10+ sätt att spara datakvot på en Android-smartphone

Din datakvot tar ofta slut snabbt? Läs den här artikeln så att du kan spara den killar.

Ibland, med bekvämligheten av att använda en smartphone, känns det ofta inte som att användningen av internetdatakvot är på väg att dö. Faktum är att du kanske har redat ut vilka du ska öppna, vilka som inte är nödvändiga. Men igen måste du köpa ett internetpaket, även om du inte har köpt det på länge.

Det betyder att det fortfarande finns ett fel sätt att spara datakvoter på din Android-smartphone. För att du inte ska slösa bort dina pengar bara för att köpa internetpaket hela tiden har ApkVenue flera enkla sätt att spara din datakvot, som citeras från AndroidPit. Tro inte? Här bevisar Jaka det.

  • Gör dig dålig, dessa 11 applikationer är för mycket kvoter!
  • Jag förväntar mig inte! Det visar sig att annonser kan suga din kvot upp till 80%
  • Så här skapar du internetkvoter senaste 1 hela månaden

10+ enkla sätt att spara datakvoteanvändning på Android-smartphones

1. Komprimera sidor i Google Chrome

Om du använder Google Chrome för att utforska internetvärlden kommer det här tipset att vara mycket användbart för dig killar. Aktivera alternativ Datasparare i Chrome kan du spara upp till 30-35% av din internetdatakvotförbrukning genom att göra detta.

Att använda Data Saver-funktionen kommer naturligtvis att sakta ner din njutning av internet. Men det betyder inte att det kommer att hålla dig för dåligt. För att aktivera det måste du vara inloggad Alternativikon högst upp till höger, gå till Inställningar och välj Datasparare.

2. Opera ger komfortkomprimerande videor

En annan Android-webbläsare, Opera, har också intressanta alternativ som är mycket användbara. Med den här funktionen kan du komprimera video när du surfar i cyberspace. Naturligtvis, titta på videor online ström, äter verkligen upp din datakvot. Så ditt internetpaket tar alltid slut snabbt.

Med den här funktionen i Opera behöver du inte oroa dig för att titta på videor ström. Naturligtvis sparar den här funktionen verkligen datakvoter när den används när du surfar i den virtuella världen. Dessutom, om videon spelas upp är det en olycka med resultatet av vår utforskning. För att aktivera den måste du ladda ner Opera-webbläsaren och sedan välja den inställningaroch klicka Databesparingar. Lätt rätt?

3. Använd inte Facebook-applikationen

Vem använder inte Facebook? Det måste vara riktigt nördigt om du 2016 fortfarande inte har använt FB. Ja, den här Android-applikationen är en av de största konsumenterna som äter datakvoter. I själva verket kommer inte bara data att tömma ditt batteri snabbt. Så vad ska du göra?

Detta är det killarkan du fortfarande använda Facebook med andra alternativ, som att öppna den i Chrome eller Opera-webbläsare. Det finns faktiskt många alternativa applikationer för att öppna FB, men liknande Facebook Lite Även om det påstås minska dataförbrukningen med upp till 50%, förbrukar det fortfarande hundratals MB per månad. Bättre med webbläsare inte?

4. Använd Offline-applikationer och spel

För en riktig spelare är det ofullständigt om det inte finns några spel tillgängliga på din smartphone att spela. Men som vi vet kräver vissa spel konstant internetåtkomst för att kunna spelas. Antingen är detta avsett att ge säkerhet, eller så tar det ständigt din datakvot.

Det finns sätt att övervinna det. Du kan använda spel som inte kräver internetåtkomst när de spelas, men bara konsumera datakvoter när du laddar ner dem. På samma sätt finns det många applikationer som du kan få för din Android-smartphone. Jaka gav honom också tabletter, till exempel 8 bästa Android-duellspel som kan spelas offline och 20+ bästa Android-spel du kan spela utan internet.

5. Begränsa användningen av data i bakgrunden

Det enklaste sättet att spara på din internetpaketdatakvot är att ställa in dina appar eller till och med själva Android-systemet så att det begränsar data i bakgrunden. Bakgrundsdata är slöseri med internetdata som uppstår när du inte använder den. Ett exempel är synkronisering av e-post, feeduppdateringar, widgets väder och så vidare.

Därför kan du ställa in det i menyn inställningaroch välj sedan Dataanvändningoch välj sedan Begränsa bakgrundsdata. Om du vill ställa in dem en efter en kan du besöka alla applikationer som du har installerat tidigare. Om du vill stänga av e-postsynkronisering kan du gå till inställningar, gick in i konto, Google, då Stäng av automatisk synkronisering. Så du måste kontrollera din e-post manuellt.

6. Inaktivera automatisk uppdatering av program

En annan största konsumtion är när din Android-smartphone måste göra det varje gång uppdatering på Google Play. För att lösa detta måste du bara gå till Play Store, då uppsättning alternativ automatisk uppdatering Blir Uppdatera inte appar automatiskt, eller Uppdatera appar automatiskt endast via Wi-Fi.

