hur man ändrar de senaste whatsapp-ringsignalerna 2021

Hur man ändrar WhatsApp ringsignal kan enkelt göras. Du kan använda din favoritlåt eller annan musik! Kolla in hur här!

WhatsApp är fortfarande en av de mest populära chattapplikationerna som många använder. Förutom att chatta används den här applikationen ofta för gratis samtal.

Men kanske du känner dig uttråkad för när någon ringer via WA låter ringsignalen precis så. Standard! Så du vill ändra WA-ringsignalen, eller hur?

Ta det lugnt! I den här artikeln kommer ApkVenue att förklara hur man ändrar WhatsApp-ringsignalen lätt. Kolla in detaljerna nedan!

Hur man ändrar WhatsApp-ringsignaler på mobiltelefoner

När någon ringer till dig via WhatsApp-applikationen visas en aviseringsmarkör i form av en alias ringsignal ringsignal (om du inte aktiverar tyst läge).

Dessa ringsignaler låter vanligtvis tråkiga eller till och med irriterande om du bara använder dem ringsignal standardvärdet som finns på mobiltelefonen.

Men visste du att du enkelt kan ändra WA-ringsignaler? Du kan till och med använda de senaste västra låtarna som WA-ringsignaler.

Inget behov av att använda ytterligare applikationer, än mindre göra rot på din Android-telefon. Följ bara stegen nedan!

  • Öppna WhatsApp-applikationen. välja tre prickar ikon som ligger längst upp till höger. Välj i så fall menyn inställningar.
  • välja Meddelanden. På menyn Meddelandemeddelanden, välj Meddelande ton.
  • Det kommer att finnas många ringsignaler som du kan välja om du är uttråkad av de standard ringsignaler som hittills har använts.

  • Om inget av dessa alternativ matchar kan du använda din favoritlåt på din smartphone genom att välja Fler ringsignaler ...

  • Välj den senaste WA-ringsignalen eller favoritlåten som ringsignal om ett WhatsApp-meddelande kommer in. Sedan Välj OK.

Gjort! Nu har WhatsApp-ringsignalen ändrats enligt dina önskemål. Förutom låtar kan du också använda iPhone-ringsignaler för WA, du vet!

Hur man återställer WhatsApp-ringsignaler

Efter att ha bytt ringsignaler och använt dem under en tid, tycker inte få användare att det är konstigt och obekant med dessa ringsignaler.

De är mindre lyhörda när ett WhatsApp-meddelande kommer in eftersom de är vana vid standardlarmet för WhatsApp-meddelanden.

Om du upplever det, ta det lugnt! Du kan återställa WhatsApp ringsignaler till det normala genom att följa stegen nedan!

  • Öppna inställnings- och aviseringsmenyn igen i WhatsApp-applikationen. I avsnittet Meddelanden väljer du tre prickar ikon som ligger längst upp till höger.
  • Välj sedan ett alternativ Återställ aviseringsinställningar för att återställa ringsignalen till normal.
  • välja Återställa och dina WhatsApp-ringsignaler återgår till det normala. Det är enkelt, eller hur?

Det var en förklaring om hur man ändrar WhatsApp-ringsignalen använd din favoritlåt. Mycket lätt att följa, eller hur?

Nu kan du höra utdrag av din favoritlåt eller låt som beskriver ditt humör varje gång ett WhatsApp-meddelande kommer in. Lycka till!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found