inte bara en förvaringsplats! Här är fyra verkliga funktioner i Google Drive

Den här gången kommer ApkVenue att diskutera de fyra funktionerna i Google Drive. Vill du veta något? Kolla in följande ApkVenues recension, låt oss gå!

Du känner till Google Drive, eller hur? Ansökan från Google den har grundläggande funktioner gratis lagring på internet. Men många vänner undrar varför på varje smartphone är Google Drive?

Egentligen har Google tillhandahållit Google Drive-applikationen på din smartphone. Men om du känner behöver egentligen inte detdu kan göra det avinstallera ansökan. Inte få smartphone-användare avinstallerar Google Drive-applikationen. I själva verket funktionen av Google Drive Det är många du vet. Den här gången kommer ApkVenue att diskutera om 4 Google Drive-funktioner. Vill du veta något? Kolla in följande ApkVenues recension, låt oss gå!

  • Gammal hårddisk! Här är åtta skäl till att du ska använda Google Drive
  • Enkla sätt att flytta iPhone-data till Google Drive
  • Datacentrets historia, från diskett till Google Drive

Inte bara en förvaring! Här är fyra riktiga funktioner på Google Drive

1. Förvaring av viktiga personliga dokument

I grund och botten är Google Drive ett gratis fillagringsprogram som du kan dela eller bara du kan hantera. Så den här Google Drive-appen är perfekt för spara viktiga filer ni, till exempel skanning av examensbevis, familjekort och andra.

Säkert många av er undrar varför dessa personliga filer är bör sparas på Google Drive? För du kommer aldrig att veta vad som hände i den verkliga världen. Ibland kan exempelvis oförutsedda katastrofer inträffa husbrand, översvämningar och andra som kan utplåna dina viktiga dokument. Därför är det viktigt att behålla en kopia av dina viktiga filer på Google Drive smart action.

2. Dela stora filer

Du måste ofta dela filer i dina sociala medieapplikationer, men i den applikationen det finns en storleksgräns när du skickar filer. Så den här rollen mycket lämplig för Google Drive.

Du måste bara ladda upp fil i Google Drive, när du är klar, dela via länk tillhandahålls av Google Drive. Om någon av dina vänner behöver filen är du det behöver bara dela länken. Enkelt, eller hur?

3. Webbplatshotell

Om du är en webbutvecklare vet säkert namnet värd. Så, kort sagt, värd är en behållare för lagring av filer som HTML, CSS och mer. Så du kommer att ha gratis värd från Google Drive.

4. Säkerhetskopiera filer

Google Drive kan också användas som en plats för säkerhetskopiering av filer. Till exempel har du en stor storlek (t.ex. bröllopsbilder) och det finns många. Uppenbarligen kommer ni att tänka på spara den på CD eller blixt.

Men CD-skivor och flashdiskar har svagheter, nämligen benägna CD-skivor damm och blixtbenägna förorenat med viruset. Så det skulle vara trevligt om du också ha en kopia arkivera bilderna i Google Drive.

Tja, där är det 4 Google Drive-funktioner allt du behöver veta. Har du någonsin provat något från Google Drive-funktionen som ApkVenue nämnde ovan?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found