåller en testperiod för programvaran, är det ibland den tiden mycket korta och mindre att användas som ett riktmärke för att bedöma kvaliteten.

För att övervinna detta kan du använda följande ApkVenue-metod för att återställa testperioden.

Använder programvaran Kör som datum

LADDA NER appar

Den första kan du använda programvaran Kör som datum. Denna programvara är i sig själv bärbara, lätt och enkelt. Genom att använda denna programvara kan du köra en programvara med specifikt datum och tid.

Följande är visa programvaran.

Fotokälla: Foto: Nirsoft
  • På kolumnen 1, Du kan ange sökvägen av programvaran du vill återställa.
  • På kolumnen 2, specificera datum och tid för denna programvara rekommenderar ApkVenue en dag efter installation av programvaran.
  • På kolumnen 3, klick "Springa" för att köra programvaran.

Använda Time Stopper-programvaran

LADDA NER appar

Om kör som datum ineffektivkan du prova programvaran Time Stopper. Denna programvara liknar Run As Date, bärbar, lätt och enkel. Genom att använda denna programvara kan du också kör en programvara efter ett visst datum.

Skillnaden med Run As Date, med den här programvaran kan du också skapa genväg, vilket innebär att du bara behöver öppna den här programvaran en gång. Öppna sedan bara genvägsfilen från den här programvaran.

Följande är visa programvaran.

Fotokälla: Foto: Technize
  • På kolumnen 1, Du kan ange sökvägen av programvaran du vill återställa.
  • På kolumnen 2, specificera datum och tid för denna programvara rekommenderar ApkVenue en dag efter installation av programvaran.
  • På kolumnen 3, ange ett namn om det behövs och klicka sedan på "Skapa skrivbordsgenväg", då kommer genvägen som har ändrats genom denna programvara att visas på skrivbordet. Då behöver du bara köra din programvara via en genväg de.

Det är precis vägen från Jaka till återställ testperioden. ApkVenue, jag hoppas att du använder den här metoden klokt. Lycka till!

Banner: WIBU-Systems AG


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found