10 coola Android-appar som inte finns i Play Store

Vill du veta vilka coola appar på Android inte finns i Play Store? Läs den här artikeln.

Vem vet inte om Google Play Butik? Hittills har Google Play Store blivit en applikationsleverantör som du kan få ladda ner till ditt hjärta innehåll. Oavsett om det är i form av spel, applikationer chatt, hälsoapplikationer, till det bästa musikspelarprogrammet för att spela låtlistor] (// jalantikus.com/tips/aplikasi-pemutar-musik-terbaik-di-android/) du på din smartphone presenteras i sin helhet där.

Tydligen finns inte alla coola Android-appar i Google Play Butik. Det finns så många andra applikationer som du inte kan ladda ner i Play Store med motiveringen att det inte överensstämmer med reglerna från Google utvecklare. Faktum är att intressanta applikationer som är annonsfria inte är tillåtna i Play Store. Vilka applikationer hittar Google Play Store inte? Här ger Jaka några cool Android-app som inte finns i Play Store.

  • 6 kontroversiella Android-appar blockerade av Google Play Store
  • Hur laddar jag ner betalda applikationer i Play Store GRATIS!
  • 7 mest kontroversiella Android-spel blockerade av Google Play Store

10 häftiga Android-appar finns inte i Play Store

1. Lucky AppManager

Lucky AppManager är ett program som gör det lättare för dig att få tillgång till din Android-smartphone mer fritt. För Android-enheter som inte har varitrot, kan du flytta det installerade programmet till SD-kortet och även returnera det till internminnet. I själva verket kan du enkelt installera applikationer på SD-kortet. Sedan, om din enhet har varitrotkan du flytta alla applikationer till SD-kortet. Du kan också använda Pärm till BRAND Android.

2. VideoMix

Ansökan VideoMix är en mycket kraftfull resurs för ström dina favorit-tv-program och filmer uppkopplad. Eftersom lagarna i varje land angående ström innehåll är upphovsrättsligt tillgängligt, därför får denna applikation inte komma in i Play Store. När du har hittat ett TV-program eller en film som du vill titta på är allt du behöver göra att välja en webbplats ström vill du. Bortsett från det finns det också en knapp som integrerar IMDB i applikationen. Bra, eller hur?

LADDA NER Videomix video- och ljudappar

3. Blackmart Alpha

Blackmart Alpha är en applikation som tillhandahåller en mängd andra applikationer förladda ner. Du kan ladda ner olika betalda applikationer och spel utan att behöva debiteras. Eftersom Blackmart tillhandahåller betalda applikationer som är gratis att ladda ner kan Blackmart inte inkluderas i Play Store. Faktum är att om detta är tillåtet, säkert roligt kan verkligen smaka betalda appar gratis. Kom igen, ladda ner Blackmart Alpha här.

4. Nattmarknad

Nattmarknad tillhandahåller många applikationer, särskilt applikationer som du inte kan hitta i Google Play Butik. Precis som Blackmart Alpha, erbjuder Pasar Malam också betalda applikationer och spel att ladda ner.ladda ner gratis. Dessutom erbjuder Night Market inte bara populära applikationer vanliga, men en Android-applikation att användarot din smartphone eller applikationen som har problem med reglerna i Play Store.

Produktivitetsappar för mörk marknad LADDA NER

5. Media River

Coola Android-applikationer som inte finns i Google Play Store nästa är Media River. Inte mycket annorlunda än Blackmart Alpha och Pasar Malam, Media River erbjuder också olika applikationer, böcker, MP3, till och med upp till tapet intressant att varaladda ner tillgänglig gratis på Media River. Här kan du också hitta applikationer som är fria från irriterande annonser. Det är inte kul om du har kul att köra appar eller spel, irriterande annonser dyker upp. Vill du ladda ner Media River? Du kan ladda ner den här.

6. LMT Launcher

LMT Launcher är en mycket intressant applikation att använda. Denna applikation erbjuder avtagbar meny, eller en meny som du själv kan ändra. Utsikten är synlig i form av en fläkt och olika skärmar genväg. Hur man använder det är enkelt, när du har installerat det är allt du behöver göra att skjuta kanten på skärmen till mitten och avsluta LMT Launcher.

Apps Desktop Enhancement LMT Launcher LADDA NER

7. Döda WiFi

Tja, för de av er som är gratis WiFi-galningar, eller de som gillar att störa människor, WiFi-död är en mycket användbar applikation för dig. Du kan stänga av WiFi-anslutningen som har anslutits till någon annans enhet och bara byta WIFi-anslutningen åt dig. Så WiFi-anslutningen kommer att vara väldigt snabb, för ingen annan använder den förutom dig.

8. CyanogenMod Installer

Faktiskt, CyanogenMod Installer kom aldrig in i listan i Google Play Butik. Tyvärr är den tid som erhålls med denna ansökan mycket kort. På bara två veckor beslutade Google att ta CyanogenMod Installer ur lådan lista applikation i Play Butik. Eftersom det rapporteras att denna applikation inte följer riktlinjerna från Google eftersom det kan få användare att avbryta garantiperioden för sin enhet. Denna applikation är egentligen bara programvara som kan vägleda dig att aktivera SDB eller verktyg felsökning för att installera CyanogenMod ROM.

Appar Produktivitet CyanogenMod Installer LADDA NER

9. Transdroid

För entusiasten ladda ner torrent, ansökan heter Transdroid ger ett bekvämt, kraftfullt och användbart sätt att hantera torrent dig på avstånd. Med Transdroid kan du lägga till torrent, starta nedladdningar eller stoppa och ställa in prioriteringar som är integrerade med server hem och sålådor. Transdroid stöder flera leverantörer torrent filer, inklusive uTorrent, Deluge och även Vize.

Ladda ner Transdroid Networking Apps

10. MIXPlorer

MIXPlorer är en omfattande applikation som Utforskaren som du kan ladda ner. Denna applikation har en kraftfull sökfunktion, stöd för förkomprimerade filformat, integrerad med 19 molnleverantör, visa bilder som programmet Galleri och kan samtidigt vara en mediaspelare. Bortsett från det har MIXPlorer också redaktör text, förmågan att full rot, och så vidare. Om du vill ladda ner MIXPlorer kan du ladda nerladda ner här.

Det här är några häftiga Android-appar som inte finns i Play Store. Oavsett hur mycket du försöker söka i Play Store är det bara en meningslös handling, eftersom dessa applikationer inte får komma in av Google. Så, vilken kommer att vara din favoritapplikation? Skriv ditt svar i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found