8 värsta prickade spel i historien, ångrar att du spelade!

Följande värsta spel i historien kommer att förstöra din lycka efter att du spelat det. Är du nyfiken på Jakas version av det prickade spelet? Kom igen, titta!

Spel gjorda för roliga ändamål. I själva verket kan den också användas som inlärningsmedium. Alla kommer gärna bli inbjudna att spela, särskilt när de är gratis.

Typerna av spel i sig är mycket olika, du kan spela traditionella spel eller spel som använder digital utrustning, aka videospel.

Med tiden går barn och ungdomar alltmer från traditionella spel. Byt sedan till videospel på konsoler eller mobiler.

Men spel är inte alltid kul eftersom det också finns spel som faktiskt gör dig uttråkad och irriterad när du spelar dem. Här är en lista över de värsta spelen genom tiderna som har kritiserats hårt.

1. Charlies änglar

Charlies änglar först känd som en spännande actionfilm. Det skiljer sig dock från spelet vilket är väldigt dåligt i alla aspekter av spelet.

Detta värsta spel släpptes första gången 2003 för GameCube och PlayStation 2. Efter utgivningen klagade många på det här spelet.

Många har kritiserat Charlie's Angels-spelet för att ha mycket dålig grafik, en tråkig historia och för lätt att avsluta.

2. Fighter inom

Nästa är kampspelet Fighter inom vilket kritiserades starkt av alla spelmedier. Alla är oroade över censur Kinect som krävs för att spela detta spel.

Faktum är att det här värsta spelet i historien har ganska bra grafik för ett spel som släpptes 2013 på Xbox One. Tyvärr finns det för många buggar under användning Kinect.

Detta gör spelarna irriterade och besvikna när de spelar det. Förstört redan i Fighter Within, fick till och med bara 24% av GameRankings.

3. AMY

Gillar du skräckspel?

Se till att du inte provar spelet Amy detta, gäng. Inte för att spelet är så läskigt, men gameplaydet är väldigt dåligt. Det finns även recensent som sa att det här spelet är väldigt tråkigt.

Amy berättar om Amys äventyr, ett barn som har autism med övernaturliga krafter. Han åtföljs av Lana som alltid skyddar honom.

Tyvärr irriterar det här spelet alltid spelarna och lämnar spelet mitt på vägen. Inte bara det, dåliga kontroller gör också det här värsta grafiska spelet ännu mer förstört.

4. Fritidsdräkt Larry: Box Office Bust

Fritidsdräkt Larry: Box Office Bust detta är ett äventyrsspel som släpps för olika konsoler. Detta spel släpptes först 2009 och planerar sedan att släppa en HD-version.

Men planerna skrotades på grund av dåliga recensioner från alla spelkritiker. Även IGN säger att det här spelet inte är värt att köpa.

Anledningen är enkel, Fritidsdräkt Larry: Box Office Bust är väldigt tråkigt och har dåligt spel. Frestas inte av det "vuxna" temat som detta spel erbjuder, gäng.

5. Batman: Dark Tomorrow

Vem gillar karaktär Läderlappen? Det finns många spel med huvudpersonen Batman, men inte alla är lika coola Batman Arkham-serien.

Batman: Dark Tomorrow är det värsta prickade spelet i historien du bör undvika eftersom det har mycket dåliga kontroller och positionering.

Detta nämndes av olika välkända spelmedier som IGN, Game Informer, Game Spot och andra. Du kan sluta hata den här superhjältekaraktären utan den här kraften.

I själva verket är detta spel så dåligt, Game Informer ger värde 0,75/10. Om du är nyfiken kan du bara kolla in spelet på Xbox eller GameCube.

6. Rogue Warrior

Bethesda tros alltid producera kvalitetsspel, men inte den här gången. Rogue Warrior är ett exempel på ett spel som inte ska släppas, gäng.

Det är inte bara hans spelstil som är tråkig utan också ett nummer ett problem vilket är väldigt irriterande. Det stannar inte där, historien som ges är mycket kort och klimaxet saknas träffa.

Även om detta FPS-spel har ganska bra grafik på sin tid, är själva spelet väldigt tråkigt och inte värt att köpa.

Detta spel släpptes för olika konsoler 2009 och ansågs vara det värsta spelet för sin tid.

7. Ping Pals

Nästa är Ping Pals som släpptes speciellt för Nintendo DS. Du kan spela det här spelet ensamt eller offline multiplayer.

Med chattfunktionen som själva Nintendo DS-plattformen redan har är Ping Pals ett spel utan några tydliga fördelar och de spel det äger är inte särskilt utmanande.

Även om det är säkert att spela för barn har Ping Pals kritiserats av spelmedierna och anses inte ens värda att vara ett spel, aka det värsta spelet i världen.

8. Fri eld

När jag såg det här kungliga spelet på listan var ApkVenue säker på att många av er var känslomässiga. FF kallas ofta ett spel prickad eller 8-bitars spel (låg kvalitet).

Det värsta Battle Royale-spelet Det fick ett sådant rykte på grund av sin prickade grafik, en mestadels barnvänlig spelargemenskap, synonymt med potatis mobiltelefoner och frånvaron av dörrar i spelet.

Även om det ofta kritiserades av spelare PUBG Mobile och CoD Mobile, men det här spelet blev ett av de mest sålda spelen i Play Store och slog till och med sina konkurrenter.

Egentligen är denna bedömning subjektiv, gäng. Om du är en kännare av det här spelet behöver du inte provoceras av andras åsikter. När allt kommer omkring är det indonesiska FF eSports-laget ett av de bästa i världen.

Det var det värsta spelet någonsin och gillades inte av många. Vilket spel är enligt din åsikt det värsta?

Skriv din åsikt i kommentarfältet, ja. Vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found