Om du är skyldig att göra uppdatering i det program du har, gör det manuellt. välja Mina appar, se sedan en efter en, vilken du behöver uppdatera omedelbart. Med detta blir din datakvot mycket ekonomisk.

7. Ange din favoritmusiklista på din smartphone

Service ström finns nu i överflöd. Genom att använda en smartphone kan du komma åt YouTube, Spotify, Vie eller webbplatsen strömmande video och annan musik. Faktum är att genom att använda detta kommer din internetkvot att ta slut snabbt. Bortsett från det, öppna appen ström för mycket kommer också att tappa batteriet.

Lägg din favoritmusiklista på din smartphone. Om det interna minnet inte är tillräckligt, använd en microSD. Om din smartphone inte har det slots för microSD kan du använda en OTG Flashdisk så att du fortfarande kan njuta av musik online off-line. Det enkla sättet, eller hur?

8. Ta bort applikationer med mycket höga data

Även om du har gjort de sju metoderna tar din datakvot fortfarande slut snabbt, så gör den åttonde metoden. På menyn inställningar, sedan till Dataanvändning, kan du se vilka applikationer som konsumerar mest data, både i förgrunden och i bakgrunden. Du måste göra detta så att du kan ta reda på vilken applikation som är besvärande.

Till exempel Yahoo-applikationen. Yahoo har redan laddat ner hundratals MB e-postmeddelanden i bakgrunden utan att du vet det. Naturligtvis kommer du definitivt att känna dig väldigt irriterad över att din datakvot slösas bort på något som inte är särskilt användbart. För det kan du ta bort den här applikationen eller ställa in Yahoo så att den inte äter data för ofta genom att synkronisera den.

9. Använd en offline-navigationsapplikation

När du letar efter en adress eller vill nå en destination men du inte vet vägen är det bästa sättet just nu att använda en navigationsapplikation från Android. Du kan få valfri navigationsapplikation enligt dina önskemål i Google Play Butik.

Visste du dock att den här applikationen verkligen äter upp din datakvot? En av dem är Google Maps. Det kan dock fortfarande ignoreras. Du kan använda Google Maps gratis off-line du vet. Hur? Du kan se det på Så här använder du Google Maps utan internetanslutning (offline).

10. Ladda inte ner, ladda upp eller skicka bilder eller videor

När du tar en promenad är det naturligtvis att du aldrig kommer att missa att du definitivt kommer att föreviga det ögonblick utbrast med att sägaselfie kul, tog bilder, gjorde till och med en videoinspelning. Den dåliga vanan är att du bara börjar spela ladda upp bara gå till dina sociala medier för att visa upp. Tyvärr har detta en negativ inverkan på datakvoterna.

Tänk dig att dagens smartphones redan har en ganska bra kamerastorlek och upplösning. Med detta, naturligtvis när du tar bilder eller videor, kommer det definitivt att resultera i en mycket stor bild- eller videostorlek. Om ett foto är 10 MB är 10 bilder 100 MB och så vidare. Om du har mycket pengar och inte bryr dig om din kvot, fortsätt bara killar, Hehehe.

11. Utnyttja hotspotområdet på bästa möjliga sätt

Det här är det mest intressanta i världen för gadgetfans. När du befinner dig på ett kafé, restaurang, alla hangouts som tillhandahåller Wi-Fi-anslutning, får du det mesta av det. Var aldrig generad att be servitörerna om lösenord på den platsen.

Om du är förvirrad över att hitta en plats som erbjuder hotspots kan du använda en WiFi-sökapplikation killar. Jaka har det, vill du ha det? Men ApkVenue ber dig att bli en sann 'WiFi Fakir', he, hehehe. Här ger Jaka några applikationer som kan bryta WiFi.

12. Dela dina filer via Bluetooth

I en era med prestige som denna används Bluetooth vanligtvis inte killar när du vill dela foton, videor eller andra filer. Du måste alltid använda ett meddelandeprogram för att göra överföringsprocessen enklare filer mellan din smartphone och en annan. Faktum är att detta helt klart äter upp din internetkvot.

Som Jaka sa i den 10: e punkten. Med saker som detta kan du göra det genom att överföra filer via Bluetooth. Varför ska du skämmas för att försöka, allt du behöver göra är att säga "eh bro, jag skickar det bara via Bluetooth". Om din vän svarar så här "Jag måste verkligen använda Bluetooth hela tiden", svarar du igen "låt det vara, istället för att spendera dina pengar på att köpa kvoter". Det är inte svårt, eller hur?

Så det är de tolv punkter som ApkVenue kan förmedla till dig. Har du implementerat något så här? Om inte, gör det just nu så att dina fickpengar fortfarande är intakta och inte slösaktiga bara för att köpa kredit. Om det finns andra åsikter för att spara datakvot kan du skriva det i kommentarfältet nedan, det är gratis.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found