7 förbjudna applikationer som inte finns i google play store

Tror du att det inte finns några förbjudna applikationer som inte finns i Play Store? Faktum är ett kraftfullt program som inte finns i Play Store och har fantastiska funktioner.

Google Play Butik är en tjänst från Google där vi kan få olika Android-tjänster. Från applikationer, böcker och filmer. Vi kan enkelt få olika typer av applikationer från sociala medier till verktyg.

Men det visar sig att det också finns vissa applikationer som är mycket sofistikerade, men som inte är tillgängliga på Google Play eftersom de inte uppfyller sina föreskrifter.

Detta kan bero på flera skäl, varav en är upphovsrätt. Jaka har en lista den förbjudna applikationen finns inte i Google Play Butik.

Samling av förbjudna applikationer som inte finns i Google Play Butik

Google har speciella regler för utvecklare att kunna presentera sina applikationer i Google Play Butik.

Men inte alla applikationer klarar Googles strikta regler, även om deras applikationer faktiskt är mycket sofistikerade som några av dessa förbjudna applikationer.

1. Tube Mate

För de av er som gillar att streama videor, särskilt på Youtube, är denna sofistikerade applikation definitivt vad man verkligen vill ha. Tube Mate är ett program som kan ladda ner videor till mobiltelefonminnet från Youtube-applikationen.

Förutom Youtube kan denna applikation också ladda ner videor från Facebook, Dailymotion, Vimeo och andra. Förutom att ladda ner filer i videoformat kan du också ladda ner dem till ljudformat.

Ladda ner Tube Mate via länken nedan:

Apps Downloader & Plugin Tubemate LADDA NER

2. Adskip

Gillar du att titta på YouTube och måste vänta på annonser innan du kan titta på videor? Den här förbjudna applikationen i Play Store är lösningen killar.

Adskip hoppar automatiskt över annonser på Youtube. För att använda den behöver du inte rota din mobiltelefon, du behöver inte använda en VPN eller en proxy.

Men för de av er som vill bli av med annonser på Android-telefoner i sin helhet, försök att följa den här metoden: Enkla sätt att bli av med annonser på Android-telefoner.

Andra förbjudna och avancerade applikationer ...

3. Whatsapp Plus

Whatsapp Plus-applikationen är utan tvekan den coolare versionen av Whatsapp. Denna applikation fungerar på samma sätt som Whatsapp, nämligen som en tjänst direktmeddelande, i alla fall med vissa ändringar innuti.

Kalla det gömningsfunktionen senast sedd, kan ändra applikationstema, aktivera alltid läge uppkopplad, och andra.

Ladda ner WhatsApp Plus via länken nedan:

JalanTikus Sociala och meddelandeprogram LADDA NER

4. Netease

Netease är den mest avancerade applikationen för streaming av musik och är helt gratis killar! Denna applikation är som den kinesiska Spotify som ger fri tillgång till tusentals låtar.

Inga annonser, ingen prenumeration, du kan ladda ner låtar och texterna finns i applikationen. Så den här applikationen är verkligen övertygande för de av er som gillar att lyssna på musik.

5. Döda WiFi

Vilja ansluta till wifi men misslyckas kontinuerligt? Det kan bero på att kvoten är full killar. Nu hjälper denna WiFi Kill-applikation dig att göra detta koppla ifrån eller koppla bort andra enheter ansluten till WiFi.

På så sätt kan du ansluta din gadget till wifi fritt. Även om denna applikation är förbjuden i Play Store har ApkVenue förberett APK nedan.

Ladda ner WiFi Kill via länken nedan:

Appar produktivitet Wifi Kill DOWNLOAD

6. OG Youtube

OG Youtube fungerar precis som den officiella Youtube-applikationen från Google. Den här sofistikerade applikationen har dock ytterligare coola funktioner.

Från att kunna ladda ner många videor samtidigt, kunna spela upp videor med skärmen avstängd, bara kunna ladda ner i ljudformat och så vidare.

För Youtube-älskare kan denna applikation vara ett alternativ för dig.

7. VideoMix

Den senaste sofistikerade applikationen är VideoMixkillar. Denna applikation tillhandahåller en tjänst ström en mängd olika videor, TV-program och filmer utan kostnad.

För att använda den behöver du inte logga in eller något liknande, bara öppna den och njut av massor av videor gratis.

Du kan också ladda ner dina favoritvideor till smarttelefonminnet.

Ladda ner VideoMix via länken nedan:

LADDA NER Videomix video- och ljudappar

VIDEO: 4 häftiga applikationer som gör HP mer sofistikerad och snabbare

Det här är rekommendationerna för sofistikerade applikationer som är förbjudna och inte finns på ApkVenues Google Play Store.

Du kan göra dessa applikationer till ett alternativ om du behöver en applikation med ytterligare funktioner som är mer sofistikerade än den officiella versionen.

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found