4 ytterligare linser som kan trolla din smartphone för att vara lika sofistikerad som DSLR!

För att producera professionella foton behöver du definitivt en ytterligare smarttelefonlins. Och här är en rekommendation från Jaka!

Smartphones blir nu mer och mer sofistikerade. Från RAM till aktuell kamera har den höga specifikationer. Faktum är att på grund av de höga specifikationerna finns det också de som använder smartphones, varav en är att fokusera på fotografering.

Även om smarttelefonkameran redan har höga specifikationer saknas den fortfarande om du vill producera professionella foton. Du behöver något som kallas en smarttelefonlins. Så för det, här är fyra rekommendationer från ApkVenue. Kom igen, låt oss lyssna!

  • Dual-kamerateknik på Android-smartphones, för vad?
  • Bra! Yi 4K + Action-kamera kan göra 4K-videor smidigare, tror du inte det?

4 tillbehör för smarttelefoner som kan vara lika sofistikerade som DSLR

Valet av ytterligare linser för smartphones som för närvarande finns på marknaden är ganska varierande. Som referens kan du lyssna på följande rekommendationer från ApkVenue.

1. Sony DSC-QX10

Fotokälla: Bild: Technav

Det är en extra lins av hög kvalitet i kompakt storlek. Den använda linsen är Sony G-objektiv, med F-nummer F3.3 (W) ~ 5.9 (T) och brännvidd 4,45 ~ 44,5 mm. Använda Exmor R CMOS-sensorn, utrustad med 18MP-upplösning, och stöder 10x optisk zoom.

Pris: IDR 2 miljoner

Exempel på fotoresultat

Fotokälla: Bild: Fotografiblogg

2. Sony DSC-QX100

Fotokälla: Bild: Technav

Fortfarande tillverkad av Sony, är den äldre bror till den tidigare produkten. Huvudskillnaden är i linserna som används Carl Zeiss Vario Sonnar, där linsen från detta märke verkligen är känd för sin bildkvalitet. Objektivets F-nummer är F1.8, utrustat med en upplösning på 20MP, men tyvärr stöds endast 3,6x optisk zoom.

Pris: 6 miljoner IDR

Exempel på fotoresultat

Foto med tillstånd av: Bild: AOL

3. Celestron PowerSeeker 70EQ

Fotokälla: Bild: Delta Optical

Om du gillar astronomifotografering kan det uppenbarligen också göras via en smartphone. Du behöver inte en dyr DSLR. Genom att använda detta objektiv hävdas att du kan göra optisk zoom upp till 125x. Som ett resultat, med denna ytterligare lins kan du till och med se månens yta.

Pris: IDR 3 miljoner

Exempel på fotoresultat

Fotokälla: Bild: Muhammad Soleh

4. Lensbong Prosummer

Fotokälla: Bild: Si Buzz

Om dina tidigare tilläggslinser var för dyra kan du använda Lensbongs. En förkortning för Chunk Lens. Vad ApkVenue rekommenderar är Prosummer. Där detta är en makrolins. Även om priset är billigt har det visat sig kunna producera bra bokeh.

Pris: IDR 100 tusen

Exempel på fotoresultat

Fotokälla: Bild: Tata Lens VISA ARTIKLAR

Wih, genom att använda den här smarttelefonens extra lins kommer det att göra bilderna lika tydliga som en DSLR. Vad tycker du om detta, så det är bättre att använda en smartphone eller DSLR?

Se också till att du läser relaterade artiklar Kamera eller annat intressant skrivande från Andalas son.

Baner: Ubuy International


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found