7 rekommendationer för de bästa gratis vetenskapliga tidskriftssidorna

Är du upptagen med uppsatsuppgifter eller uppsatser från föreläsare? behöver fler referenser? Här är 7 av de bästa gratis vetenskapliga tidskriftssidorna!

Återigen upptagen av uppdrag papper eller en avhandling som kräver mycket vetenskapliga tidskriftsresurser?

Det måste vara riktigt yr, gäng, när deadline uppgiften är snäv men du har inte hittat rätt källa som ska användas som referens.

Lyckligtvis finns det idag många vetenskapliga tidskriftssidor som du kan använda, gäng.

Även om det finns många, är det inte få, du vet, sajterna är inte tillräckligt kompletta eller till och med betalade när du vill komma åt dem.

Eitss, ta det lugnt, gäng! Problemet är den här gången ApkVenue kommer att ge dig flera gratis vetenskapliga tidskriftssidor som kan vara rekommendationer för dig att komma åt.

Bästa gratis webbplats för vetenskaplig tidskrift

Tillsammans med den snabba utvecklingen av teknik tillhandahåller internet nu inte bara webbplatser som fungerar som underhållning utan också användbar information för utbildningsvärlden, gäng.

Tja, för de av er som är upptagna med att sammanställa en avhandling eller få ett uppdrag från en föreläsare för att göra det papper, här ger ApkVenue dig lite gratis vetenskapliga tidskriftsrekommendationer.

1. Informationscentrum för utbildningsresurser (ERIC)

Informationscenter för utbildningsresurser (ERIC) är en av de bästa kostnadsfria vetenskapliga tidskriftssidorna som låter dig söka efter tidskrifter baserat på ämnet material du behöver, gäng.

Förutom vetenskapliga tidskrifter kan du på den här ERIC-webbplatsen också hitta olika typer av litteratur eller e-böcker som du kan ladda ner.

Men vad du behöver veta är att de tidskrifter eller e-böcker som finns på den här webbplatsen inte är gratis, va, gäng.

Ändå har de fria tidskrifterna på den här webbplatsen också en mängd olika val, gäng. Du kan besöka den här webbplatsen på adressen //eric.ed.gov.

2. DOAJ

DOAJ som står för Katalog Open Access Journal är en tidssökningssida som du har fri tillgång till och naturligtvis gratis, gäng.

Denna webbplats tillhandahåller en webbadress för att söka efter vetenskapliga tidskrifter av natur fri tillgång så att du kan ladda ner den gratis.

Du kan söka efter tidskrifter efter ämne ämne eller skriv ämnet direkt i sökfältet.

Om du är intresserad av att hitta referenskällor på den här webbplatsen kan du komma åt dem antingen från en Android-mobiltelefon eller bärbar dator på adressen //doaj.org/.

3. ScienceOpen

Fungerade som ett forsknings- och publiceringsnätverk, ScienceOpen erbjuder tillgång till mer än 28 miljoner artiklar inom alla vetenskapsområden, gäng.

För att kunna se hela innehållet i artikeln måste du dock först registrera dig.

Tyst! Registreringen är gratis! Du behöver inte spendera några pengar för att få tillgång till den artikel eller tidskrift du letar efter, gäng.

ScienceOpen-webbplatsen kan verkligen vara ett alternativ om du har fastnat utan idéer, gäng. Du kan besöka den här webbplatsen på adressen www.scienceopen.com.

4. Kvinnans dagbok

Journal of Women är den första feministiska tidningsplatsen i Indonesien som tillhandahåller olika typer av tidskrifter specifikt om kvinnofrågor, gäng.

Tidskriftsstudier och publicering på denna webbplats täcker olika teman som människohandel kvinnor och barn, våld mot kvinnor, juridiska, sociala, ekonomiska, politiska, miljö- och kulturfrågor.

Den här webbplatsen är perfekt för att vara en referenskälla för de av er som forskar om kvinnofrågor, gäng.

Du kan komma åt den här kvinnodagboksidan på adressen www.jurnalperempuan.org.

5. ResearchGate

Webbplats ResearchGate ofta kallad samlingsplats för världsforskare, du vet, gäng.

Du ser, förutom att kunna fungera som en plats för att hitta referenser till vetenskapliga tidskrifter, kan du på den här webbplatsen fritt ställa frågor till allmänheten eller diskutera med andra forskare om forskningen som görs.

Men tyvärr inte alla tidskrifter du kan ladda ner gratis, gäng. Det finns också några av dem som betalas.

För dig som är intresserad av att hitta journalreferenser på ResearchGate kan du besöka webbplatsen på adressen www.researchgate.net.

6. Google Scholar

Känd som den största sökmotorn i världen, har teknikjätten Google också en annan produkt som heter Google Scholar du vet, gäng.

Google Scholar är en gratis tidningswebbplats som ger hundratusentals vetenskapliga referenser och pedagogisk litteratur.

Dessutom kan du hitta olika typer av e-böcker som du kan ladda ner gratis, aka gratis.

För att söka efter vetenskapliga tidskrifter på Google Scholar kan du besöka webbplatsen på adressen //scholar.google.co.id/.

7. Sciencedirect

Precis som de webbplatser som ApkVenue nämnde tidigare, Sciencedirect det är också en webbplats som innehåller artiklar, böcker och vetenskapliga tidskrifter, gäng.

Du behöver bara skriva in nyckelordet för den artikel eller tidskrift du vill söka efter, så kan du ladda ner det omedelbart.

Men tyvärr kan inte alla artiklar, böcker eller tidskrifter på den här webbplatsen laddas ner gratis, gäng.

Du kan besöka den här webbplatsen på adressen www.sciencedirect.com.

Det var 7 rekommendationer för de bästa gratis vetenskapliga tidskriftssidorna som du kan besöka för att hitta referenser, gäng.

Så att din avhandling kan få bra betyg från den examinerande föreläsaren, var inte lat för att hitta referenser, va, gäng! Hoppas det är användbart!

Läs också artiklar om Vetenskapliga tidskrifter andra drar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found