De 5 bästa Digimon-spelen på Android som du måste prova

Gillar Digimon-karaktärer? Här är rekommendationerna för de 5 bästa Digimon-spelen på Android som du kan spela gratis.

Är du en av de som gillar Digimon-filmer och vill spela Digimon-spel direkt på din Android-smartphone? Det verkar som att du kan prova ett av de bästa digimon-spelen nedan.

I följande artikel kommer JalanTikus att ge några rekommendationer för de bästa Digimon Android-spelen som du kan spela. Varje spel med Digimon-tema har verkligen en mängd intressanta funktioner som du kan prova.

  • 8 av de bästa romantiska Android-spelen som gör dig klumpig
  • Orolig när det regnar? Dessa 10 Android-spel är lämpliga för att roa dig

Android Digimon-spel

1. Tamer Frontier SEA

Tamer Frontier SEA är det bästa digimon-spelet på Android som du kan ladda ner och spela gratis. Det finns mer än 2000 monster som du kan få, utvecklas och mycket mer. Detta spel har också ganska bra 3D-grafik.

Ladda ner spelet här: Tamer Frontier SEA

2. Tamer Duel

Nästa finns Tamer Duel. Nästan som Tamer Frontier finns det olika duelleringsområden som du kan använda, till exempel Arena, Dark Master, Tamer Contest, Dark Tower och många fler. Med 3D-grafik kan du också erövra olika monster i Tamer Duel.

Ladda ner spelet här: Tamer Duel

3. Digipet X World

Nästa finns Digipet X World. Detta Digimon-spel för Android-smartphones är tillverkat av WindBeast Games. Även om bildkvaliteten inte är så bra, erbjuder detta spel en ganska intressant spelupplevelse. Du kan öka digimon-statusen, till exempel Power, Defense, Speed, Wisdom och Lucky.

Ladda ner spelet här: Digipet X World

4. Monster Legends - RPG

Nästa finns Monster Legends - RPG. Detta simuleringsgenre Digimon Android-spel skapades av Social Point. Det finns mer än 400 monster som du kan få. Du kan också spela med dina vänner i realtid.

Ladda ner spelet här: Monster Legends - RPG

5. Super Digimon Evolution Run

Senast där Super Digimon Evolution Run. Detta Arcade-spel gjordes ileh WroldyRamo. Som titeln antyder, Run, måste du springa och passera alla hinder, såsom häxor, mumier, robotar som kan försvaga dig.

Ladda ner spelet här: Super Digimon Evolution Run

Det här är några av de bästa digimon-spelen på Android som du kan spela gratis. Om du rekommenderar andra spel, glöm inte att dela i kommentarskolumnen. Lycka till!

Se också till att du läser relaterade artiklar digimon eller annat intressant skrivande från Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found