se min flickvän är en gumiho (2010) subindonesia

Se strömmande koreanskt drama My Girlfriend Is a Gumiho fullständigt avsnitt med indonesiska och engelska undertexter här.

Medverkande skådespelaren Lee Seung-gi som nu spelar i det senaste koreanska drama med titeln Vagabond, Min flickvän är en Gumiho är en koreansk dramaserie som släpptes 2010.

Med en ganska unik historia och komedielement i den verkar detta koreanska drama vara ganska galet för K-Drama-fans.

För de av er som är nyfikna på att se detta drama är det bättre att först hänvisa till följande sammanfattning, gäng!

Synopsis Koreansk drama Min flickvän är en Gumiho

Dramat My Girlfriend Is a Gumiho berättar historien om kärleksaffären mellan Cha Dae Woong (Lee Seung-gi) och den koreanska mytologiska rävvarelsen som är känd under namnet Gumiho (Shin Min-ah).

Cha Dae Woong själv är en student från en rik familj som drömmer om att bli en actionstjärna som Jackie Chan.

En dag besökte Cha Dae Woong ett läskigt gammalt tempel efter att han försökte fly eftersom han fångades med skolpengar för att köpa en motorcykel.

Vid templet befriar Cha Dae Woong av misstag en Gumiho (en legendarisk nio-tailed räv) från en gammal målning som är fem århundraden gammal.

Cha Dae Woong, som samtidigt blev panikredd av händelsen, försökte fly. I sitt försök att fly föll han i en ravin och skadades allvarligt.

Eftersom han inte orkade se sitt tillstånd gav Gumiho äntligen "Fox Bead"eller den magiska pärlan som kan läka Dae Woongs sår.

Gumiho, som är angelägen om att bli en komplett människa, gör äntligen ett avtal med Dae Woong för att hjälpa varandra att förverkliga sina respektive drömmar.

Men med tiden gick de närmare och oväntat kände Dae Woong känslor för Gumiho.

Naturliga skillnader blir dock en stor mur som förhindrar dem Hur fortsätter deras kärlekshistoria? Kommer det att sluta tragiskt?

Intressanta fakta om koreansk drama Min flickvän är en Gumiho

I likhet med andra koreanska drama, håller My Girlfriend Is a Gumiho naturligtvis också några intressanta fakta i produktionsprocessen.

Här är några av dessa intressanta fakta, gäng.

  • Förutom att vara huvudpersonen deltog Lee Seung-gi tydligen också i en av dem ljudspår detta drama som får titeln Förlora mitt sinne.

  • Lee Seung Gi och Shin Min Ah spelade båda rollen som Gumiho.

  • Med en ganska unik historia fick draman My Girlfriend Is a Gumiho det faktiskt betyg vilket är mycket tillfredsställande.

  • Så stark kemi som vaknade mellan de två, Lee Seung-gi och Shin Min-ah tills de utsågs till det bästa paret vid SBS Award.

  • Detta drama har också flera populära koreanska stjärnor som Park Shin-hye och andra som cameos.

Titta på koreanskt drama Min flickvän är en Gumiho

InformationMin flickvän är en Gumiho
Recensioner (Antal granskare)7.8 (2.028)
GenreKomedi


Romantik

Utgivningsdatum11 augusti 2010
Antal avsnitt (varaktighet)16 avsnitt (60 minuter)
DirektörBoo Sung Chul
SpelareMin-ah Shin


Min-woo Nej

Med ett stort antal avsnitt är detta koreanska drama ett måste titta på för dig som inte är nöjda med att titta på filmer med kort varaktighet.

Tja, för de av er som är nyfikna på hela historien om detta koreanska drama, kan du se det koreanska drama My Girlfriend Is a Gumiho nedan, gäng. Kolla in det!

>>> Se Korean Drama My Girlfriend Is a Gumiho <<<

Det var en sammanfattning och några intressanta fakta om det koreanska drama My Girlfriend Is a Gumiho som släpptes 2010, gäng.

Vilka är några mer intressanta koreanska drama som du vill titta på? Skriv svaret i kommentarerna nedan, ja!

Läs också artiklar om koreanskt drama eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found