spara kvot, så här kan du strömma musik på youtube till mp3!

Vill du lyssna på musik på YouTube men ofta distraherad för att du måste spela upp videon? JalanTikus är ett sätt att lyssna på musik från YouTube utan att spela upp videon.

YouTube används ofta av sina användare för att dela mycket av sin musik. Någon lyckades omslag andra människors låtar, det finns också de som delar sina originalvideor.

Med tanke på det stora och kompletta urvalet av musik på YouTube föredrar många användare att lyssna på musik på YouTube än genom andra musikspelare. För att göra det ännu mer optimalt, låt oss spela musik från YouTube i bakgrunden som MP3!

  • Hur man lyssnar på musik på YouTube utan att spela upp videon
  • Shhh, här är de förbjudna sökorden på YouTube!
  • Det här är Raditya Dikas lön från Youtube varje månad

Hur man spelar musik från YouTube i bakgrunden

Det finns tillfällen då coola låtar inte finns på Spotify eller JOOX, utan på YouTube. För att lyssna på musik på YouTube med mindre kvoter, låt oss strömma musik på YouTube som MP3! Så senare kan du spela musik från YouTube på bakgrund.

Y Music, Music Player-appen från YouTube!

Till skillnad från applikationen ström populärmusik som Spotify och JOOX, på YouTube kan du hitta nya låtresultat omslag kreativa musiker med lätthet. Därför att kunna spela musik från YouTube på bakgrundsnälla du ladda ner APK Y Music.

Garent Games Video- och ljudappar LADDA NER
  • Efter applicering Y musik installerat, öppna omedelbart programmet. Välj bara Hoppa över om du inte vill titta på videohandledningen för att använda den.
  • Väl inne kommer du omedelbart att bli förvånad över gränssnitt Y Musik är enkel och lätt att förstå. Så även om det är första gången du använder det vet du vad du ska göra direkt.
  • På fliken Sök online, kan du söka efter vilken låt du vill lyssna på. Eftersom det är integrerat med YouTube är sökresultaten baserade på YouTube. Du kan spela upp den musik som visas direkt utan att spela upp videon.
  • Inte bara spela musik ström, kan du också ladda ner befintlig musik.
  • När du spelar musik från YouTube med Y Music kan du fortfarande använda andra applikationer smidigt. Så lugna dig, när det finns ett inkommande meddelande eller vill ha det uppdatering på sociala medier fortsätter musiken du lyssnar på från YouTube bakgrund.

Hur, spännande, eller hur? Det kan inte bara användas för att spela musik från YouTube på Android-bakgrunden, Y musik kan också användas för att ladda ner MP3 från YouTube. Så du sparar mer kvoter. Häftigt, eller hur?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found