hur man hittar gratis internationella tidskrifter för avhandlingen

Är du en avhandling och behöver en internationell tidskrift för referens? Koppla av, ApkVenue berättar hur du enkelt hittar gratis internationella tidskrifter

Vem arbetar här med en avhandling eller vetenskaplig artikel? Examensarbete är ett krav för examen vid majoriteten av universitet, högskolor och andra utbildningsinstitutioner.

När du sammanställer din avhandling och uppsats behöver du trovärdiga referenser för att stärka dina argument och hypoteser. Utan en solid referens kan du bli slaktad av granskare, gäng.

För att göra din avhandling ännu bättre måste du verkligen ta med internationella tidskrifter som referens. Internationella tidskrifter har erkänts globalt så att sanningen inte kan ifrågasättas.

Med internet kan du nu enkelt söka efter internationella tidskrifter. Vill veta hur man söker efter internationella tidskrifter trovärdig? Kom igen, se följande artikel!

Samling av sätt att hitta gratis internationella tidskrifter

Som Jaka sa tidigare har internationella tidskrifter hög trovärdighet eftersom de har erkänts internationellt.

Inte konstigt att många internationella tidskrifter betalas, gäng. Men lugna ner, i den här artikeln berättar ApkVenue några hur man söker efter internationella internationella tidskrifter.

Kolla in det!

1. Hur man hittar internationella tidskrifter på Google Scholar

Av de många webbplatserna att söka efter internationella tidskrifter, Google Scholar kan vara den mest populära. Anledningen är att Google Scholar är väldigt lätt att använda och tidskriftssamlingen är mycket varierande.

Google Scholar är en produkt av Googles sökmotor som fokuserar på att hitta vetenskapliga tidskrifter. Många tidskrifter är redan indexerade på Google Scholar så det är enkelt att söka efter dem.

Det finns många gratis internationella tidskrifter som du hittar här. Så här söker du efter internationella tidskrifter på Google Scholar:

 • Steg 1: Öppna ett webbläsarprogram på datorn. ApkVenue rekommenderar att du använder webbläsaren Google Chrome som redan är integrerad med Googles sökmotor.

 • Steg 2: Skriv in Google Scholar-adressen (//scholar.google.com/) i adressfältet och tryck sedan på Enter.

 • Steg 3: Hitta det internationella journalämnet du vill ha genom att ange nyckelord. Till exempel letar du efter en tidskrift om sociala medier och skriver sedan sociala medier i sökfältet.

 • Steg 4: Många tidskrifter kommer att visas. För att ta reda på vilka internationella tidskrifter du kan ladda ner, leta efter den med en kod [PDF] bredvid hans högra sida.

2. Hur man hittar gratis internationella tidskrifter på Academia.edu

Nästa kostnadsfria internationella tidningssökningssida är Academia. Denna webbplats är utan tvekan ett speciellt socialt media för akademiker att dela vetenskapliga tidskrifter.

Det registreras att det finns hundratals akademiker som har gått med på denna webbplats. Om du letar efter dokument som artiklar, vetenskapliga tidskrifter eller avhandlingar kan du hitta dem här.

För att kunna ladda ner vetenskapliga tidskrifter på Academia måste du registrera dig först. Ta det lugnt, det är gratis, gäng!

 • Steg 1: Öppna webbplatsen Academia.edu genom din webbläsare.

 • Steg 2: Om du inte har ett Academia-konto så är du det krävs för att registrera sig. Du kan registrera dig via e-post eller sociala mediekonton som Facebook eller Google.

 • Steg 3: När du har loggat in framgångsrikt kan du skriva in de sökord du vill ha i sökfältet högst upp på sidan.
 • Steg 4: Hitta titeln på den internationella tidningen du vill ha. Klicka på knappen Ladda ner för att ladda ner tidskriften

3. Hur man hittar gratis internationella tidskrifter på DOAJ

DOAJ eller Directory of Open Access Journals är en webbplats som tillhandahåller tidskrifter och vetenskapliga artiklar som har öppen åtkomst från hela världen.

På den här webbplatsen hittar du tusentals internationella tidskrifttitlar som kan laddas ner gratis. På den här webbplatsen finns det cirka 14 000 vetenskapliga tidskrifter och mer än 5 miljoner artiklar från 127 länder i världen.

Om du vill veta hur du hittar gratis internationella tidskrifter på DOAJ, se följande artikel, gäng!

 • Steg 1: Gå till DOAJ officiella webbplats (//doaj.org/) genom att skriva adressen i adressfältet i en sökmotor.
 • Steg 2: Ange de sökord du vill ha i DOAJ-sökfältet. Avmarkera artiklar om du bara vill hitta vetenskapliga tidskrifter. Klicka på sökikonen för att börja söka.
 • Steg 3: Klicka på en av de tidskrifter du vill ha. Efter att ha gått in i journalinformation, leta efter skrivningen Full text för att kunna ladda ner den internationella tidskriften i sin helhet.

4. Hur man hittar gratis internationella tidskrifter på ScienceDirect

ScienceDirect är en prenumerationswebbplats som tillhandahåller mer än 12 miljoner innehåll från 3 500 akademiska tidskrifter och 34 000 e-böcker. Denna webbplats är väldigt komplett och mycket pålitlig.

Tyvärr, för att kunna ladda ner internationella tidskrifter på den här webbplatsen måste du betala en abonnemangsavgift som är ganska dyr. Lyckligtvis, om ditt campus ger fri tillgång till den här webbplatsen.

För de av er som inte har tillgång men vill använda internationella tidskrifter från den här webbplatsen kommer ApkVenue att berätta hur man hittar gratis internationella tidskrifter på ScienceDirect.

 • Steg 1: Gå till den officiella ScienceDirect-webbplatsen (//www.sciencedirect.com/) på din PC / laptop-webbläsare.

 • Steg 2: Ange nyckelorden du letar efter och klicka sedan på ikonen Sök.

 • Steg 3: Sökresultaten visas. Du kan ladda ner titeln med ordet Open Access gratis. Om du vill ha en betald nedladdning kan du klicka på en av de titlar du vill ha.
 • Steg 4: Som du kan se måste du betala för att ladda ner denna journal 19,95 US $. Bry dig inte, du stannar kopiera länken till den sidan i webbläsarens adressfältkolumn.
 • Steg 5: Öppna en ny flik i din webbläsare och skriv sedan //sci-hub.tw/ i adressfältet. Gå in för att öppna webbplatsen

 • Steg 6: Ange länken ScienceDirect-journal i sökfältet. Klick Öppen för att kunna ladda ner tidningen gratis.

 • Steg 7: Du kommer att skickas till en ny sida för nedladdning. Du kan också använda den här metoden för att ladda ner betalda tidskrifter från andra webbplatser.

Det var Jakas artikel om hur man enkelt hittar gratis internationella tidskrifter. Nu kan du arbeta på din avhandling lugnare, gäng.

Vi ses igen vid nästa tillfälle!

Läs också artiklar om Handledning eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found