7 bästa och gratis koreanska språkinlärningsapplikationer

Du hittar den bästa applikationen för koreanska språkinlärning här! Lämplig för dig som är nybörjare eller har lärt dig koreanska tidigare.

Vill du kunna titta på dina favoritkoreanska drama utan att läsa undertexter? Om så är fallet, lär dig bara språket med appen Koreanska språkinlärning.

Eftersom hallyu eller Koreansk våg började tränga igenom Indonesien för några år sedan har intresset för ungdomar i landet Ginseng verkligen ökat snabbt.

Allt relaterat till landet, till exempel pojkband, tjej band, de bästa koreanska draman, koreansk stil, till koreanska är favoriterna för K-Pop-fans.

Så, så att du kan förstå konversationer i K-drama eller dina favoritbiasintervjuer utan undertexter, låt oss behärska deras språk igenom den bästa koreanska språkinlärningsappen under detta.

1. Duolingo: Lär dig språk gratis

Den första applikationen du kan prova är Duolingo. Inte bara koreanska, Duolingo används också ofta som en lärande applikation för engelska och andra språk.

Tillgänglig för tillfället mer än 35 språk som du kan lära dig. Att lära sig koreanska i den här applikationen är effektivt eftersom du kan börja från grundläggande fraser och ordförråd. Om du är mer avancerad kan du gå in meningsform.

Förutom det kan du också finslipa dina färdigheter grammatik genom att fylla i tillgängliga frågesportfrågor. Mycket komplett, eller hur?

DetaljDuolingo: Lär dig språk gratis
UtvecklareDuolingo
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner100.000.000+
Betyg (Google Play)4.6/5.0

Ladda ner Duolingo-appen är här:

2. Droppar: Lär dig koreanska språket och Hangul-alfabetet

Precis som Duolingo, ger Drops faktiskt olika främmande språk för att du ska lära dig, så det är inte bara koreanska. Inlärningsmetoderna i denna applikation är också ganska olika och intressanta.

Tyvärr, om du använder Drops gratis, kan den här koreanska språkinlärningsapplikationen endast nås så länge som 5 minuter per dag. Om du vill ha längre måste du betala.

Ändå kan du spela en mängd spel och frågesporter med grafik som görs så attraktiv som möjligt för att inte bli tråkig för användarna.

DetaljDroppar: Lär dig koreanska språket och Hangul-alfabetet
UtvecklareSpråkfall
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek35 MB
Ladda ner1.000.000+
Betyg (Google Play)4.8/5.0

Ladda ner Drops-ansökan är här:

3. HelloTalk - Chatta, tala och lära dig språk gratis

Om du vill ha en annan koreansk inlärningsupplevelse online kan du prova att ladda ner HelloTalk. Anledningen är att du genom den här applikationen kan lära dig av vänner som också är intresserade av att lära sig språket du är bra på.

Du kan till exempel studera med inhemska koreaner som också vill lära sig indonesiska. Funktioner tillgängliga chatt och röst meddelande så att du och dina vänner kan lära varandra och korrigera varandras uttal.

Således blir inlärning mer effektivt än att bara förlita sig på koreanska språkböcker. Bortsett från det är HelloTalk lika roligt som appen hitta vänner som du kan vara van vid.

DetaljHelloTalk - Chatta, tala och lära dig språk gratis
UtvecklareHelloTalk Lär dig språk-appen
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek96 MB
Ladda ner10.000.000+
Betyg (Google Play)4.3/5.0

Ladda ner HelloTalk-applikation här:

4. Lär dig koreanska, japanska eller spanska med LingoDeer

Som namnet antyder fungerar LingoDeer också som en japansk språkinlärningsapplikation olika främmande språk andra, såsom spanska, franska, tyska, mandarin, ryska, portugisiska, italienska och vietnamesiska.

Inlärningsmodellen också gradvis. Du lär dig bokstäver först, enkla ord och startar sedan dagliga konversationer.

Bortsett från det finns det en variation interaktivt spel, som Flash-kort, frågesporter, övningsfrågor och så vidare för att ytterligare förbättra dina kunskaper i främmande språk.

DetaljLär dig koreanska, japanska eller spanska med LingoDeer
UtvecklareLingoDeer - Lär dig språk med kul
Minimalt operativsystemAndroid 4.3 och senare
Storlek49 MB
Ladda ner5.000.000+
Betyg (Google Play)4.6/5.0

Ladda ner LingoDeer-applikationen är här:

5. Lär dig 33 språk gratis - måndags

Hittills har Mondly tillhandahållit 41 språk att lära sig, inklusive koreanska och indonesiska. Det finns ingen tidsgräns för lärande i denna applikation som Drops.

I koreanska lektioner kommer du att riktas till olika exempel dagligt samtal. Det finns också riktlinjer för att ordna orden ordentligt och korrekt.

Dessutom finns det läs-, lyssnings-, skriv- och talövningar. Således kommer din förståelse av koreanska att bli mer fullständig.

DetaljLär dig 33 språk gratis - måndags
UtvecklareATi Studios
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner10.000.000+
Betyg (Google Play)4.6/5.0

Ladda ner Mondly ansökan är här:

6. Lär dig helt enkelt koreanska

Du behöver inte bry dig om att öppna en webbplats för inlärning av koreanska eftersom du kan lära dig enkelt och praktiskt genom applikationen Simply Learn Korean. Här finns en variation tillgänglig fraser och ord skrivet i hangul eller bokstäver fonetisk.

Vill du veta uttalet? Ta det lugnt, varje fras och ord har spelats in och talas av inhemska koreanska folkså att du inte uttalar det fel.

Också tillgänglig Flash-kort och frågesporter för att bedöma din nivå av förståelse. Fortsätt att öva genom Simply Learn Korean-applikationen så att din poäng blir ännu högre.

DetaljLär dig helt enkelt koreanska
UtvecklareSimya Solutions Ltd.
Minimalt operativsystemAndroid 4.3 och senare
Storlek21 MB
Ladda ner500.000+
Betyg (Google Play)4.5/5.0

Ladda ner Simply Learn Korean-applikationen är här:

7. Rosetta Stone: Lär dig och tala nya språk

Den sista applikationen för att lära dig koreanska som du kan ladda ner är Rosetta Stone. Du kommer att få hjälp av lärare från hela världen som har minst 20 års erfarenhet av att lära sig koreanska språket.

För att göra det lättare för användare att komma ihåg mycket ordförråd och meningar använder Rosetta Stone audiovisuell stimulering. Du kommer också att få bedömning av realtid för att ta reda på var uttalfelet var.

Dessutom kan du lära dig koreanska online via inlärningssession leva. Lärarna är koreanska som modersmål, vet du. Verkligen spännande, eller hur?

DetaljRosetta Stone: Lär och tala nya språk
UtvecklareRosetta Stone Ltd.
Minimalt operativsystemAndroid 7.0 och senare
Storlek154MB
Ladda ner10.000.000+
Betyg (Google Play)4.6/5.0

Ladda ner Rosetta Stone ansökan är här:

Det är den bästa iOS- och Android-koreanska inlärningsappen för att förbättra dina koreanska språkkunskaper. Förutom att vara gratis är de inlärningsmetoder som erbjuds också roliga, så att du kan förstå snabbt och flytande.

Om du ofta lär dig igenom applikationerna ovan är det inte omöjligt att du i slutändan inte längre behöver aktivera undertexter i applikationen för att titta på koreanska drama eftersom du redan förstår dialogen.

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Sheila Aisya Firdausy.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found