6 av de bästa musikspel på Android som du måste prova!

Här berättar ApkVenue dig om de 6 bästa musikspel på Android som du behöver prova. Du måste också känna till de musikspel som du kan spela på mobila enheter

Musikspel eller rytmspel är en avslappnad spelgenre som gör musik till en del av spelet. Hur man spelar rytmspel är lätt att lära sig, men lite svårt för de flesta att bemästra. Du behöver skicklighet och noggrannhet för att behärska denna typ av spel.

Det är det som kan göra det här rytmspelet inte lika populärt som andra typer av spel. De flesta föredrar genrespel handling, äventyr, RPG, strategi, sport, tävlings, och andra. För detta rytmgenrespel spelas det vanligtvis av människor som tycker om fingrarnas noggrannhet och hastighet.

För de av er som gillar att spela rytmspel på PC, borde ni också känna till de musikspel som du kan spela på din enhet mobil. Här berättar ApkVenue dig om de 6 bästa musikspel på Android som du behöver prova.

  • 7 bästa offline-spel för Android 2017
  • 20 bästa gratis Android FPS-spel juli 2017

6 bästa musikspel på Android

1. Cytus

Cytus för att vara det bästa rytmspelet som ofta spelas av användare mobilspel. Spel som är gjorda Rayark, utvecklare Taiwanskt ursprung, detta är utan tvekan det bästa för gameplayintressant och ett stort antal låtar.

Med cirka 200 låtar och 400 varianter av spelet, plus ett brett utbud av musikgenrer som presenteras, kan det ge ett trevligt intryck av att spela detta spel.

Rayark Inc. Musikspel LADDA NER

2. Demo

Kom från samma utvecklare, Rayark, Deemo presenterar ett rytmspel som nästan liknar Cytus. Det finns 40 gratis låtar att spela med totalt över 110 låtar. Och berättelsen i spelet presenteras i en visuell romanstil så att den ger ett intressant intryck när du spelar detta spel.

Rayark Inc. Musikspel LADDA NER

3. Voez

Rayark sluta verkligen inte göra rytmgenre spel. Den här gången är det tur Voez vilket verkar lite annorlunda. Den levereras med ett brett urval av låtar och ett spel som verkligen är väldigt intressant att spela.

Spelet för Voez är förmodligen intressant eftersom det presenteras med mycket bra bilder och med en rörlig indikatorremsstil som gör det mycket mer utmanande.

Rayark Inc. Games Arcade LADDA NER VISA ARTIKLAR

4. Lanota

Spel som är gjorda Noxy-spel, Lanota, är ett väldigt annorlunda och intressant rytmespel för dig att spela. Detta spel är lite annorlunda eftersom det innehåller element resa för att bestämma vilken typ av musik som ska spelas. Och berättelserna presenteras i en attraktiv visuell romanstil.

5. Arcaea

Detta ganska nya spel släpptes den månaden Mars 2017. Lowiro bli en utvecklare som presenterar ett nytt rytmspel med unikt spelande och ett brett urval av låtar.

Sättet att spela i det här spelet är genom att kombinera knapp knacka längst ner och en knapp glida för toppen.

6. Pianokakel 2

Piano Tiles 2 / Don't Tap the White Tile vara ett lätt spel med rytmgenren som du kan spela på din mobila enhet. Spel gjord av utvecklaren Ren mästare detta är ganska intressant att spela. Bara genom att trycka på varje svart knapp som rör sig nedåt och du ska inte trycka på den vita knappen. Musiken som presenteras i detta spel är ett mycket trevligt pianoinstrument att lyssna på.

Spel Arcade Clean Master Games LADDA NER

Det är de 6 bästa rytmspelen eller musikspel som kan spelas på din mobila enhet! Du kan bara fylla din fritid, och naturligtvis kommer du inte att bli uttråkad när du spelar detta rytmspel. Har du någonsin provat en av dessa? Snälla du dela med sig din erfarenhet om du någonsin har provat det. Ha en trevlig lek!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found